günaydın balllı lokma tatlılarım
9 gün tatilden sonra işe gelmekkkk
Reglim geliyor galiba, pembe pembe bişiler gelmeye başladıbugun bidaha yaparsan atta bi baakalımmm inşallah vardırrr
kendimi herzamanki gibi hissediyorumcnm kendini nasıl hissediyorsun bulantı hassasiyet vs varmı ne zaman başlar acaba bunlarçok korkuyorum
GünaydınGünaydın kızçelerim, tatile nasıl alışmışsam hala işte olduğuma inanamıyorum
ay inşallah değildir inşallah yerleşme falandırrr du bakalımmReglim geliyor galiba, pembe pembe bişiler gelmeye başladı
kendimi herzamanki gibi hissediyorum
göğüs hasssasiyeti ve kasık batması dışında şuan bişey yok
dün gece yatarken titriyodum resmen ev soğuk diyodum
sonra uykudan uyandım ayaklarımın altı bildiğin ateş gibi yanıyo nası tarif edim bildiğin kor
mide bulantısı vs. şuan yok bir iki kere hafif bulandı geçti
yalnız gece rüyamda beta hcg 70 e düşüyodu
cok korktum
sende durumlar nasıl kız ne meraksızsın bi kere bile kan vermedin
Vallahi al benden de o kadar kuzum. Alışmışım bir de evde durmaya sabah kalkınca bir tuhaf oldumGünaydın
Hiç sorma ya..
Tatil ne güzeldi valla
O kadar iyi geldi ki zihnen..
sabrına hayranımbende aynı arada hafif bulantı oldu bide kasıklarda bazen acı oluyor ama onu fazla hareketime veriyorum dün feci bir şekilde bisiklet sürdüm1 kere verdimya herhangi bir kanama vs yaşamadığım için bidaha gitmek istemedim. Bu hafta cuma günü 6. haftası içine girecek o zmn gidiyim kalp atışınıda duyayım diyorum
sabrına hayranım
bisiklet sürme kız tam kasıga baskı oluyor bisiklette
ben bol bol yürümekten başka bişi yapmıyorum ama haftasonu bi kaç kere bayaa yükseklere uzandımm heralde ondan korktumda o rüyayı gördümmm
sen benle aynıydı bugun 5+3 gidersen kese gözükür benim dün karından gözüktü gitsene doktora bi 10 günlük kontrol süresindede gider kalp atışını duyarsın belki
cnm bu hafta doktora gidicemya kan testini yapıpmı gitmek gerek yoksa önce doktora gidip omu test yaptırcak birde gitceğim hastane de kan testini pahalı yaparlar evimin yanındaki daha uygundur orda yapıpmı gitsem bilemedim. Nasıl yapayım sizcesabrına hayranım
bisiklet sürme kız tam kasıga baskı oluyor bisiklette
ben bol bol yürümekten başka bişi yapmıyorum ama haftasonu bi kaç kere bayaa yükseklere uzandımm heralde ondan korktumda o rüyayı gördümmm
sen benle aynıydı bugun 5+3 gidersen kese gözükür benim dün karından gözüktü gitsene doktora bi 10 günlük kontrol süresindede gider kalp atışını duyarsın belki
6 haftaya kadar bekliceksen kan testi yapmana gerek yok kese ultrasonda gözüktükten sonra kanla işimiz bitiyor ultrasonda takip ediyolar :)cnm bu hafta doktora gidicemya kan testini yapıpmı gitmek gerek yoksa önce doktora gidip omu test yaptırcak birde gitceğim hastane de kan testini pahalı yaparlar evimin yanındaki daha uygundur orda yapıpmı gitsem bilemedim. Nasıl yapayım sizce
sağol canımmm allah sizlerede tez zamanda nasip etsinnnn senin ne kadar kaldı adetee varmı bi belirti falaannGünaydın kızlar tatil nedeniyle şehir dışındaydık net çekmiyodu pek bakamadım G gamzeli_bebis cnm görmüşsün keseyi gözün aydın saglıkla ilerlesin
Bende yapacaktım dün aldırmadı eşim daha çok var diye sonra tek çizgi görünce moral bozuluyorGünaydııınn şeker kutularımçalışan arkidişlerime tatiil sonrasııı yeni sezonda kolaycacııık geçmesi dileğiyle
Benim test bomboş
bugun bende göremedim ceylo kuruyuncamı çıkıyo acaba yaaaGünaydııınn şeker kutularımçalışan arkidişlerime tatiil sonrasııı yeni sezonda kolaycacııık geçmesi dileğiyle
Benim test bomboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?