Yok yeni çektiğm kuzum ama bellidi sabahta çekmeyi unutmuşum
İnşallah vardır ceylom ya inşallah kuruma çizgisi değildirde bat yaklaştıkça koyulaşrKız bide ben yanlış hesap yapmışım daha yeni 5 var bata
Sağol canım allah herkese nasip etsinMaşallah canım Allah ım sağlıkla devam ettirsin inşallah
HemşerimmHayirli olsun hemseriimmçok şükür gormussunuz keseyi,darısı kalp atışına eşinin haberi var mii,birlikte mi gördünüz yani öğrendi mi bebisi
İnşallah kuzum inşallahİnşallah vardır ceylom ya inşallah kuruma çizgisi değildirde bat yaklaştıkça koyulaşr
Orda bayaaaa net bi çizgi görüyorum kuzum bir senedir testlere bakmaktan 3. Gözmü açıldı bilmiyorum amaSiz burada cidden çizgi görüyor musunuz ya?
Hadi yaa, bari gördüklerin tutuyor mu?Orda bayaaaa net bi çizgi görüyorum kuzum bir senedir testlere bakmaktan 3. Gözmü açıldı bilmiyorum ama
Benim de bugün tam 1 hafta geçti canım. Gidip kan testi yaptırmadım tekrar. Cumartesi doktoruma gidicem bakalım keseyi görürüz inşallah. Sen gittin mi doktora.Benim bugün 4500 çıktı 1 hafta geçti bat dan sanırım haftaya randevu alırım gelişmeleri yazarım inşallah sağlıkla gelişimi gerçekleşir hepimizin
Çok sevimdim canım. Darısı başımıza inşallah.Kızlar bugun 5+2 de biz keseyi karından gördük çok şükürdoktor olması gerektiği gibi herşey dedi resmini vermedi 5-6 gün büyüsün öyle gelin resmini vercem dedi hemde idrara sıkışık gelirsin o zaman dedi
Allah herkese nasip etsinn inşallah sırada bebek ve kalp atışı kaldı
İşte ona kesin bişi diyememHadi yaa, bari gördüklerin tutuyor mu?
Ben de dün gereksiz bir test yaptım, hiçbir şey göremeyince attım çöpe gitti, sana yollayaydım bariİşte ona kesin bişi diyemem
Kaç kaldı bataBen de dün gereksiz bir test yaptım, hiçbir şey göremeyince attım çöpe gitti, sana yollayaydım bari
Cingöz kübiOrda bayaaaa net bi çizgi görüyorum kuzum bir senedir testlere bakmaktan 3. Gözmü açıldı bilmiyorum ama
3 mü 4 mü ne kaldı? Geçen ay 8 gün erken olmuştum. Ben yine de normaline göre hesaplayaraktan 3-4 diyorum. Bu arada kaç gündür regl sancısı mı desem ne desem bilemediğim bir sancım var.Kaç kaldı bata
Gözün aydın canım :)Hemşerimmtesekkür ederim evet ben dayanamayıp eşime söyledim
Sözde babalar gününü beklicektim
Beraber gittik gördük keseyi
Sağol hemşerimmmm allah sanada sağ salim kucagına almak nasip etsin isteyen bekleyen herkesede bir an önce bebiş nasip etsin inşallaah
Gozun aydin canim cok sevindim saglikla buyusun insallahBugün randevumuz vardı bizimde ❣6+0 daydık korkuyla gittim resmen herşeye kendimi hazırladım. Hiçbir gebelikte olmayan lekelnmlerim var.
Dr baktı kalp atışı bile gördük dinletti içimi rahatlattı gelişimi tam uyumlu hiçbir sorun yokmuş şu an❣ allah razı olsun çok güzel ilgilendi açıkladı dr. Bazen bu kanamalar lekeler çok normalmiş bebek yerleşip biraz büyüyene kadar olırmuş. Durmayan kırmızı kanama da hemen acile gel dedi. Sabah akşam fitil koy, dinlen. Kanama alanın düşük tehliken yok şu an dedi ama hep leke var nerden geliyo anlamıyprum birazda korku vardı. Rahat ol sğalıklı gebelikse oluk oluk kan gelse bile o tutunur dedi. Haftaya bir daha çağırdı. Sağlıkla devam ederiz inşallah
inşallah ceylom inşallahhCingöz kübibüyük totem yaptım o bebek bu ay gelecek
bugun bidaha yaparsan atta bi baakalımmm inşallah vardırrr3 mü 4 mü ne kaldı? Geçen ay 8 gün erken olmuştum. Ben yine de normaline göre hesaplayaraktan 3-4 diyorum. Bu arada kaç gündür regl sancısı mı desem ne desem bilemediğim bir sancım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?