Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm kadar kilolu musun bilmiorum cnm ama kafani dağıtmak icin kilo vermeye yönelebilirsin
Ben zayiflamaya çalıştıkça kilo aldım bu aralar. Diyetisyenle görüştüm doğumdan 2ay sonra güzel bir program yapilabilirmis. İnşallah haziran ayı bana uğurlu gelir kısmette vardır

Kuzum hele bir dur Bismillah. Kötü şeyler düşünme yavaş yavaş artacak inşaAllah kişiden kişiye farkeder. Bence sık sık kan verip kendinide harap etme birazcık sabırlı ol. Bu olacaksa zaten Rabbimin nasbiyle olacak kimse geri edemez.

Günaydın hatunlar nasılsınız. Yeni hamişler sancılarınız oluyormu oluyorsa nasıl ve ne sıklıkta? Benim dün sabaha doğru ve bu sabaha doğru adet oluyomuşum gibi ağrım oldu hele bugün sanki adet olcam sandım ilkin korktum ama kısa yarm saat kadr şuan hiç bişey yok rahatım

Benimde oluyor kuzum dün sabah cok olmuştu bugun daha az

Kızlar bide ovülerim silik çıkmıyor adet öncesi ve sonrası dün yaptım sekizinci gündü baya koyu çıktı
Yazdıklarını çok anlamadım canım kan verdim o doktor bakmadı başkası bakcak falan demişsinde kçtıki beta hcg pozitifmiydi ?
Bide adet oldugun için düşük bi ihtimal gebe olman öyle olanlarda var ama nadiren
Biz kadınlar böyleyiz adette olsak ümit kesilmiyo hepimiz yaşadık bunları bende yaşadım.
Bide ovu testlerim koyu çkıyo demişsin erken yumurtlıcak olabilirsin her ay aynı günde yumurtlama olcak diye birşey yok 8. 9. Günde yumurtlayanlar oluyo
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah bu ay gelir bebişiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…