Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ben bu mesajı ss alıp okur durum ki sağol kuzum inan öyle bebeğim iyi olsun kimseden birşey istemiyorum

Simdi nasil heycanlidirlar annenler Ama elcin aldikca eksik cikiyor bir turlu bitmiyor yaa Ama ablanlarda alacaksa siz insallah cabuk bitirirsiniz
Bi başladık mı biter kuzum Allahın izniyle bir anane 2 teyze var
Bide işte eşimin ailesi onlardanşıan bir hareket yok ama neyse

Sende demi oldu yaaaa Valla terlik bile giyilmiyor Allah yardimcimiz olsun zaten nemli ve sicak bolgelerde yasayanlarda daha fazla oluyormus galiba bakalim ne yapacaz nasil dayanacaz. Sen ne yapiyorsun odem icin dr bir tavsiyede bulundu mu? Benim 2 haftadir baslamis cuma gunu doktora sorucam

G gamzeli_bebis kuzu nereye gidiyorsunuz
Evet havuza girme deniz varken havuzu napıcan hem.. H E kuzu resmini at bana göbüşü görem:)
didime gidcez ablaa
ya bnim su fobim var yüzme bilmiyorum deniz beni götürcek gibi geliyo
havuzda yine eğleniyorum boğulma tehlikesi yok en azından
en ben niye gidcem o zaman tatile ayaklarımı denize sokup güneşlenmeyemi

bizimde allah kısmet ederse odası teyzeden kızkardeşim dedi 5 milyarda olsa benden diye
insanın böyle teyzesi olsun

öyle deme kuzum sağlıkla gelsin... az kalmış sık dişini biraz.
iyi haberlerini bekliyoruum
Ah kuzum yaaa son dönemler tam sıcakalra geldi ☺
Rabbım biran evvel kurtarsın inşallah
Kansızlık b12de yerlerde, çok düşmüş. 4 serum yedim yinede fayda etmedi. Yarın yine verecek gibi. Bakalım, sagolun kızlar

Kızzz bizde didime gittik yaaa didimin denizi çok güzel bak derin değil .
Orta kısımlar hatta çok alçak
Altınkum plajına muhakkkak gidin çok güzel

Ödem attırıcı vermedi kuzum artık o karışımları çıkardı hayatımızdan genel olarak bebeği besleyecek yağdan ziyade protein aldıracak gıdalar, bide tarçınlı karışım var sabah şekeri düzenlemek için, hurma ve ceviz ara öğün. Ödem için bol su tavsiyesi var işte başka bir şey yok

Kansızlık b12de yerlerde, çok düşmüş. 4 serum yedim yinede fayda etmedi. Yarın yine verecek gibi. Bakalım, sagolun kızlar
Ahh kuzum sömürmüş resmen
Pekmez var mı kuzum kansızlıga birebir diyolat .
Benım değerlerim hiç düşmedi hergün 2 kaşık muhakkak yiyorum .
Ki kan ilacımı düzenli almadıgım halde

Eş tarafı doğuma 2 gün kala sorar anca kuzum bir eksik varmı diye hahah geneli öyedir .. yerim ya kuzucuklara alışverişler başlanıyor
Bol bol zıbın alın her boydan alın 1 yaşa kadar eliniz ayağınız olacak en çok kirlenen ley zıbın

Bizde annemle aliyoruz herseyi gerci bana bile birakmiyor kadin kendi aliyor ama biz bittiremiyoruz bir turlu Ayyy hic sorma benim kayinvalde de hicbir hazirlik yok simdi. Kiz anneleri daha cok dusunuyor bu seyleri daha cok ugrasiyor. Birde bizde soyle bir dusunce var ki cok sacma bebegin ceyizini kiz tarafi yaparmis sanki onlarin torunu olmiyacakta kendileri bir taki takar bir kac tane de kiyafet aliyorlarmis

Kız gülme de ben korktuğum zamanlar şu plaj makarnaları varya onlarla giriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…