Ay ne sanslısınnnKızlar selam bende 2020 anne adayıyımm
Ama size sormak istediğim bir şey var.. ilk hamileliğim ve ikizlere hamileyim..
ama benim ne bulantım ne halsizliğim hiçbir şey yok ayol normal mieski enerjim nasıl ise hala öyle devam ediyor gayet iyiyim yani canım bir şey çekmiyor bomba gibiyim öyle hormonlarım falan normal niye böyle yaa
Her yiğidin yoğurt yemesi farklı oluyor demekki kuzumKuzum benımkide ilk gebelikte kalp atışından önce istemişti .
Her doktor farklı işte kuzumHer yiğidin yoğurt yemesi farklı oluyor demekki kuzumkızlarda da hep kalp atışlarını duyduktan sonra oldu diye kafamda genelleme yapmışım
Aminn inşallahh, ne bileyim tırsmıyor değilim açıkcası değişik yani normalde ikizler de ağır geçer ağır geçer ne bulantılar yaşacaksın dediler 7 haftadır tık yok vallaAy ne sanslısınnn ♥
Maşallah hep böyle sorunsuz devam etsin inşalllahh ♥
morcivertkedi kuzumuzda hiç bulantısız geçirdi .
Ahh bide bennnn beeeen 3 ay süründümm
O cinsiyeti hiç deme valla adam boynu bükük gitti bende tık yokHer doktor farklı işte kuzumcinsiyette de gördüğümüz gibi
Kızlar selam bende 2020 anne adayıyımm
Ama size sormak istediğim bir şey var.. ilk hamileliğim ve ikizlere hamileyim..
ama benim ne bulantım ne halsizliğim hiçbir şey yok ayol normal mieski enerjim nasıl ise hala öyle devam ediyor gayet iyiyim yani canım bir şey çekmiyor bomba gibiyim öyle hormonlarım falan normal niye böyle yaa
ay maşallah keşke benimde ikiz olsaydıAy ne sanslısınnn ♥
Maşallah hep böyle sorunsuz devam etsin inşalllahh ♥
morcivertkedi kuzumuzda hiç bulantısız geçirdi .
Ahh bide bennnn beeeen 3 ay süründümm
ne güzel işte maşallahAminn inşallahh, ne bileyim tırsmıyor değilim açıkcası değişik yani normalde ikizler de ağır geçer ağır geçer ne bulantılar yaşacaksın dediler 7 haftadır tık yok vallagayet iyiim yaniii
Aman o belirtler de herşeyın iyi gittiğine dair bir bilgi vermiyo . İlk gebeliğimde de çok ağır bulantılarım vardı bebeğimin kalp atısı durdugu halde kürtaj oldugum güne kadar çektim ..Aminn inşallahh, ne bileyim tırsmıyor değilim açıkcası değişik yani normalde ikizler de ağır geçer ağır geçer ne bulantılar yaşacaksın dediler 7 haftadır tık yok vallagayet iyiim yaniii
Artık öyle yapıyorum napayımm bazen koşuyorum bir şeyler yapıyorum sonra fark ediyorum hamile olduğumu diyorum sakin olAman o belirtler de herşeyın iyi gittiğine dair bir bilgi vermiyo . İlk gebeliğimde de çok ağır bulantılarım vardı bebeğimin kalp atısı durdugu halde kürtaj oldugum güne kadar çektim ..
Hiçç kafana takma keyfıne bak çok güzel şanslı insanlardansın ♥
Bende onu yapiyorum gunde bir dilim yiyorumİnşallahhh kuzum bende meyve hakkımı karpuzdan yana kullanayım
YEKTA61 bugunmu doktora gidiyosun canım
hadi yaa hadi güzel haberlerle gel canımEvet baya oldu geleli ama hala sıra bekliyorumaraya girenler oldu hep
Afiyet bal şeker olsun kuzumBende onu yapiyorum gunde bir dilim yiyorum
Ss aldım canım girince inşllah eklıcem
Hamile kalmadan öncede sürekli gidiyordum hatta klomen baslaticakti dediki 4 5 ay daha bekleyelim acele etmeyelim. O ay hamile kaldim iyiki ilac kullanmamisim :))Güvendiğin dr varsa en iyisi devlet canım. Pendik devlette de iyi dr lar var duyuyorum gidiyo herkes
Ss aldım canımH E cnm benim bat 3 temmuz eklermisin
Kuzzummm senın basıl gidiyor 8 haftalık olmussunuz maşllaahhHamile kalmadan öncede sürekli gidiyordum hatta klomen baslaticakti dediki 4 5 ay daha bekleyelim acele etmeyelim. O ay hamile kaldim iyiki ilac kullanmamisim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?