tesekkür ederim canım evet kimyasal değil çok şükür inandım artıkKizlar mrb herkesin gecmis bayramı mübarek olsun @Almilaaazey aklimdaydin cnm bak ne guzel artmış çok
Maria26 kalp atışını duymussun çok guzel cnm benim ne hamileligim leke şeklinde oldu 12. Haftaya kadar genellikle endişe etme
@gamzelibebis cnm ne guzel ilerledi bak kimyasal falan değil aklından o kötü düşünceleri at artık
Diğer guzel haber alan arkadaşlar adınıza çok sevindim
ay hadi inşallah bu ay klomenle ve ovu testiyle kopkoyu bi pik yakalarız da bebiş gelir :)Cnm adet bitti bugün klomene başlıyorum ovuylede takip edicem burayada gün gün atıcam sizler daha tecrübelisiniz yardımlarınıza talibim inş bakalım piki görürüm gibi geliyo
Ayyy inş ya rüyamda hcg iki kere pozitif çizgi görrdüm uyanmak istemedim o derece sevindim uyanıncada üzüldüm resmenay hadi inşallah bu ay klomenle ve ovu testiyle kopkoyu bi pik yakalarız da bebiş gelir :)
tabikide yardımcı oluruz canım
inşalalh bu ay gerçeğini yaşatsın allah sanaaaAyyy inş ya rüyamda hcg iki kere pozitif çizgi görrdüm uyanmak istemedim o derece sevindim uyanıncada üzüldüm resmen
Amin inş cnm isteyen bekleyen herkezeinşalalh bu ay gerçeğini yaşatsın allah sanaaa
Kan testini doktor isteyince uygun oluyor cnm ben kolonda 115 tl ye yaptırdım ama iki ay önce doktor hem kan hem idrar hem gebelik testi istemişti hepsine toplam 110 vermiştim
Yok yok bu regl ya.. Ama dediğin gibi 3 ileri 1 geri mehter takımı gibi mübarekay inşallah değildir inşallah yerleşme falandırrr du bakalımm
bide böyle bi ileri bi geri atmasııı cidden bebişin yakın oldugunu gösteriyo bende inandım artıkkk
benimde düzenli olan adetin 2 gün geç 4 gün erken fln geldi peşinden bebiş geldi
Hamile değilim ama bugün okul bahçesinde bankta otururken yere düşecektim neredeyse, çok uzun bir baş dönmesi yaşadım. Kendime gelemedim bir müddet.. Sıcaktan sanırım.Kızlar bugün sıcaktanmıdır bilmiyorum başım dönüyor. tansiyonum düşüyor sanki
Ah canım çok sağolKizlar mrb herkesin gecmis bayramı mübarek olsun @Almilaaazey aklimdaydin cnm bak ne guzel artmış çok
Maria26 kalp atışını duymussun çok guzel cnm benim ne hamileligim leke şeklinde oldu 12. Haftaya kadar genellikle endişe etme
@gamzelibebis cnm ne guzel ilerledi bak kimyasal falan değil aklından o kötü düşünceleri at artık
Diğer guzel haber alan arkadaşlar adınıza çok sevindim
Ben 6+2yim bu sabah bayaaaa bir hissettirdi kendinicnm kendini nasıl hissediyorsun bulantı hassasiyet vs varmı ne zaman başlar acaba bunlarçok korkuyorum
O kadar uzun sure devam eder mi yaa?kübi nin artık korkusu falan azalmaz hatta çoğalır doğuma kadar ayrı bir korku yaşar hergün dogumdan sonrada düştümü kalktımı açmı tokmu korkusu yaşarartık kübi iptal yok
Olsun bu ay senin bebişin zamanı değilmiş canım önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallahGünaydııınn şeker kutularımçalışan arkidişlerime tatiil sonrasııı yeni sezonda kolaycacııık geçmesi dileğiyle
Benim test bomboş
6+0 da gittim duyduk ama her gebelik bir değil, en garanti bence 6+4 ten sonraki günlerdir heralde. Dr bana mesela şey dedi 0.32 mm olunca bebiş net duyuluyor kalp atışı. Bizimki 0.28 mm di. Dediğim gibi her bebiş farklı kimi 6+0 kimi 7+0 da duyulur bir de dr cihazına da bağlı kesinlkle. Karından bakıp gördük hep 5+2 de bebişi de görmüştük karındanMrb kizlar adetime 3 gun kala ogrendim idrar testiyle ogrendim hamileyim
Size danişmak istiyorum bi konuda kalp atisi ne zaman duyulur yada kese
Şuan 5 haftalik 3 gunlugum bugun kan verdim
İyi yapmışsın canım bende coraspirin kullanıyorum. Daha iyi bebişe kan ı daha güzel göndermeye yardımcı oluyor zaten hiç zararı yok. Sağlıkla devam etsin hamileliklerimizKızlar bugün doktora gittim, ama kendi doktoruma değil bir arkadaşım kendi doktorunu çok övdü ve ina gitmedi istedi . Iyi ki gitmişim baya ilgili bi doktordu ve yaşlı ve çok ilgili biriydi erkek doktordu ama çok cana yakın geldi bana . Düşük olayını anlattım bana coraspin ve progestan verdi ayrıca keseye baktı çok küçük yeni gebelik dedi 2 - 3 haftalık dedi. Haftaya tekrar gelin gelişmesine bakalım dedi
Yazını görünce yazmak istedim.ay inşallah değildir inşallah yerleşme falandırrr du bakalımm
bide böyle bi ileri bi geri atmasııı cidden bebişin yakın oldugunu gösteriyo bende inandım artıkkk
benimde düzenli olan adetin 2 gün geç 4 gün erken fln geldi peşinden bebiş geldi
Bende pendikteyim canım. Bahar hanımda Şeyma hanım da çok iyi orda bir de Neslihan hanım. Bzim orda özel sigorta geçmiyor diye Emseye gidiyorum ben hep oraya gidiyoruz zaten ayrılamıyorum ordanbende pendik medikalparka gitmeyi planlıyorum. Normalde kartal umut hastanesinde bir doktora gitmiştim öncesinde ama ordan ayrılmış biraz terse kaldı soğanlıkta biyere gitmiş hastaneyide çok beğenmedim oyüzden medicalde şeyma araz var arkadaşlarım ona gitti hep bende ona gideyim diye düşünüyorum
ay inşallah beni utandırmazda gelir bebişYazını görünce yazmak istedim.
Benim 3 gün gecikti nisanda .Mayista 1 gun erken ilk defa boyle oldu normalde gunu gunune olur .Simdi adete 2 gun kaldi ama muthemelen kesin olcam.3 ileri 1 geri olursa bunu hic unutmuycam
güleyimde boşa gitmesin bariiO kadar uzun sure devam eder mi yaa?Bence kalp atisindan sonra hepimizden daha rahat olur
5+2 de keseyi görebildik anca karından mariam6+0 da gittim duyduk ama her gebelik bir değil, en garanti bence 6+4 ten sonraki günlerdir heralde. Dr bana mesela şey dedi 0.32 mm olunca bebiş net duyuluyor kalp atışı. Bizimki 0.28 mm di. Dediğim gibi her bebiş farklı kimi 6+0 kimi 7+0 da duyulur bir de dr cihazına da bağlı kesinlkle. Karından bakıp gördük hep 5+2 de bebişi de görmüştük karından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?