- 24 Aralık 2018
- 220
- 607
- 23
- 31
Allah razı olsun canım benimSagol canım, rabbim seninde yardımcın olsun. Hiç bişey fayda etmiyor malesef. Gittikçe gidiyor. Allahtan hayırlısı.
Dogumum da sezeryan olacak. Hepten kansız kalacağım
Kızz biz geçen yıl gittik didime çook güzeldii suyuda çok güzel rahat edersinöyleymiş evet ilk defa didime gidcez bizde bakalım artıkk yapcaz bişiler
en kötü ayakları ıslatır geliriz
İnşaallah canım, sagolasınAllah razı olsun canım benim
O esna doktor tedbirli olur canım olmadı kan takviyesi yapılır sıkma sen canını kucağına alıp kokusunu duyacağınız anı düşün rahatla
kıyıda nasıl yüzülecek zaten dizine geliyordur :)) inşallah eğleniriz koyları güzelmiş bir de apollon tapınağını görmek istiyor eşim.. kısmet inşallah güzel olur:)Denizi mükemmell canım .
Gittiğinde görürüsün uzakta dubalar var ben hep oralardayım
Kıyılarda yüzemiyorum
Ama son gün kıyıya dönüşte sahil güvenliği çağırdım onla geldim
Kalp çarpıntım oldu biraz
Gözünüz aydın canım sağlıcakla büyüsün minnoşMerhaba kizlar Bende bugün doktora gittim 5+4 dedi 10 gün sonra kalp sesini duyalım dedi sağlık ocağında kan testleri yaptır dedi liste verdi bana
bi avazda kucağına sağ salim alırsın inşallah canım allah kolaylık verirSagol canım, rabbim seninde yardımcın olsun. Hiç bişey fayda etmiyor malesef. Gittikçe gidiyor. Allahtan hayırlısı.
Dogumum da sezeryan olacak. Hepten kansız kalacağım
30 haziran-7 temmuz arası abla büyük anadolu didim otelAA biz de didime gidiyoruz altınkuma. denizi çok güzelmiş öyle diyorlar.. git git bitmeyen deniz yapmışlar
ben de onu sevmem ama napıcan kuzu eğlensin :)
orada giremeyecen de nerde gireceksin kuzu...
kesinlikle havuza girme
hatta ayy tarihin ne zaman neresine gideceksiniz orada görüşebilsek ne güzel olar :)
Bilmiyorum ki keseyi gorduk ve su testleri istediGözünüz aydın canım sağlıcakla büyüsün minnoştahliller kalp artışından sonra isteniyor diye biliyorum
Ya dışarısı çok güzel ama ben denizde üşüdüm . Hamilelikten dolayı diye düşünüyorumkıyıda nasıl yüzülecek zaten dizine geliyordur :)) inşallah eğleniriz koyları güzelmiş bir de apollon tapınağını görmek istiyor eşim.. kısmet inşallah güzel olur:)
oyy geçmiş olsun sana da kötü olmuş kuzu ya. neyse ki sahil güvenlik varmış..
su nasıldı sıcak mıydı? havası bunaltıcı mı? 7sinde gidiyoruz kısmetse.
Amin canım, hepimiz saglıkla kavuşalım inşallahbi avazda kucağına sağ salim alırsın inşallah canım allah kolaylık verir
Bana böyle liste vermedi canım birkaöı6ne anlama geliyor bilmiyorum ama hemogram B12 demir tsh erken istedi benim bahsettiğim testler bağışıklık için istenen testlerBilmiyorum ki keseyi gorduk ve su testleri istedi
aa uymadı taarihlerr neyse kısmet:)30 haziran-7 temmuz arası abla büyük anadolu didim otel
evet olabilir gebelikten.. ama bide şimdi tam ısınmamıştır su.. çok sıcak da olmasın yaa geçen sene kemerdeydik su çok güzeldi hiç çıkmadık sudan:)Ya dışarısı çok güzel ama ben denizde üşüdüm . Hamilelikten dolayı diye düşünüyorum
Yarım sat yüzdükten sonra titremeye başlıyorum
Bide denizde soğuktu temmuzda sımsıcak olur ohhh kızınla iyi eğlenirsinizzz ♥♥
Hevesle baktım bebeğiyle çocuğuyla denize girenlere hep içinden dedim allahım seneye bende kızımla gireyim inşallah diye
Direk yüzme öğretxem zaten annesi babası gibi su kurbağası yapıcam onuaa uymadı taarihlerr neyse kısmet:)
evet olabilir gebelikten.. ama bide şimdi tam ısınmamıştır su.. çok sıcak da olmasın yaa geçen sene kemerdeydik su çok güzeldi hiç çıkmadık sudan:)
Amiinn amin inşallahh Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizincop cop sokarsın artık suya zırlar sıpa :)
Insallah bize faydasi olurÖyle vallahi kuzum oda sulu meyve ya yazında rahatlatır hem
Kuzum benımkide ilk gebelikte kalp atışından önce istemişti .Gözünüz aydın canım sağlıcakla büyüsün minnoştahliller kalp artışından sonra isteniyor diye biliyorum
Sorarim doktoruma insallah bir sorun olmaz :)Az istemiş canım, rutin gebelik testleri var belki kalp atışından sonra ister. Bana listeyi verdi ama şu 7.8.haftaları bi geçirelim de ona göre yaptıralım dedim bu defa dr da tamam dedi. Bak rutin testler bunlae benden her gebelikte isteniyorEki Görüntüle 2277590
İnşallahhh kuzum bende meyve hakkımı karpuzdan yana kullanayımInsallah bize faydasi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?