Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol canım, rabbim seninde yardımcın olsun. Hiç bişey fayda etmiyor malesef. Gittikçe gidiyor. Allahtan hayırlısı.
Dogumum da sezeryan olacak. Hepten kansız kalacağım
Allah razı olsun canım benim
O esna doktor tedbirli olur canım olmadı kan takviyesi yapılır sıkma sen canını kucağına alıp kokusunu duyacağınız anı düşün rahatla

kıyıda nasıl yüzülecek zaten dizine geliyordur :)) inşallah eğleniriz koyları güzelmiş bir de apollon tapınağını görmek istiyor eşim.. kısmet inşallah güzel olur:)

oyy geçmiş olsun sana da kötü olmuş kuzu ya. neyse ki sahil güvenlik varmış..
su nasıldı sıcak mıydı? havası bunaltıcı mı? 7sinde gidiyoruz kısmetse.

30 haziran-7 temmuz arası abla büyük anadolu didim otel

Ya dışarısı çok güzel ama ben denizde üşüdüm . Hamilelikten dolayı diye düşünüyorum
Yarım sat yüzdükten sonra titremeye başlıyorum
Bide denizde soğuktu temmuzda sımsıcak olur ohhh kızınla iyi eğlenirsinizzz
Hevesle baktım bebeğiyle çocuğuyla denize girenlere hep içinden dedim allahım seneye bende kızımla gireyim inşallah diye

30 haziran-7 temmuz arası abla büyük anadolu didim otel
aa uymadı taarihlerr neyse kısmet:)

evet olabilir gebelikten.. ama bide şimdi tam ısınmamıştır su.. çok sıcak da olmasın yaa geçen sene kemerdeydik su çok güzeldi hiç çıkmadık sudan:)

Amiinn amin inşallahh Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin cop cop sokarsın artık suya zırlar sıpa :)

Bilmiyorum ki keseyi gorduk ve su testleri istedi
Az istemiş canım, rutin gebelik testleri var belki kalp atışından sonra ister. Bana listeyi verdi ama şu 7.8.haftaları bi geçirelim de ona göre yaptıralım dedim bu defa dr da tamam dedi. Bak rutin testler bunlae benden her gebelikte isteniyor

Direk yüzme öğretxem zaten annesi babası gibi su kurbağası yapıcam onu
Yeğenime öğrettim benımke heryere gelir bu yaz da hep koyun koyunaydık duru duru hep dilinde heyecanla beklıyo kuzenını

Allahım sizede bu duyguları nasip etsin kızının heyecanıyla geçirirsin inşallah gebeliğini

Kızlar selam bende 2020 anne adayıyımm
Ama size sormak istediğim bir şey var.. ilk hamileliğim ve ikizlere hamileyim..
ama benim ne bulantım ne halsizliğim hiçbir şey yok ayol normal mi eski enerjim nasıl ise hala öyle devam ediyor gayet iyiyim yani canım bir şey çekmiyor bomba gibiyim öyle hormonlarım falan normal niye böyle yaa

Sorarim doktoruma insallah bir sorun olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…