Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorcam ya Bana çok ateş basması oluyor özellikle akşamları ve gece yanıyorum ateş en fazla 37.4 falan oluyor ama hararet mi ne bilemedim ilkinde hic boyle olmamistim hatta cok üşürdüm ayni durumu yasayan var mi

benim adete yakın geceleri ayaklarımın altı yanıyorduuu bazen üşüyorum bazen yanıyo bi karışık
ama ölçmedim hiç ateşölçerle inşalalh bebiş gelmiştir sizinde

6 haftaya kadar bekliceksen kan testi yapmana gerek yok kese ultrasonda gözüktükten sonra kanla işimiz bitiyor ultrasonda takip ediyolar :)
kan testinden kastın beta hcg yse tabi :)

hani hcg kimi düşük oluyor vs onuda kontrol edecek sandım ama kese normal gözükürse zaten gerek kalmıyor dimi :)

benim adete yakın geceleri ayaklarımın altı yanıyorduuu bazen üşüyorum bazen yanıyo bi karışık
ama ölçmedim hiç ateşölçerle inşalalh bebiş gelmiştir sizinde
Ay insallah oyledir de Idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi dedik biz de bir tahlil veryim dedim carsamba günü aklım iyice karıştı ya

Mrb kizlar adetime 3 gun kala ogrendim idrar testiyle ogrendim hamileyim
Size danişmak istiyorum bi konuda kalp atisi ne zaman duyulur yada kese
Şuan 5 haftalik 3 gunlugum bugun kan verdim

hayırlı olsun cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu günlerde doktora gidip keseyi görebilirsin kalp atışıda genelde 6. haftadan sora belli oluyormuş. Bende 5 hafta 3 günlüğüm cuma günü gitmeyi planlıyorum tam 6 haftalık oluyor

Mrb kizlar adetime 3 gun kala ogrendim idrar testiyle ogrendim hamileyim
Size danişmak istiyorum bi konuda kalp atisi ne zaman duyulur yada kese
Şuan 5 haftalik 3 gunlugum bugun kan verdim
Bende bugun 5+3 üm dün keseyi karından gördük çok şükür ama doktorum bebek 7. haftada gözükür dedi alttan bakmak istemedi karından 7 de görürüz dedi 8 de kalp atışı heralde hayırlı olsun sizinde :)

Kızlar bugün doktora gittim, ama kendi doktoruma değil bir arkadaşım kendi doktorunu çok övdü ve ina gitmedi istedi . Iyi ki gitmişim baya ilgili bi doktordu ve yaşlı ve çok ilgili biriydi erkek doktordu ama çok cana yakın geldi bana . Düşük olayını anlattım bana coraspin ve progestan verdi ayrıca keseye baktı çok küçük yeni gebelik dedi 2 - 3 haftalık dedi. Haftaya tekrar gelin gelişmesine bakalım dedi

Saol canim bnm bildigim kadariyla 5 te kese 6 ta da kalp atisi bazilarinki gec cikabiliyomuş haftaya doktora gidecem hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…