Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkür ederim canım evet kimyasal değil çok şükür inandım artık
allah sanada ve bekleyen herkese nasip etsin

Cnm adet bitti bugün klomene başlıyorum ovuylede takip edicem burayada gün gün atıcam sizler daha tecrübelisiniz yardımlarınıza talibim inş bakalım piki görürüm gibi geliyo
ay hadi inşallah bu ay klomenle ve ovu testiyle kopkoyu bi pik yakalarız da bebiş gelir :)
tabikide yardımcı oluruz canım

Kan testini doktor isteyince uygun oluyor cnm ben kolonda 115 tl ye yaptırdım ama iki ay önce doktor hem kan hem idrar hem gebelik testi istemişti hepsine toplam 110 vermiştim

bende pendik medikalparka gitmeyi planlıyorum. Normalde kartal umut hastanesinde bir doktora gitmiştim öncesinde ama ordan ayrılmış biraz terse kaldı soğanlıkta biyere gitmiş hastaneyide çok beğenmedim oyüzden medicalde şeyma araz var arkadaşlarım ona gitti hep bende ona gideyim diye düşünüyorum

Yok yok bu regl ya.. Ama dediğin gibi 3 ileri 1 geri mehter takımı gibi mübarek İnşallah önümüzdeki ay olur bebiş..

Ah canım çok sağol
Çok şükür bir kaç gündür azaldı hatta hiç yok gündüzleri leke dr stresde yapıyor olabilir demişti çok rahatım zaten ctesiden beri. Çok şükür sağlıklı olsunda lekelere razıyım ben

Mrb kizlar adetime 3 gun kala ogrendim idrar testiyle ogrendim hamileyim
Size danişmak istiyorum bi konuda kalp atisi ne zaman duyulur yada kese
Şuan 5 haftalik 3 gunlugum bugun kan verdim
6+0 da gittim duyduk ama her gebelik bir değil, en garanti bence 6+4 ten sonraki günlerdir heralde. Dr bana mesela şey dedi 0.32 mm olunca bebiş net duyuluyor kalp atışı. Bizimki 0.28 mm di. Dediğim gibi her bebiş farklı kimi 6+0 kimi 7+0 da duyulur bir de dr cihazına da bağlı kesinlkle. Karından bakıp gördük hep 5+2 de bebişi de görmüştük karından

İyi yapmışsın canım bende coraspirin kullanıyorum. Daha iyi bebişe kan ı daha güzel göndermeye yardımcı oluyor zaten hiç zararı yok. Sağlıkla devam etsin hamileliklerimiz

Yazını görünce yazmak istedim.
Benim 3 gün gecikti nisanda .Mayista 1 gun erken ilk defa boyle oldu normalde gunu gunune olur .Simdi adete 2 gun kaldi ama muthemelen kesin olcam.3 ileri 1 geri olursa bunu hic unutmuycam

Bende pendikteyim canım. Bahar hanımda Şeyma hanım da çok iyi orda bir de Neslihan hanım. Bzim orda özel sigorta geçmiyor diye Emseye gidiyorum ben hep oraya gidiyoruz zaten ayrılamıyorum ordan oğşumda da ordaydım hep orda doğdu zaten kısmet bu da inşallah orda devam eder

Yazını görünce yazmak istedim.
Benim 3 gün gecikti nisanda .Mayista 1 gun erken ilk defa boyle oldu normalde gunu gunune olur .Simdi adete 2 gun kaldi ama muthemelen kesin olcam.3 ileri 1 geri olursa bunu hic unutmuycam
ay inşallah beni utandırmazda gelir bebiş
bana annemde dedi öyle olunca bebek yerini arıyor derler diye burda kızlarda dedi bendede cidden öyle oldu saat gibi dakik olan adetim şaşmaya başladı bebiş geldi

5+2 de keseyi görebildik anca karından mariam
ama tuvaletimi yapıp gitmiştim doktor net göremedi hiçbişeyiii 4-5 gün sonra gel idrara sıkışık gel dedi
ben cumartesi gidcem 6+1 de bol su içip

inşallah bebeği görür o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…