İnan kii çok seviceksin . Biraz kalabalık tavsiyem öğleden önce 9 -11 öğleden sonra 14-18 arası gir kuzum . Diğer vakitler güneş yüzünden lekelenmelerin olmasın güzel korun . Kremlerini sürmeden çıkmaöyleymiş evet ilk defa didime gidcez bizde bakalım artıkk yapcaz bişiler
en kötü ayakları ıslatır geliriz
Aynen hala devam anca kuru gürültü .eee anane olmak kolay değil pamuk eller cebe
kv ne alcakmış hala uzaktan göbeğini sevmeye devammı boş boş
Biraz arastirdim karpuz iyi geliyorsum galiba hazir mevsimiyken onu yiyorum. Desene doguma kadar cekicez bu odem belasiniÖdem attırıcı vermedi kuzum artık o karışımları çıkardı hayatımızdan genel olarak bebeği besleyecek yağdan ziyade protein aldıracak gıdalar, bide tarçınlı karışım var sabah şekeri düzenlemek için, hurma ve ceviz ara öğün. Ödem için bol su tavsiyesi var işte başka bir şey yok
kız negülcemm bende aynıyım hatta bekarken tatile gitmiştik o sosis gibi makarna gibi olan şeylerden almıştık kızlarlaKız gülme de ben korktuğum zamanlar şu plaj makarnaları varya onlarla giriyordum
Ay evet herkes bunu tavsıye edıyo . Sence zıbınlrı kısa kollumu almalıyım ?Eş tarafı doğuma 2 gün kala sorar anca kuzum bir eksik varmı diye hahahgeneli öyedir .. yerim ya kuzucuklara alışverişler başlanıyor
Bol bol zıbın alınher boydan alın 1 yaşa kadar eliniz ayağınız olacak en çok kirlenen ley zıbın
Öyle vallahi kuzum oda sulu meyve ya yazında rahatlatır hemBiraz arastirdim karpuz iyi geliyorsum galiba hazir mevsimiyken onu yiyorum. Desene doguma kadar cekicez bu odem belasini
tamam canım dikkat edicem sen güneş kremi ne kullanıyosunİnan kii çok seviceksin . Biraz kalabalık tavsiyem öğleden önce 9 -11 öğleden sonra 14-18 arası gir kuzum . Diğer vakitler güneş yüzünden lekelenmelerin olmasın güzel korun . Kremlerini sürmeden çıkma
Bende gülüyorumkız negülcemm bende aynıyım hatta bekarken tatile gitmiştik o sosis gibi makarna gibi olan şeylerden almıştık kızlarlarusların 5 yaşında cocukları bize bakıp kıs kıs gülüyodu
Günde 2 tane kan ilacı, 4 tane kan serumu yedim. Sonuç 9.38 b12 de148 e düşmüşAhh kuzum sömürmüş resmen
Pekmez var mı kuzum kansızlıga birebir diyolat .
Benım değerlerim hiç düşmedi hergün 2 kaşık muhakkak yiyorum .
Ki kan ilacımı düzenli almadıgım halde
gülmeyin alla alla korkuyoz heraldeBende gülüyorumbi teyze vardı koltuk altına koymus makarnayı tin tin yüzüyodu ştkı söyleyerek
Valla ben bile kendime gülüyorum kuzu çok garip duruyor öylekız negülcemm bende aynıyım hatta bekarken tatile gitmiştik o sosis gibi makarna gibi olan şeylerden almıştık kızlarlarusların 5 yaşında cocukları bize bakıp kıs kıs gülüyodu
didime gidcez ablaa
ya bnim su fobim var yüzme bilmiyorum deniz beni götürcek gibi geliyo
havuzda yine eğleniyorum boğulma tehlikesi yok en azından
en ben niye gidcem o zaman tatile ayaklarımı denize sokup güneşlenmeyemi
Kızzz bizde didime gittik yaaa didimin denizi çok güzel bak derin değil .
Orta kısımlar hatta çok alçak
Altınkum plajına muhakkkak gidin çok güzel
Solenta pregna almıstım canım onu sürdüm bol bol. Denize girip çıktıköa yenıledım . Yalnız bileklerime sürmeyi unutmuaumtamam canım dikkat edicem sen güneş kremi ne kullanıyosun
Ay ben çok iyi biliyorum beraber olsaydık öğretirdiö ben sanagülmeyin alla alla korkuyoz heralde
Ya bu takviyeler de bi işe yaramıyor mu sende perişan olmuşsunGünde 2 tane kan ilacı, 4 tane kan serumu yedim. Sonuç 9.38 b12 de148 e düşmüş
İnşaallah senin ki düşmez. Nefes darlığı çarpıntı yapıyor
Denizi mükemmell canım .AA biz de didime gidiyoruz altınkuma. denizi çok güzelmiş öyle diyorlar.. git git bitmeyen deniz yapmışlar
ben de onu sevmem ama napıcan kuzu eğlensin :)
orada giremeyecen de nerde gireceksin kuzu...
kesinlikle havuza girme
hatta ayy tarihin ne zaman neresine gideceksiniz orada görüşebilsek ne güzel olar :)
Ya gerçekten koca koca insanlarda bir garip duruyorBende gülüyorumbi teyze vardı koltuk altına koymus makarnayı tin tin yüzüyodu ştkı söyleyerek
Havuz yasak deniz istersen hiç çıkma kuzumbizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden
Tabikii alttan kuzum, bebkler kışa denk geldiği için 0-6 ay kısa al 6-12 ay da sıfır kollulardan al. Uzun kollu zıbınlardan da alabilirsin 6.aydan sonra ben giydirirdim hep yani benim aklımda kalan keşke en çok zıbın alsaydım olmuştuAy evet herkes bunu tavsıye edıyo . Sence zıbınlrı kısa kollumu almalıyım ?
Yandan çıtçıtlı mı ? Alttan mı ?
Sagol canım, rabbim seninde yardımcın olsun. Hiç bişey fayda etmiyor malesef. Gittikçe gidiyor. Allahtan hayırlısı.Ya bu takviyeler de bi işe yaramıyor mu sende perişan olmuşsunRabbim tek avazda kurtarsın inşallah
Bende bayram öncesi hastanede yattım çok az düşük değerler vardı baktım kansızlıktan B12 eksikliğinden yazıyor hamilelik öncesi başlandı ilaca halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?