benim adete yakın geceleri ayaklarımın altı yanıyorduuu bazen üşüyorum bazen yanıyo bi karışıkKızlar birşey sorcam ya Bana çok ateş basması oluyor özellikle akşamları ve gece yanıyorum ateş en fazla 37.4 falan oluyor ama hararet mi ne bilemedim ilkinde hic boyle olmamistim hatta cok üşürdüm ayni durumu yasayan var mi
Bak buda 1 saat sonrasıbugun bende göremedim ceylo kuruyuncamı çıkıyo acaba yaaa
6 haftaya kadar bekliceksen kan testi yapmana gerek yok kese ultrasonda gözüktükten sonra kanla işimiz bitiyor ultrasonda takip ediyolar :)
kan testinden kastın beta hcg yse tabi :)
Ay insallah oyledir de Idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi dedik biz de bir tahlil veryim dedim carsamba günü aklım iyice karıştı yabenim adete yakın geceleri ayaklarımın altı yanıyorduuu bazen üşüyorum bazen yanıyo bi karışık
ama ölçmedim hiç ateşölçerle inşalalh bebiş gelmiştir sizinde
Ceylo öteki çizgi neydi o zaman yaGünaydııınn şeker kutularımçalışan arkidişlerime tatiil sonrasııı yeni sezonda kolaycacııık geçmesi dileğiyle
Benim test bomboş
bunda hafiften var ama kuruma değildir inşallah yaaBak buda 1 saat sonrası
evet canım keseyi görünce gerek kalmıyorr :)hani hcg kimi düşük oluyor vs onuda kontrol edecek sandım ama kese normal gözükürse zaten gerek kalmıyor dimi :)
ne kdr kaldı adete :)Ay insallah oyledir de Idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi dedik biz de bir tahlil veryim dedim carsamba günü aklım iyice karıştı ya
Ceylo öteki çizgi neydi o zaman ya
bunda hafiften var ama kuruma değildir inşallah yaa
ne kdr kaldı adete :)
inşallah bebiştendir bütün yanmalar
Mrb kizlar adetime 3 gun kala ogrendim idrar testiyle ogrendim hamileyim
Size danişmak istiyorum bi konuda kalp atisi ne zaman duyulur yada kese
Şuan 5 haftalik 3 gunlugum bugun kan verdim
çıkmaz şuan maaalesefinşallah ya bat 21 haziran daha 10 gün var kan da çıkarmı ki acaba
Bende bugun 5+3 üm dün keseyi karından gördük çok şükür ama doktorum bebek 7. haftada gözükür dedi alttan bakmak istemedi karından 7 de görürüz dedi 8 de kalp atışı heraldeMrb kizlar adetime 3 gun kala ogrendim idrar testiyle ogrendim hamileyim
Size danişmak istiyorum bi konuda kalp atisi ne zaman duyulur yada kese
Şuan 5 haftalik 3 gunlugum bugun kan verdim
çok merak ediyosan kan ver ceylom yada git bitane erken gebelik testi alll öğrenmiş olalımİşin tuhaf tarafı eski resimlerden kurumalı olanlara baktım bulanık kurumuş. Bunlarda çizgi varmışta kurumuş gibidaha ne kadar dokaydı anlatırdım bilemedim
Kan vermem bebek gelene kadar kocam tarafından yasaklandıçok merak ediyosan kan ver ceylom yada git bitane erken gebelik testi alll öğrenmiş olalım
tamam artık yarın varsa erkende cıkar inşallah vardırrrrKan vermem bebek gelene kadar kocam tarafından yasaklandıbugün alam bari erken yarın sabaha onu deniyeyim
Saol canim bnm bildigim kadariyla 5 te kese 6 ta da kalp atisi bazilarinki gec cikabiliyomuş haftaya doktora gidecem hayirlisiylaBende bugun 5+3 üm dün keseyi karından gördük çok şükür ama doktorum bebek 7. haftada gözükür dedi alttan bakmak istemedi karından 7 de görürüz dedi 8 de kalp atışı heraldehayırlı olsun sizinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?