Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya hamile kalmadan önce Her şeyi belirti sanarsın heveslenirdim hamile kaldım zerre belirti yok sadece adetten iki gün önce başladı adet olcks gibi oda ara ara ağrı okdr 4+6 dayim sadce göğüs hassasiyeti var okdr bide bende gastrit olduğu için heralde iki gündür sabahları midem kötü oluyor

belli olmaz cidden adet ve hamilelik belirtileri çok benziyormuş arkadaslar söyleyince inanmıyodum ,
inşallah vardır bebiş
Benim oğlan 4.5 yaşında herşeyi unutmusum yeniden araştırmaya koyuldum valla herşeyi O zamanda burda bi grubumuz vardi ikinci dede ilk isim buraya girmek oldu

En iyi hatırladığım şey mide bulantılarım 13. Haftaya kadar hayattan nefret ettirmişti bana tam 4 kilo vermiştim hic birşey yemedim sadece ayva yiyebiliyordum inşallah ikinci de aynı şeyleri yaşamam

Benim oğlan 4.5 yaşında herşeyi unutmusum yeniden araştırmaya koyuldum valla herşeyi O zamanda burda bi grubumuz vardi ikinci dede ilk isim buraya girmek oldu
Aynen katıliyorm bende 10 yıl gecti benimde hamileligin uzerinden gerci bende hic belirti olmamısti adet gecene kadar sadece simite aşermistim.Bu ayda nedense canim hep simit istiyor

H E yeni bat 2 temmuz bu ay ovu testi almayı dusunuyorum ilk kez denicem suan memleketteyim 1 haftaya kadar gidicem
Benim de bat 2 temmuz.
Gerçi normal dongume göre 3 gün erken oldum bu ay
Şimdi ben regl için 2 yı mi 5 i mi beklesem?
Kafamda deli sorular
2 temmuz doğum gunum
Belki doğum günü hediyesi olur bana

Ben baya kötü oldum kızlar zar zor sadece çorba hazırlayıp yattım eşim gelince menemen yaptı öyle kalkıp yedimde birazcık kendime geldim ama halsiz hissediyorum

Ben baya kötü oldum kızlar zar zor sadece çorba hazırlayıp yattım eşim gelince menemen yaptı öyle kalkıp yedimde birazcık kendime geldim ama halsiz hissediyorum
Aman sakın susuz kalma canım ben güçten düşmemek için malum 1 tane de çocuk var evde ona da yemek va hazırlıyoeum. Bol su ayran vs içiyprum benim tansiyon yerlerde çünkü 9 ay böyle benim hep düşük tansiyon geçenlerde moralimde bpzuktu pek su içmedim yemek de yemedim berbat geçti bulantı halsizlk. Hemen toparladım kendimi artık bol su içip az az sık sık yiyorum halsizlk olmuyo şükür

Normalde çok az su içerdim şimdi elimden geldiğince içmeye çalışıyorum

Bende kartalda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…