Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyleymiş evet ilk defa didime gidcez bizde bakalım artıkk yapcaz bişiler
en kötü ayakları ıslatır geliriz
İnan kii çok seviceksin . Biraz kalabalık tavsiyem öğleden önce 9 -11 öğleden sonra 14-18 arası gir kuzum . Diğer vakitler güneş yüzünden lekelenmelerin olmasın güzel korun . Kremlerini sürmeden çıkma

Biraz arastirdim karpuz iyi geliyorsum galiba hazir mevsimiyken onu yiyorum. Desene doguma kadar cekicez bu odem belasini

Ay evet herkes bunu tavsıye edıyo . Sence zıbınlrı kısa kollumu almalıyım ?
Yandan çıtçıtlı mı ? Alttan mı ?

tamam canım dikkat edicem sen güneş kremi ne kullanıyosun

kız negülcemm bende aynıyım hatta bekarken tatile gitmiştik o sosis gibi makarna gibi olan şeylerden almıştık kızlarla rusların 5 yaşında cocukları bize bakıp kıs kıs gülüyodu
Bende gülüyorum bi teyze vardı koltuk altına koymus makarnayı tin tin yüzüyodu ştkı söyleyerek

Ahh kuzum sömürmüş resmen
Pekmez var mı kuzum kansızlıga birebir diyolat .
Benım değerlerim hiç düşmedi hergün 2 kaşık muhakkak yiyorum .
Ki kan ilacımı düzenli almadıgım halde
Günde 2 tane kan ilacı, 4 tane kan serumu yedim. Sonuç 9.38 b12 de148 e düşmüş
İnşaallah senin ki düşmez. Nefes darlığı çarpıntı yapıyor

kız negülcemm bende aynıyım hatta bekarken tatile gitmiştik o sosis gibi makarna gibi olan şeylerden almıştık kızlarla rusların 5 yaşında cocukları bize bakıp kıs kıs gülüyodu
Valla ben bile kendime gülüyorum kuzu çok garip duruyor öyle ya ben bide deniz kıyısında doğdum büyüdüm

Kızzz bizde didime gittik yaaa didimin denizi çok güzel bak derin değil .
Orta kısımlar hatta çok alçak
Altınkum plajına muhakkkak gidin çok güzel

AA biz de didime gidiyoruz altınkuma. denizi çok güzelmiş öyle diyorlar.. git git bitmeyen deniz yapmışlar
ben de onu sevmem ama napıcan kuzu eğlensin :)
orada giremeyecen de nerde gireceksin kuzu...

kesinlikle havuza girme

hatta ayy tarihin ne zaman neresine gideceksiniz orada görüşebilsek ne güzel olar :)

tamam canım dikkat edicem sen güneş kremi ne kullanıyosun
Solenta pregna almıstım canım onu sürdüm bol bol. Denize girip çıktıköa yenıledım . Yalnız bileklerime sürmeyi unutmuaum ayaklarım kıpkırımızı yandı kapalı oldugum için yüzüme sürmüştüm ama kapalılara tavsiyem el bilekleri ve ayak bileklerinizede sürün

Günde 2 tane kan ilacı, 4 tane kan serumu yedim. Sonuç 9.38 b12 de148 e düşmüş
İnşaallah senin ki düşmez. Nefes darlığı çarpıntı yapıyor
Ya bu takviyeler de bi işe yaramıyor mu sende perişan olmuşsun Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah
Bende bayram öncesi hastanede yattım çok az düşük değerler vardı baktım kansızlıktan B12 eksikliğinden yazıyor hamilelik öncesi başlandı ilaca halbuki

Denizi mükemmell canım .
Gittiğinde görürüsün uzakta dubalar var ben hep oralardayım
Kıyılarda yüzemiyorum
Ama son gün kıyıya dönüşte sahil güvenliği çağırdım onla geldim
Kalp çarpıntım oldu biraz

Ay evet herkes bunu tavsıye edıyo . Sence zıbınlrı kısa kollumu almalıyım ?
Yandan çıtçıtlı mı ? Alttan mı ?
Tabikii alttan kuzum, bebkler kışa denk geldiği için 0-6 ay kısa al 6-12 ay da sıfır kollulardan al. Uzun kollu zıbınlardan da alabilirsin 6.aydan sonra ben giydirirdim hep yani benim aklımda kalan keşke en çok zıbın alsaydım olmuştu çişi kakası falan çünkü inanılmaz batıyor en kaliteli bez bile görecelsiniz sızdırıyor günde 5 10 tane zıbın yıkardım ilk aylarda

Sagol canım, rabbim seninde yardımcın olsun. Hiç bişey fayda etmiyor malesef. Gittikçe gidiyor. Allahtan hayırlısı.
Dogumum da sezeryan olacak. Hepten kansız kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…