İnşsllah canım yaaİnşaAllah fazla abartılı olmaz cnn kokayca atlatırız bu dönemleri
Kız gözünaydın görünce çok sevindim senin adına , 1aydır girmiyordum nerdeyse o arada çok şey değişmişben 3 kala 1 kala 1 geçe 3 geçe verdim 4 kere
bende 5+3 üm
siz çok sabırlıymışsınız
Benim oğlan 4.5 yaşında herşeyi unutmusum yeniden araştırmaya koyuldum valla herşeyi O zamanda burda bi grubumuz vardi ikinci dede ilk isim buraya girmek oldubelli olmaz cidden adet ve hamilelik belirtileri çok benziyormuş arkadaslar söyleyince inanmıyodum,
inşallah vardır bebiş
Aynen katıliyorm bende 10 yıl gecti benimde hamileligin uzerinden gerci bende hic belirti olmamısti adet gecene kadar sadece simite aşermistim.Bu ayda nedense canim hep simit istiyorBenim oğlan 4.5 yaşında herşeyi unutmusum yeniden araştırmaya koyuldum valla herşeyi O zamanda burda bi grubumuz vardi ikinci dede ilk isim buraya girmek oldu
Bat a kaç gününüz var acabaHamile olan arkadaslar kasık batmalariniz sağlı sollumu tek taraflımı oldu.Benim adet olcak gini bir sag bir sol birde sezeryan yerim
2 günBat a kaç gününüz var acaba
Cok tesekkür ederim allah razı olsun allah herkese nasip etsinKız gözünaydın görünce çok sevindim senin adına , 1aydır girmiyordum nerdeyse o arada çok şey değişmiş
Benim ağırlıklı olarak sağ bazen solHamile olan arkadaslar kasık batmalariniz sağlı sollumu tek taraflımı oldu.Benim adet olcak gini bir sag bir sol birde sezeryan yerim
Benim de bat 2 temmuz.H E yeni bat 2 temmuz bu ay ovu testi almayı dusunuyorum ilk kez denicem suan memleketteyim 1 haftaya kadar gidicem
Geçmiş olsunHamile değilim ama bugün okul bahçesinde bankta otururken yere düşecektim neredeyse, çok uzun bir baş dönmesi yaşadım. Kendime gelemedim bir müddet.. Sıcaktan sanırım.
Benim regle 2 3 gün kala sağlı sollu oldu en çok solda amaHamile olan arkadaslar kasık batmalariniz sağlı sollumu tek taraflımı oldu.Benim adet olcak gini bir sag bir sol birde sezeryan yerim
Aman sakın susuz kalma canım ben güçten düşmemek için malum 1 tane de çocuk var evde ona da yemek va hazırlıyoeum. Bol su ayran vs içiyprum benim tansiyon yerlerde çünkü 9 ay böyle benim hep düşük tansiyonBen baya kötü oldum kızlar zar zor sadece çorba hazırlayıp yattım eşim gelince menemen yaptı öyle kalkıp yedimde birazcık kendime geldim ama halsiz hissediyorum
Normalde çok az su içerdim şimdi elimden geldiğince içmeye çalışıyorumAman sakın susuz kalma canım ben güçten düşmemek için malum 1 tane de çocuk var evde ona da yemek va hazırlıyoeum. Bol su ayran vs içiyprum benim tansiyon yerlerde çünkü 9 ay böyle benim hep düşük tansiyongeçenlerde moralimde bpzuktu pek su içmedim yemek de yemedim berbat geçti bulantı halsizlk. Hemen toparladım kendimi artık bol su içip az az sık sık yiyorum halsizlk olmuyo şükür
Bende kartalda oturuyorumBende pendikteyim canım. Bahar hanımda Şeyma hanım da çok iyi orda bir de Neslihan hanım. Bzim orda özel sigorta geçmiyor diye Emseye gidiyorum ben hep oraya gidiyoruz zaten ayrılamıyorum ordanoğşumda da ordaydım hep orda doğdu zaten kısmet bu da inşallah orda devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?