- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
ilk defamı kan verdiniz şimdiInsallah oyledir
Evet ilk defa 2 gun sonra tekrar kan verecemilk defamı kan verdiniz şimdi
bnde folbiol kullanıyorum :)
test almşın ama bence yapmaa boşa gider para bi kaç gün sabret ilk idrarla yaparsın hemen
10 gün kala çıkmazzz :)
Benimde özel sigortam yok. Yüz yıl hastanesi varmış pendikte orda bir doktor var oda kafama yattı ona alcam galibaBende pendikteyim canım. Bahar hanımda Şeyma hanım da çok iyi orda bir de Neslihan hanım. Bzim orda özel sigorta geçmiyor diye Emseye gidiyorum ben hep oraya gidiyoruz zaten ayrılamıyorum ordanoğşumda da ordaydım hep orda doğdu zaten kısmet bu da inşallah orda devam eder
Gerçekten havada bi tuhaf zaten hem sıcak hem bunaltıcıHamile değilim ama bugün okul bahçesinde bankta otururken yere düşecektim neredeyse, çok uzun bir baş dönmesi yaşadım. Kendime gelemedim bir müddet.. Sıcaktan sanırım.
İnşaAllah fazla abartılı olmaz cnn kokayca atlatırız bu dönemleriBen 6+2yim bu sabah bayaaaa bir hissettirdi kendinigün içinde de gelip gidiyor yokluyor bulantılar. Şimdilik tuzlu şeyler yedikçe geçiyor bakalım
görür bence keseyi hadi hayırlısı güzel haberler getir bize yarınnnn
Kizlar mrb herkesin gecmis bayramı mübarek olsunZeybltaslan aklimdaydin cnm bak ne guzel artmış çok
Maria26 kalp atışını duymussun çok guzel cnm benim ne hamileligim leke şeklinde oldu 12. Haftaya kadar genellikle endişe etme
@gamzelibebis cnm ne guzel ilerledi bak kimyasal falan değil aklından o kötü düşünceleri at artık
Diğer guzel haber alan arkadaşlar adınıza çok sevindim
bende pendik medikalparka gitmeyi planlıyorum. Normalde kartal umut hastanesinde bir doktora gitmiştim öncesinde ama ordan ayrılmış biraz terse kaldı soğanlıkta biyere gitmiş hastaneyide çok beğenmedim oyüzden medicalde şeyma araz var arkadaşlarım ona gitti hep bende ona gideyim diye düşünüyorum
ben 3 kala 1 kala 1 geçe 3 geçe verdim 4 kereEvet ilk defa 2 gun sonra tekrar kan verecem
İyi yapmışsın canım bende coraspirin kullanıyorum. Daha iyi bebişe kan ı daha güzel göndermeye yardımcı oluyor zaten hiç zararı yok. Sağlıkla devam etsin hamileliklerimiz
belli olmaz cidden adet ve hamilelik belirtileri çok benziyormuş arkadaslar söyleyince inanmıyodumaynen çıkmazzz kendimi tutabilirsem yapmiycam bakalim göğüslerim sanki agdetten önceki gibi oldu ödemlendi ve ağrı var galiba bu ay olmadı diye düşündüm
Bayramaa denk geldi canim cuma gunu gitmedim ondan sonra cmrts pazr olduben 3 kala 1 kala 1 geçe 3 geçe verdim 4 kere
bende 5+3 üm
siz çok sabırlıymışsınız
Insallah cnm
Ama adetime 3 gun kala ogrendim bu kadar daha yuksek olmasi gerekiyodu
Insallah canim duzelir bnm icimde rahatlar ☺☺☺Canim ben adetten 6 gün önce ogrendim 13.23 tu ikinci günü 41.97 ikinci günü 59.35 ti dedim kimyasal galiba adet günü verdim 124.88 cıktı ikinci günü yani adetten ikigun sonra 350.34 tu sonra vermedim yarın tam bir hafta olacak tahmini 1400 felan olmuştur diye düşünüyorum belki biraz daha fazladır ki normalde yüksek gitmesi lazımdı belki seninde öyle olmuştur takılma o yüzden öyle çok var araştır sonradan düzene giriyor
Canım hayırlı olsun zaten iyi çıkmış daha bidaha vermene gerek yok ki.. arkadaşlar önceden öğrendikleri için 9 40 falan ondan tekrar veriyolar.. tebrik ederim şimdi kese için beklersin ☺Bayramaa denk geldi canim cuma gunu gitmedim ondan sonra cmrts pazr oldu
Saol canim insallah dedigin gibidir allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah:)Canım hayırlı olsun zaten iyi çıkmış daha bidaha vermene gerek yok ki.. arkadaşlar önceden öğrendikleri için 9 40 falan ondan tekrar veriyolar.. tebrik ederim şimdi kese için beklersin ☺
Hahah aynen kuzum sen bollll su iç git görür tabikii5+2 de keseyi görebildik anca karından mariam
ama tuvaletimi yapıp gitmiştim doktor net göremedi hiçbişeyiii 4-5 gün sonra gel idrara sıkışık gel dedi
ben cumartesi gidcem 6+1 de bol su içip
inşallah bebeği görür o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?