- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
V
Vericem canım yarın bu akşam olmazsam
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Kızlaaarr nasılsınız nerdeyse bi haftadır hiç giremedim ne güzel şeyler olmuş uğramayalı
G gamzeli_bebis canımmm çok sevindim gözün aydınn Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ❤❤
Zeybltaslan YEKTA61 kızlar sizlere de hayırlı olsunnn ❤❤
Bizede dua edin
Bnm kadar kilolu musun bilmiorum cnm ama kafani dağıtmak icin kilo vermeye yönelebilirsinKilolar miahh aynı sorun
Ben zayiflamaya çalıştıkça kilo aldım bu aralar. Diyetisyenle görüştüm doğumdan 2ay sonra güzel bir program yapilabilirmis. İnşallah haziran ayı bana uğurlu gelir kısmette vardırBnm kadar kilolu musun bilmiorum cnm ama kafani dağıtmak icin kilo vermeye yönelebilirsin
Hayırlısı olsun canımBen zayiflamaya çalıştıkça kilo aldım bu aralar. Diyetisyenle görüştüm doğumdan 2ay sonra güzel bir program yapilabilirmis. İnşallah haziran ayı bana uğurlu gelir kısmette vardır
Amiin sağol canımHayırlısı olsun canım
Evet benim öyle oldu yaYaa
yaa, Rabbim kolaylık versin az kaldı hepsi geçecek , kimisi evinden tiksiniyor.
Benim de bir kimyasal gebeligim oldu yanlis hatirlamiyorsam sonrasinda adettim duzenliydi ama bazilarinda gecikme oluyormus bu endise edilecek bir durum degil insallah hamilesinizdirinşallah canım benim bekliyorum bakalım kızlar ne diyecek
İnşallah canım bugün 5.gün oluyor yarın gidip bi kan vereceğiim bakalıımBenim de bir kimyasal gebeligim oldu yanlis hatirlamiyorsam sonrasinda adettim duzenliydi ama bazilarinda gecikme oluyormus bu endise edilecek bir durum degil insallah hamilesinizdir
Bayağı kesinlik istiyor doktor da kesin gebelik demiyor silik çıkıncaSilik çıkıyor benim 357 kende silikti
Tamam canim aksatma kötü de olsa mecbur dayan 10 gün ama alttan doğru iyice karıştırıp ye altta ki yle karışınca tatlı bi tadı geliyor
Diğerinde gölge görüşü gibi oldum ama parlamadanmis
H E Elçooo yavru sesin hiç çıkmıyor bu ay gebe sayımız çogaldııı nerelerdesin iyimisinn
Kanda kesin sonuc alirsin insallah vardirİnşallah canım bugün 5.gün oluyor yarın gidip bi kan vereceğiim bakalıım
Aynen öyle kuzum evet çok üzüldüm ama şuan geçti bi burukluk var yok değil ama ilk senle konustugum kadar kötü değilim ne yapalım bi kaç gün olsa bilr bu duyguyu yaşamak gerçekten çok güzel bir duyguydu seninde bildiğin gibi mucizeydi zaten bu ay olması he adet gecer değer katlanır oda mucize olur bizimki mucize yaratmayı seviyor belkidebelki de sağlıksız olduğu için kardeşine devrediyor sırasını allah bilir her şerde bi hayır vardır illaki
evet adetin 1. gününden başlıyorsun canım ölçüm yapmaya :)Regl günü mü ateş ölçmeye başlanması gerekiyor ? Bana da bi el atar mısın tek başıma beceremedim hamile kalmayı
Benimde oluyor kuzum dün sabah cok olmuştu bugun daha azGünaydın hatunlar nasılsınız. Yeni hamişler sancılarınız oluyormu oluyorsa nasıl ve ne sıklıkta? Benim dün sabaha doğru ve bu sabaha doğru adet oluyomuşum gibi ağrım oldu hele bugün sanki adet olcam sandım ilkin korktum ama kısa yarm saat kadr şuan hiç bişey yok rahatım
Yazdıklarını çok anlamadım canım kan verdim o doktor bakmadı başkası bakcak falan demişsinde kçtıki beta hcg pozitifmiydi ?Kızlar bide ovülerim silik çıkmıyor adet öncesi ve sonrası dün yaptım sekizinci gündü baya koyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?