Canim gozun aydin keseyi gordun mu? Cok sevindim haftaya da kalp atisini duyarsan icin tam rahatlar insallahsabrına hayranım
bisiklet sürme kız tam kasıga baskı oluyor bisiklette
ben bol bol yürümekten başka bişi yapmıyorum ama haftasonu bi kaç kere bayaa yükseklere uzandımm heralde ondan korktumda o rüyayı gördümmm
sen benle aynıydı bugun 5+3 gidersen kese gözükür benim dün karından gözüktü gitsene doktora bi 10 günlük kontrol süresindede gider kalp atışını duyarsın belki
sağol kuzum evet gördük dün 5+2 de 1 cm di boyuCanim gozun aydin keseyi gordun mu? Cok sevindim haftaya da kalp atisini duyarsan icin tam rahatlar insallah
Bak buda 1 saat sonrası
5te keseyi görebilirsin de bebegi görmeden kalp atışını duymak imkansız :) bebek 6+3 ten sonra genelde gözüküyor hatta o arada yolk kesesi görülebilir kalp atışı için rahat 7 8 haftayı buluyorSaol canim bnm bildigim kadariyla 5 te kese 6 ta da kalp atisi bazilarinki gec cikabiliyomuş haftaya doktora gidecem hayirlisiyla
Cok sukur canim korkularin her gecen gun azalicak insallahsağol kuzum evet gördük dün 5+2 de 1 cm di boyuçok şükür inşallah bebeği ve kalp atışınıda görürüz raahtlarız aynen
günaydın balllı lokma tatlılarım
9 gün tatilden sonra işe gelmekkkk
kübi nin artık korkusu falan azalmaz hatta çoğalır doğuma kadar ayrı bir korku yaşar hergün dogumdan sonrada düştümü kalktımı açmı tokmu korkusu yaşarCok sukur canim korkularin her gecen gun azalicak insallah
bebişin teyzesi olarak bu korkuları birebir çekmek zorundasınkübi nin artık korkusu falan azalmaz hatta çoğalır doğuma kadar ayrı bir korku yaşar hergün dogumdan sonrada düştümü kalktımı açmı tokmu korkusu yaşarartık kübi iptal yok
aynen öyle sen yarınmı doktora gidceksin kuzummm cok heycanlıyım senin içindeeeeOlsun kız şanslıyız tam tutunma zamanlarını dinlenerek geçirdik allaha şükür
cnm bu hafta doktora gidicemya kan testini yapıpmı gitmek gerek yoksa önce doktora gidip omu test yaptırcak birde gitceğim hastane de kan testini pahalı yaparlar evimin yanındaki daha uygundur orda yapıpmı gitsem bilemedim. Nasıl yapayım sizce
ece hanım benm haftya yumurtlama haftam ve ateş takibi yaptırmak istiyorum size adınızı cok duydum destek almak istiyorumselam hanımlarrrr tatil bittii ve geri döndümbu hafta burdaym haftaya yine yokum yardım destek bilgi isteyenler ile bu hafta ilgilenebilirim düzenli takip isteyenler temmuzda gebelik düşünsünler
aynen öyle sen yarınmı doktora gidceksin kuzummm cok heycanlıyım senin içindeeee
görür bence keseyi hadi hayırlısı güzel haberler getir bize yarınnnnAy allah razı olsun cnm benim çarşamba gitcsktim ama seqo yarın gidelim diyor 5+0 olcaz bakalım hayırlısı
bebişin teyzesi olarak bu korkuları birebir çekmek zorundasın
bir teyze olarak çok fazla görev üstlüyorsunn yapma bende bi anneyimmece hanım benm haftya yumurtlama haftam ve ateş takibi yaptırmak istiyorum size adınızı cok duydum destek almak istiyorum
bir teyze olarak çok fazla görev üstlüyorsunn yapma bende bi anneyimmbenim gibi çocugu ver dogurunca kurtul hazır oluşan bir keseye yeniden bebek nasıl yüklenir bilmiyorum profosör destegi almanızı öneririm kübi hanım
Cnm adet bitti bugün klomene başlıyorum ovuylede takip edicem burayada gün gün atıcam sizler daha tecrübelisiniz yardımlarınıza talibim inş bakalım piki görürüm gibi geliyosağol canımmm allah sizlerede tez zamanda nasip etsinnnn senin ne kadar kaldı adetee varmı bi belirti falaann
Him bilmiyorum canim ozaman5te keseyi görebilirsin de bebegi görmeden kalp atışını duymak imkansız :) bebek 6+3 ten sonra genelde gözüküyor hatta o arada yolk kesesi görülebilir kalp atışı için rahat 7 8 haftayı buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?