- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Zeybltaslan zeynebimm üzülme marianın dediği kayıplardan en az acıtanı olmalı kimyasal ki ben 4 kere yaşadım
Ne hissettiğini emin ol cok iyi biliyorum
Henüz emin değiliz kimyasal oldugundan doktor yüzde 60. Yeterli demiş bak herşey allahtan bu ay kimyasal olursa bile önümüzde bisürü ay var
Yarın vericem canım inşallahBi kan versen şimdi ona gore tedbir alirdin cnm sende rahatlardin
İnşallah canımHayırlısı olsun insAllah cnm
Vericem canım yarın bu akşam olmazsamCanm ben hamileyim kimyasal olma ihtimali var ama ağrılarım var benim hiç ağrısız olurmu bilmem ama bence ikilemde kalacağına kan ver bence en kesin çözüm
Aynen kuzum herşeyde bi hayır varAynen öyle kuzum evet çok üzüldüm ama şuan geçti bi burukluk var yok değil ama ilk senle konustugum kadar kötü değilim ne yapalım bi kaç gün olsa bilr bu duyguyu yaşamak gerçekten çok güzel bir duyguydu seninde bildiğin gibi mucizeydi zaten bu ay olması he adet gecer değer katlanır oda mucize olur bizimki mucize yaratmayı seviyor belkidebelki de sağlıksız olduğu için kardeşine devrediyor sırasını allah bilir her şerde bi hayır vardır illaki
Olmazsn insAllah cnm hayırlısıylaBende adet olursam ne ateş takibi ne ovi testi ne erkenden gebelik testi hiç birini yapmicam
Amin inşallah sağ Salim atlatırızLekelenme bende 4+4 gibi falan başladı 3 gün sürdü. Herkes de olacak diye birşey yok ama kesinlkle. Bende bütün gebeliklerimde aynı zamanlarda oldu. Progestan içtim kesildi ağrıalrımda azaldı çok şükür.ben bunları göze alarak gebelik düşündüm, Allah yokluğunu aratmasın oğlumun ama işte en hareketli zamanları, oğluma da karnımdakine de sağlık versin Rabbim bana da güç versin geçer bugünlerde inşallah şu 3 ayı atlatalım da sağlıkla
Teşekkür ederim canım ilgin içinBende senin gibiydim hiç umut olmadan yapıyordum tutmaz diyordum ama Allah’a İnan ve gerçekten zamanı var şükürler olsun ilk tevekkül et mutlaka karşılığını görürsün
Evet inşallah sağ Salim alırız kucağımıza haberleşiriz kim bilirBizim herşeyimiz aynı şuan tahmini doğum tarihi bile
Bende olanlar gece uyuyamamak
Sabahın körü hortlamak
Hafif bulantı 2 gündür
Lekelenme ve akıntı yok
Kasık batmaları var
Göğüslerim cok hassas yüzüstü yatamıyorum ve yan taraflardan doğru szlıyo göğsüm
Sizde nasıl durumlar
Silik çıkıyor benim 357 kende siliktiEvet inşallah sağ Salim alırız kucağımıza haberleşiriz kim bilir ☺
Bende sık idrar çok fazla kasık ve bel ağrısı bugün adetimin ikinci günü olması lazım ama bazen gecikiyor adet olurum diye korkum var biraz bugün test yaptım yine silik çıktı hayırlısı inşallah herşeyin hayırlısı olsuncumaya kadar sabır☺
V
Vericem canım yarın bu akşam olmazsam
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Tesekkür ederim kuzum allah tez zamanda hepinize nasip etsinKızlaaarr nasılsınız nerdeyse bi haftadır hiç giremedim ne güzel şeyler olmuş uğramayalı
G gamzeli_bebis canımmm çok sevindim gözün aydınn Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ❤❤
Zeybltaslan YEKTA61 kızlar sizlere de hayırlı olsunnn ❤❤
Bizede dua edin
Bende şimdiye kadr çok şükür ağrı felan olmadı ama eşimlede çok arayı açmak istemiyorumCanım öncelikle gözün aydın eşin çok hoş karşılamış
Bende daha önce kimyasal geçmişi var diye yasakladı aslında ilk haftalarda birşey demedi biz unuttuk yapmayıdoktorumuz biraz sancım olunca yasaklanacak derecede değilsin ama tedbir dedi 7.haftaydı yanılmıyorsam yasakladı ve hala yasak
Kızlaaarr nasılsınız nerdeyse bi haftadır hiç giremedim ne güzel şeyler olmuş uğramayalı
G gamzeli_bebis canımmm çok sevindim gözün aydınn Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ❤❤
Zeybltaslan YEKTA61 kızlar sizlere de hayırlı olsunnn ❤❤
Bizede dua edin
Kilolar miKizlar bu arada benim yumurtlama dönemi snrm başladı kasık ağrıları hissediyorum akıntım da başladı
Ama napioruz eşimle hic kaaleye almiyoruz canımız ne zmn isterde iyke takılıyoruz benim odak noktam hala kilolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?