Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bnde folbiol kullanıyorum :)
test almşın ama bence yapmaa boşa gider para bi kaç gün sabret ilk idrarla yaparsın hemen
10 gün kala çıkmazzz :)
aynen çıkmazzz kendimi tutabilirsem yapmiycam bakalim göğüslerim sanki agdetten önceki gibi oldu ödemlendi ve ağrı var galiba bu ay olmadı diye düşündüm

Benimde özel sigortam yok. Yüz yıl hastanesi varmış pendikte orda bir doktor var oda kafama yattı ona alcam galiba

Aynen valla hiç umudum yoktu kan verirken eşim zorla verdirtti hala bi tuafim ama keseyi vergi kalp atışı derken bitmiyor insan hep bi acaip kalıyor galiba

Gider bi denersin hoşuna giderse onda devam edersin bende doktor için evimden bir saatlik uzağa gidiyorum malesefki iyi doktor bulmak zor

İyi yapmışsın canım bende coraspirin kullanıyorum. Daha iyi bebişe kan ı daha güzel göndermeye yardımcı oluyor zaten hiç zararı yok. Sağlıkla devam etsin hamileliklerimiz

Coraspirin mg farkediyor mu ama sende pıhtılaşma varmıydı abla önlem olsun diye mi kullanıyorsun

aynen çıkmazzz kendimi tutabilirsem yapmiycam bakalim göğüslerim sanki agdetten önceki gibi oldu ödemlendi ve ağrı var galiba bu ay olmadı diye düşündüm
belli olmaz cidden adet ve hamilelik belirtileri çok benziyormuş arkadaslar söyleyince inanmıyodum ,
inşallah vardır bebiş

Insallah cnm
Ama adetime 3 gun kala ogrendim bu kadar daha yuksek olmasi gerekiyodu

Canim ben adetten 6 gün önce ogrendim 13.23 tu ikinci günü 41.97 ikinci günü 59.35 ti dedim kimyasal galiba adet günü verdim 124.88 cıktı ikinci günü yani adetten ikigun sonra 350.34 tu sonra vermedim yarın tam bir hafta olacak tahmini 1400 felan olmuştur diye düşünüyorum belki biraz daha fazladır ki normalde yüksek gitmesi lazımdı belki seninde öyle olmuştur takılma o yüzden öyle çok var araştır sonradan düzene giriyor

Insallah canim duzelir bnm icimde rahatlar ☺☺☺

Bayramaa denk geldi canim cuma gunu gitmedim ondan sonra cmrts pazr oldu
Canım hayırlı olsun zaten iyi çıkmış daha bidaha vermene gerek yok ki.. arkadaşlar önceden öğrendikleri için 9 40 falan ondan tekrar veriyolar.. tebrik ederim şimdi kese için beklersin ☺

Canım hayırlı olsun zaten iyi çıkmış daha bidaha vermene gerek yok ki.. arkadaşlar önceden öğrendikleri için 9 40 falan ondan tekrar veriyolar.. tebrik ederim şimdi kese için beklersin ☺
Saol canim insallah dedigin gibidir allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah:)

Hahah aynen kuzum sen bollll su iç git görür tabikii kalp atışı bile duyar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…