Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de kronik urtikerim var normal de en fazla 4 5 gün durabiliyorum ilaçsız 17 gündür belki vardır bebiş diye ilaç almıyorum özellikle geceye doğru kaşıntı ve ödem oluyor

temmuzda pc de görüşmek üzere
Nasıl tanıyor benı
Ne zamandi sizin detayli utrasyon canim? Ben cuma gunu gidicem detayli utrasyona bende esin gibi korku yasiyorum yaa birde baya alisveriste yaptim neredeyse herseyini aldik saglikli olsun insallah ama korkuyorum yaaa
Perşembe bunu kuzum detyalım . Ben hiçbirşey almadım
Bitek annem yelek battanıye yaptırmıs onlar var onun harıcı hiçbirley almadım annem ablamlar baskı kuruyo hadı artık başlayalım dıye ama ne bilim 6 ay olsun bi diyorum
H E canim yeni bat 9 temmuzz
Kuzum ss aldım pc ye geçince eklicem Allahın izniyle

bizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden
Kuzum havuzu pek önermiyolar klor yüzünden ..
denizi tercih edebilrisin . Ben 1 hafta saatlerce yüzdüm hiçbir ağrım sızım olmadı
Hatta kızımda bana eşlik etti tekmeleryile
Denizde sırt üstü falan yatarken göbek hep dışardaydı

Neden boyle olduk ki? Simdi en cok merak etme zamani aslinda senin. Belki kisa sureli birseydir gecer baslar meraklarin tekme ne zaman atacak acaba boyu ne kadar kime benziyor vb seyler gelir yakinda sanada

Aaa aynı toprağın çocuklarıyız gebelikten ziyade bende pıhtılaşma var ya kuzum ondan onay vermiyor yola hem hap hem iğnem var riske atamıyoruz
Bu haftalar balayı dönemiymiş gebelikte ne gezersen kar kuzum çokta güzel geçer inşallah tatiliniz prensesim yüzsün bol bol

Insan dayanamiyor ya baktikca alasi geliyor bizim bir besik kaldi annemde neredeyse herseyini aldi biz biraz aceleciyiz galiba dusun annem 21 tane hirka yelek falan yapti bende 7 tane yelek yaptim az kaldi ama senin de 4 haftaya baslarsin artik baslayinca da kendini tutamazsin artik hergun alirsin

Aynen kuzum biizmde odası anneme arabası ortanca ablam alıcak.
Kıyafet almak istiyolar ama alldırmıyorum şuan hatta grup kırduk herkes aldıgını atıcakki 2 tane aynı şeylerden olmasın
Kesiin başlarsam duramam

Neden boyle olduk ki? Simdi en cok merak etme zamani aslinda senin. Belki kisa sureli birseydir gecer baslar meraklarin tekme ne zaman atacak acaba boyu ne kadar kime benziyor vb seyler gelir yakinda sanada
Gelir tabi kuzum aslında bayram öncesi bende kalan görümce yüzünden epey sıkıntılı günler geçirdim sanırım o zaman tek derdim bunlar kaldı heyecan yapacak yürek bırakmadılar insanda
Ya dün soluma toplandı orada şişkinlik oldu o bile içimi okşadı tekmeleri olunca bol bol konuşup gezeriz

Cok gecmis olsun kuzum bilmiyordum senin bu sorununun oldugunun gecer tez zamanda insallah Yasaksa gezmek mecburen dayanacaksin sonucta hersey yavrularimiz icin. Evet hemseri sayiliriz desene Bende bu donemlerin keyfini cikartmaya calisiyorum zaten yavas yavas odemler basladi bende diz agrilarim oluyor zorlu doneme. 1aydan az kaldi o yuzden simdi keyfini cikatayim bari diyorum

Kızlar ya birşey sorucam şu anda hamile oldugunu bilenler için akıntınız devam etti mi yumurtlamadan sonra kesildi mi acaba benim ki tamamen kesildi yumurtlama döneminde tavan yapmıştı bir de size sormak istedim
Benimde hep devam etti zaten doğuma kadar devam eder bu akıntılar, rahim kendini koruyor bu akıntıyla

Simdi nasil heycanlidirlar annenler Ama elcin aldikca eksik cikiyor bir turlu bitmiyor yaa Ama ablanlarda alacaksa siz insallah cabuk bitirirsiniz

Bu dönem böyledir canım inşallah geçicidir

En güzeli canım sıcaklarda ödem çekilmiyor da ayağa terlik takıp gezecez artık Ben geçen hafta diyetisyene gittim 1 kilo vermişim ama hiçbir kıyafete sığmıyorum dedim ödem oldu artık dedi. Ya bende hamilelik önce gram ödem yoktu 13 haftada nereden o kadar ödem oldu

Kimseyi takma herzaman insanin moralini bozacak seyler yaparlar sagolsunlarSen hamileliginin tadini yasa her donem cok ozeldir sen kimse yuzunden bu gunlerini kacirma. Hele bir tekmeleri baslasin tatli yiyince cossun nasil mutlu oluyor insan moralin bozuk olunca bir tekme atiyor herseyi unutuyorsun zaten insallah cok yakinda yasarsiniz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…