1 saat değil 2 kelam söyledi ikna oldumgüleyimde boşa gitmesin bariibu gece rüyasında RÜYASINDA hcg degeri düşük çıktı diye sabah 1 saat motive etmeye çalıştı elif onu
ben yigenimin yerinde olsam sana çok pis inat giderdim kendimi ne kadar saklarsam o kadar uyuz ederim diyip kıyıda köşede dururdum5+2 de keseyi görebildik anca karından mariam
ama tuvaletimi yapıp gitmiştim doktor net göremedi hiçbişeyiii 4-5 gün sonra gel idrara sıkışık gel dedi
ben cumartesi gidcem 6+1 de bol su içip
inşallah bebeği görür o zaman
Inşallahİyi yapmışsın canım bende coraspirin kullanıyorum. Daha iyi bebişe kan ı daha güzel göndermeye yardımcı oluyor zaten hiç zararı yok. Sağlıkla devam etsin hamileliklerimiz
allah sabırı herkese eşit dağıtmıyor ki1 saat değil 2 kelam söyledi ikna oldum
ikna edici konuşuyo bebişimin elif teyzesiRed Phoenix
senin gibi cadaloz değil
başa gelen çekilir bu topiğe gelip benle tanışmıcaktınallah sabırı herkese eşit dağıtmıyor kiben makaramı yapardım ama daha uyanamadıgım için onuda yapmadım
inşallah nasip artıkay inşallah beni utandırmazda gelir bebiş
bana annemde dedi öyle olunca bebek yerini arıyor derler diye burda kızlarda dedi bendede cidden öyle oldu saat gibi dakik olan adetim şaşmaya başladı bebiş geldi
Bu tavuğun civcivi belli olmadı dimi daha kız mı erkek mi diyebaşa gelen çekilir bu topiğe gelip benle tanışmıcaktın
idrarını bi kaç saat tutup yap işte kim beklicek sabahıKıydım paraya prodüktör aldımvarsa çıkar heralde bi zahmet artık
yok belli olmadı tavukmu geliyo horozmuBu tavuğun civcivi belli olmadı dimi daha kız mı erkek mi diye
40tl verdim kan versem daha ucuz olurduidrarını bi kaç saat tutup yap işte kim beklicek sabahı
yekta değeri 19 ken ilk idrarla yapmadıgı halde çıkmıştı eceninde 13 mü 16 mı neydfi çıkmıştı ilk idrar değildi
yumurtlama gününüzü bilmiyoruzki belki geç döllenmiştir değere takılmayın önemli olan azlığı cokluğu değil düzenli artması :)Eki Görüntüle 2277313
Adetim bi hafta gecikti bugun kan verdim sonuc boyle sizce dusukme deger
sen bilirsinn peki40tl verdim kan versem daha ucuz olurduben sabah yapam onu gaza getirme beni
Insallah cnmyumurtlama gününüzü bilmiyoruzki belki geç döllenmiştir değere takılmayın önemli olan azlığı cokluğu değil düzenli artması :)
inşallah güzel güzel artar :)
bnde folbiol kullanıyorum :)Folbiol aldım eczaneden bugün ona başladım folik asit bir tane de predictor aldım Dayanamadım yine
sen bilirsinn peki
dayanabilirsen
belki geç döllenmedir bilmiyoruzkiInsallah cnm
Ama adetime 3 gun kala ogrendim bu kadar daha yuksek olmasi gerekiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?