Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen öyle kuzum evet çok üzüldüm ama şuan geçti bi burukluk var yok değil ama ilk senle konustugum kadar kötü değilim ne yapalım bi kaç gün olsa bilr bu duyguyu yaşamak gerçekten çok güzel bir duyguydu seninde bildiğin gibi mucizeydi zaten bu ay olması he adet gecer değer katlanır oda mucize olur bizimki mucize yaratmayı seviyor belkide belki de sağlıksız olduğu için kardeşine devrediyor sırasını allah bilir her şerde bi hayır vardır illaki

Aynen kuzum herşeyde bi hayır var

Amin inşallah sağ Salim atlatırız

Evet inşallah sağ Salim alırız kucağımıza haberleşiriz kim bilir
Bende sık idrar çok fazla kasık ve bel ağrısı bugün adetimin ikinci günü olması lazım ama bazen gecikiyor adet olurum diye korkum var biraz bugün test yaptım yine silik çıktı hayırlısı inşallah herşeyin hayırlısı olsuncumaya kadar sabır

Silik çıkıyor benim 357 kende silikti

Tesekkür ederim kuzum allah tez zamanda hepinize nasip etsin

Kızlar benim de cuma günü adetim bitti

Adetim bitti ben fenalaştım iki gündür çok hastayım

Acile gittim dün gece gebelik varmı bakalım dedi doktor her ihtimale karşı

Ama kan sonuçları çıkınca başka bi doktor ilgilendi biz bakmıyoruz dedi

Ben cuma gününden beri aşırı mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum
Yemek görmek istemiyoruumm

Antibyotik kullanıyorum korunmamız gerekir mi

Bende şimdiye kadr çok şükür ağrı felan olmadı ama eşimlede çok arayı açmak istemiyorum

Teşekkür ederim tatlımm darısı başına inşaAllah

Gebelik durumu olması imkansız bunu biliyorum k.v dem de mide bulantmı görünce sen bi gebelik testi yap dedi bugün :) belli olmaz üstüne görümüşsündür diyor bi yakını öyle olmuş

Valla hamile kalınınca mis gibi kalınıyor artık detaylarla uğraşmak istemiyorum

Allahım takdiri nasibimizde varsa bizde anne baba oluruz yoksa da imtihan..

6.ayımıza giriyoruz ya nasip bi 6 ay daha olmazsa dıktora gideriz

Dimi kızlar beni destekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…