Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim gozun aydin keseyi gordun mu? Cok sevindim haftaya da kalp atisini duyarsan icin tam rahatlar insallah

Bak buda 1 saat sonrası
Saol canim bnm bildigim kadariyla 5 te kese 6 ta da kalp atisi bazilarinki gec cikabiliyomuş haftaya doktora gidecem hayirlisiyla
5te keseyi görebilirsin de bebegi görmeden kalp atışını duymak imkansız :) bebek 6+3 ten sonra genelde gözüküyor hatta o arada yolk kesesi görülebilir kalp atışı için rahat 7 8 haftayı buluyor

Kan testini doktor isteyince uygun oluyor cnm ben kolonda 115 tl ye yaptırdım ama iki ay önce doktor hem kan hem idrar hem gebelik testi istemişti hepsine toplam 110 vermiştim

selam hanımlarrrr tatil bittii ve geri döndüm bu hafta burdaym haftaya yine yokum yardım destek bilgi isteyenler ile bu hafta ilgilenebilirim düzenli takip isteyenler temmuzda gebelik düşünsünler
ece hanım benm haftya yumurtlama haftam ve ateş takibi yaptırmak istiyorum size adınızı cok duydum destek almak istiyorum

bebişin teyzesi olarak bu korkuları birebir çekmek zorundasın
ece hanım benm haftya yumurtlama haftam ve ateş takibi yaptırmak istiyorum size adınızı cok duydum destek almak istiyorum
bir teyze olarak çok fazla görev üstlüyorsunn yapma bende bi anneyimm benim gibi çocugu ver dogurunca kurtul hazır oluşan bir keseye yeniden bebek nasıl yüklenir bilmiyorum profosör destegi almanızı öneririm kübi hanım

Selam kızlar ben hepinizin yerine tatil yapıyorum bol bol.
Ben randevumu haftaya pazartesiye aldım tam 9haftalık oluyor 6+2de gittigimde kalp atisini gördüm kese bebek daha büyümüştü sesi cok tiz geliyordu tam duyulmuyordu doktor biraz daha vakti var dedi . Bende 3hafta koydum araya. Geç döllenme olduğu için belkide . Bulantım yok kusma yok , karışık duygulaaar

Kizlar mrb herkesin gecmis bayramı mübarek olsun Zeybltaslan aklimdaydin cnm bak ne guzel artmış çok
Maria26 kalp atışını duymussun çok guzel cnm benim ne hamileligim leke şeklinde oldu 12. Haftaya kadar genellikle endişe etme
@gamzelibebis cnm ne guzel ilerledi bak kimyasal falan değil aklından o kötü düşünceleri at artık
Diğer guzel haber alan arkadaşlar adınıza çok sevindim

sağol canımmm allah sizlerede tez zamanda nasip etsinnnn senin ne kadar kaldı adetee varmı bi belirti falaann
Cnm adet bitti bugün klomene başlıyorum ovuylede takip edicem burayada gün gün atıcam sizler daha tecrübelisiniz yardımlarınıza talibim inş bakalım piki görürüm gibi geliyo

5te keseyi görebilirsin de bebegi görmeden kalp atışını duymak imkansız :) bebek 6+3 ten sonra genelde gözüküyor hatta o arada yolk kesesi görülebilir kalp atışı için rahat 7 8 haftayı buluyor
Him bilmiyorum canim ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…