Kese 1 cm diKese kaç mm di canım niye vermedi ki ultrason görüntü hayret. Neyse bebişle beraber olanı alırsın ultrason görüntüsü
Amin ceylom allah sanada nasip etsin bugun test yaptınmıHayydiii çok şükür kuzuum devamını da göresin en yakın zamanda inşallahDarısı başımıza
Amin allah isteyen herkese nasip etsin canım sağol allah razı olsunGözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah ♥
Bu ilk 5 dakikamı ?Gölgelerinn bebeeğii he man sanırsam kendileri
Yok yeni çektiğm kuzum ama bellidi sabahta çekmeyi unutmuşumBu ilk 5 dakikamı ?bayaaa belli
Kız bide ben yanlış hesap yapmışım daha yeni 5 var bataBu ilk 5 dakikamı ?bayaaa belli
Gölgelerinn bebeeğii he man sanırsam kendileri
Bu ilk 5 dakikamı ?bayaaa belli
Hayirli olsun hemseriimmKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Allah herkese nasip etsinn inşallah sırada bebek ve kalp atışı kaldı
Canlı olarak görüyomSiz burada cidden çizgi görüyor musunuz ya?
Valla eşime de gösterdim, o kadar uzun inceledik hiçbir şey göremedikCanlı olarak görüyom
Bakış farkı olabilir benim eşimde görmüyorValla eşime de gösterdim, o kadar uzun inceledik hiçbir şey göremedik
Aynen en iyisi kuzum napıcaksın boş kese fotosunuKese 1 cm di
4-5 gün sonra gelin net resmini vercem dedi
Ay maşallah canımKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Kızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Maşallah canım Allah ım sağlıkla devam ettirsin inşallahKızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
geçer inşallah dün geceden beri yine veriyor coşkuyu zilli kızçemay hadi bakalım sağlıcakla gelsin minnoş hayırlısıyla çabucak geçer 3 gün inşallah
bende alır diye tahmin ettim ama küveze girme ihtimali var deyince korktum hatta nasıl korkmuşsam dudağım uçuk atmışPrematüre vaktini geçmiş sanırım canım kuzucuksağlıkla gelsin zaten planlı sezeryanlar da 38 de başlıyorlar almaya.
Korkma yani hiçbizim bi akraba 36.haftada 2.500 kg bebeğiyle sağlıkla doğum yaptı hemen de çıktılar hastaneden. Allahım korusun senin bebişini de tabi karnında ne kadar dursa kardır 3 gün daha sabretsin kuzucuk
Korkma canım Allah a emanetbende alır diye tahmin ettim ama küveze girme ihtimali var deyince korktum hatta nasıl korkmuşsam dudağım uçuk atmış
sağol güzel dileklerin için canım benim darısı sağ salim sana
geçer inşallah dün geceden beri yine veriyor coşkuyu zilli kızçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?