- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Yaaa ben bu mesajı ss alıp okur durum kiKimseyi takma herzaman insanin moralini bozacak seyler yaparlar sagolsunlarSen hamileliginin tadini yasa her donem cok ozeldir sen kimse yuzunden bu gunlerini kacirma. Hele bir tekmeleri baslasin tatli yiyince cossun nasil mutlu oluyor insan moralin bozuk olunca bir tekme atiyor herseyi unutuyorsun zaten insallah cok yakinda yasarsiniz bunu
Bi başladık mı biter kuzum Allahın izniyle bir anane 2 teyze varSimdi nasil heycanlidirlar annenlerAma elcin aldikca eksik cikiyor bir turlu bitmiyor yaa Ama ablanlarda alacaksa siz insallah cabuk bitirirsiniz
Sende demi oldu yaaaaEn güzeli canım sıcaklarda ödem çekilmiyor da ayağa terlik takıp gezecez artıkBen geçen hafta diyetisyene gittim 1 kilo vermişim ama hiçbir kıyafete sığmıyorum dedim ödem oldu artık dedi. Ya bende hamilelik önce gram ödem yoktu 13 haftada nereden o kadar ödem oldu
Ah kuzum yaaa son dönemler tam sıcakalra geldi ☺Yarın gidecegim kısmetse, haber veririm
Çok sıkıldım, bian önce dogurmak istiyorum
didime gidcez ablaaG gamzeli_bebis kuzu nereye gidiyorsunuz
Evet havuza girme deniz varken havuzu napıcan hem..H E kuzu resmini at bana göbüşü görem:)
Kuzum daha önce yazmıstın ekledim ilk safaya bakarsan görebilirsinH E cnm bat 2 temmuz
Havuz zararlı kuzum denize girebilirsin ama. Havuzda mikrobik olabilir diye zaralrlı. Ben oğlumu bile valla şimdiye kadar hiç sokmadım havuza. Bebekler hamileler için tehlileki.bizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden
bizimde allah kısmet ederse odası teyzedenAynen kuzum biizmde odası anneme arabası ortanca ablam alıcak.
Kıyafet almak istiyolar ama alldırmıyorum şuanhatta grup kırduk herkes aldıgını atıcakki 2 tane aynı şeylerden olmasın
Kesiin başlarsam duramam
öyle deme kuzum sağlıkla gelsin... az kalmış sık dişini biraz.
iyi haberlerini bekliyoruum
Kansızlık b12de yerlerde, çok düşmüş. 4 serum yedim yinede fayda etmedi. Yarın yine verecek gibi. Bakalım, sagolun kızlarAh kuzum yaaa son dönemler tam sıcakalra geldi ☺
Rabbım biran evvel kurtarsın inşallah
En onemliside bebegin degil mi zaten? Her aninin tadini cikart yoksa kimse hamile biraz dikkat edelim demiyor sen kendine ve yegenime dikkat et bosver onlariYaaa ben bu mesajı ss alıp okur durum kisağol kuzum inan öyle bebeğim iyi olsun kimseden birşey istemiyorum
Kızzz bizde didime gittik yaaa didimin denizi çok güzel bak derin değil .didime gidcez ablaa
ya bnim su fobim var yüzme bilmiyorum deniz beni götürcek gibi geliyo
havuzda yine eğleniyorum boğulma tehlikesi yok en azından
en ben niye gidcem o zaman tatile ayaklarımı denize sokup güneşlenmeyemi
Annemde odası benden deyince bende begendıgım oda 5 mlyar dedimbizimde allah kısmet ederse odası teyzedenkızkardeşim dedi 5 milyarda olsa benden diye
insanın böyle teyzesi olsun
Ödem attırıcı vermedi kuzum artık o karışımları çıkardı hayatımızdan genel olarak bebeği besleyecek yağdan ziyade protein aldıracak gıdalar, bide tarçınlı karışım var sabah şekeri düzenlemek için, hurma ve ceviz ara öğün. Ödem için bol su tavsiyesi var işte başka bir şey yokSende demi oldu yaaaaValla terlik bile giyilmiyor Allah yardimcimiz olsun zaten nemli ve sicak bolgelerde yasayanlarda daha fazla oluyormus galiba bakalim ne yapacaz nasil dayanacaz. Sen ne yapiyorsun odem icin dr bir tavsiyede bulundu mu? Benim 2 haftadir baslamis cuma gunu doktora sorucam
öyleymiş evet ilk defa didime gidcez bizde bakalım artıkk yapcaz bişilerKızzz bizde didime gittik yaaa didimin denizi çok güzel bak derin değil .
Orta kısımlar hatta çok alçak
Altınkum plajına muhakkkak gidin çok güzel
Ahh kuzum sömürmüş resmenKansızlık b12de yerlerde, çok düşmüş. 4 serum yedim yinede fayda etmedi. Yarın yine verecek gibi. Bakalım, sagolun kızlar
Eş tarafı doğuma 2 gün kala sorar anca kuzum bir eksik varmı diye hahahBi başladık mı biter kuzum Allahın izniyle bir anane 2 teyze var
Bide işte eşimin ailesi onlardanşıan bir hareket yok ama neyse
Bizde annemle aliyoruz herseyi gerci bana bile birakmiyor kadin kendi aliyor ama biz bittiremiyoruz bir turluBi başladık mı biter kuzum Allahın izniyle bir anane 2 teyze var
Bide işte eşimin ailesi onlardanşıan bir hareket yok ama neyse
eee anane olmak kolay değil pamuk eller cebeAnnemde odası benden deyince bende begendıgım oda 5 mlyar dedimnolcaktı 1 milyar mı olcaktı dedi dedim siz kaşındınız
Kız gülme de ben korktuğum zamanlar şu plaj makarnaları varya onlarla giriyordumdidime gidcez ablaa
ya bnim su fobim var yüzme bilmiyorum deniz beni götürcek gibi geliyo
havuzda yine eğleniyorum boğulma tehlikesi yok en azından
en ben niye gidcem o zaman tatile ayaklarımı denize sokup güneşlenmeyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?