Benim de kronik urtikerim var normal de en fazla 4 5 gün durabiliyorum ilaçsız 17 gündür belki vardır bebiş diye ilaç almıyorum özellikle geceye doğru kaşıntı ve ödem oluyorTabi kuzum bak araştır istersen temiz kalsın diye ilaçlanıyor ya zararlı diye biliyorum ben arkadaşlarımda hiç girmedi farklı doktorlardan da duydum zararlı diye. Ama deniz içinde pislik barındırmaz kendini temizler kıyıya vurur pisliği. İnan ben egzamadan dolayı bile krem kullanamadım belli marka işte o da sadece nemlendirdi geçirmedi 1 aydan fazladır çekiyorum
Nasıl tanıyor benıtemmuzda pc de görüşmek üzere
Perşembe bunu kuzum detyalım . Ben hiçbirşey almadımNe zamandi sizin detayli utrasyon canim? Ben cuma gunu gidicem detayli utrasyona bende esin gibi korku yasiyorum yaabirde baya alisveriste yaptim neredeyse herseyini aldik saglikli olsun insallah ama korkuyorum yaaa
Kuzum ss aldım pc ye geçince eklicem Allahın izniyle
Kuzum havuzu pek önermiyolar klor yüzünden ..bizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden
Neden boyle olduk ki? Simdi en cok merak etme zamani aslinda senin. Belki kisa sureli birseydir gecer baslar meraklarin tekme ne zaman atacak acaba boyu ne kadar kime benziyor vb seyler gelir yakinda sanadaİnan bilmiyorum yani kesesini görmeye giderken, kendisini göreceğim kalp atışını duyacağım zaman kalbim çıkacak gibi olurdu ama şimdi doktor bakarken benden heyecanlı hemen kalbine bakıyor hareketlerine bakıp gülüyor bende iki soru kendi iyi mi suyu çok mu
Aaa aynı toprağın çocuklarıyızAaa sen hatayda misin bende mersin deyimEvet teyzesi biz cok sukur sikintili donemleri atlattik simdi kizimla gezmelere gidiyoruz darisi en yakin zaman da size insallah doktor bana havuza girebilirsin dedi ama cok yakin bir zaman da mantar oldum sukur gecti ama hala korktugum icin bende havuza girmiyecem esim de istemiyor zaten insallah denize gidicez gidicegimiz yer temiz oldugu icin o konu da rahatim.
Insan dayanamiyor ya baktikca alasi geliyorNasıl tanıyor benı
Perşembe bunu kuzum detyalım . Ben hiçbirşey almadım
Bitek annem yelek battanıye yaptırmıs onlar var onun harıcı hiçbirley almadımannem ablamlar baskı kuruyo hadı artık başlayalım dıye ama ne bilim 6 ay olsun bi diyorum
Kuzum ss aldım pc ye geçince eklicem Allahın izniyle
Kuzum havuzu pek önermiyolar klor yüzünden ..
denizi tercih edebilrisin . Ben 1 hafta saatlerce yüzdüm hiçbir ağrım sızım olmadı
Hatta kızımda bana eşlik etti tekmeleryile
Denizde sırt üstü falan yatarken göbek hep dışardaydı
Aynen kuzum biizmde odası anneme arabası ortanca ablam alıcak.Insan dayanamiyor ya baktikca alasi geliyorbizim bir besik kaldi annemde neredeyse herseyini aldi biz biraz aceleciyiz galiba dusun annem 21 tane hirka yelek falan yapti bende 7 tane yelek yaptim az kaldi ama senin de 4 haftaya baslarsin artik baslayinca da kendini tutamazsin artik hergun alirsin
Gelir tabi kuzum aslında bayram öncesi bende kalan görümce yüzünden epey sıkıntılı günler geçirdim sanırım o zaman tek derdim bunlar kaldı heyecan yapacak yürek bırakmadılar insandaNeden boyle olduk ki? Simdi en cok merak etme zamani aslinda senin. Belki kisa sureli birseydir gecer baslar meraklarin tekme ne zaman atacak acaba boyu ne kadar kime benziyor vb seyler gelir yakinda sanada
Güvendiğin dr varsa en iyisi devlet canım. Pendik devlette de iyi dr lar var duyuyorum gidiyo herkesÖzel sigortam yok ama keseyi bebeği falan özelde gördüm. Bundan sonra pendik devlette doktorum var oraya devam ederim diye düșünüyorum
Cok gecmis olsun kuzum bilmiyordum senin bu sorununun oldugunun gecer tez zamanda insallahAaa aynı toprağın çocuklarıyızgebelikten ziyade bende pıhtılaşma var ya kuzum ondan onay vermiyor yola hem hap hem iğnem var riske atamıyoruz
Bu haftalar balayı dönemiymiş gebelikte ne gezersen kar kuzum çokta güzel geçer inşallah tatilinizprensesim yüzsün bol bol
Küçüktür canım daha ondan görememiştir haftaya daha net görürsünEvet ama katından baktı bise görmedi incelemedide zaten sınır oldum haftaya gel dedi
Benimde hep devam etti zaten doğuma kadar devam eder bu akıntılar, rahim kendini koruyor bu akıntıylaKızlar ya birşey sorucam şu anda hamile oldugunu bilenler için akıntınız devam etti mi yumurtlamadan sonra kesildi mi acaba benim ki tamamen kesildi yumurtlama döneminde tavan yapmıştı bir de size sormak istedim
Simdi nasil heycanlidirlar annenlerAynen kuzum biizmde odası anneme arabası ortanca ablam alıcak.
Kıyafet almak istiyolar ama alldırmıyorum şuanhatta grup kırduk herkes aldıgını atıcakki 2 tane aynı şeylerden olmasın
Kesiin başlarsam duramam
Bu dönem böyledir canım inşallah geçicidir4.5 yaşında canım 5 olucaz aslında bebekleri çok seven bir çocuk bir ara kardeşim olsun nolur diye ağlıyordu ama nerden hissetti nasıl anladı çünkü hic konuşmadık seninde dediğin gibi karnım belli olana kadar da söylemeyi düşünmüyorum ama biz de şaşırdık yani
En güzeli canım sıcaklarda ödem çekilmiyor da ayağa terlik takıp gezecez artıkCok gecmis olsun kuzum bilmiyordum senin bu sorununun oldugunun gecer tez zamanda insallahYasaksa gezmek mecburen dayanacaksin sonucta hersey yavrularimiz icin. Evet hemseri sayiliriz desene Bende bu donemlerin keyfini cikartmaya calisiyorum zaten yavas yavas odemler basladi bende diz agrilarim oluyor zorlu doneme. 1aydan az kaldi o yuzden simdi keyfini cikatayim bari diyorum
Kimseyi takma herzaman insanin moralini bozacak seyler yaparlar sagolsunlarGelir tabi kuzum aslında bayram öncesi bende kalan görümce yüzünden epey sıkıntılı günler geçirdim sanırım o zaman tek derdim bunlar kaldı heyecan yapacak yürek bırakmadılar insanda
Ya dün soluma toplandı orada şişkinlik oldu o bile içimi okşadı tekmeleri olunca bol bol konuşup gezeriz
öyle deme kuzum sağlıkla gelsin... az kalmış sık dişini biraz.Yarın gidecegim kısmetse, haber veririm
Çok sıkıldım, bian önce dogurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?