Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzzummm senın basıl gidiyor 8 haftalık olmussunuz maşllaahh
Maşallah maşallah valla ne çabuk geçti bilmiyoorum. 5+2de kese gördü sata göre geç döllenme varmıș. 6+2de bebekle beraber kalp atışını gördüm. Ses cok tiz geliyordu doktor haftaya daha belli olur dedi annelik sabır işi dedi. 17haziranda randevum var tam 9 haftalık olucak acele etmiyim madem dedim. Ne bulantı var ne kusma heyecanlıyım kalp atışı için kuzumun

Kuzum benımde 6+2 deki çok uzaktan ve garip bir sesti
Ama şimdi görsen gümbür gümbür atan bir kalp var .
Sanada nasip olsun inşallah

Çok az kalmıs 10 haftalıkken gittiğimde tam bebek olmustu elleri kolları gözüküyordu çok eşssiz haftalar

Amiiin inşallah , yerim onun kollarını bacaklarını. şimdiden cinsiyet savaşları başladı. Öncelikle sağlık ,sonra cinsiyette. Eşim hamile kalmadan önce kız isterdi şimdi tutturmuş oğlum olucak. Geç döllenenler genelde kız oluyormuş gibi bi genelleme varmış sanırım kendini geç gösterirmis. Birde bişey duydum size sormadan geçemicem madem konusu da geçmiş. Hamileyken denize girersen bebek lösemi olurmuş. Bana biraz saçma geldi ama bilenler cevaplarsa sevinirim

9 kaldı ya belki çıkar dedim bir umut yaptım tek çizgi o kadar net ki yakın uzak en erken kan testi bata kaç kala belli oluyor ki
7 kala falan çıkabilir kanda gebelik varsa belki 8 de de çıkar bilmiyorumki
istersen sabredebilirsen 6 kala falan bi baktır :)inşalah varıdr

Benim yeni hesabim bu Bazen sizleri okuyunca 10 yıl önce eskiler geliyor aklima burda cok arkadaslik dostlarim oldu yeri geldi buluştuk dertlestik.Yıllarca çocuğu olmayan bir arkadaşim vardi 6 kez tup bebek hüsran sonra doğal yolla hamile kaldı.Başka arkadaşım 4.tup bebekte hamile kaldı.Bende 4 yil sonra tedaviler aşilama olmadi normal yolla hamile kalmıştim.Bizde o zamanlar hep erkenden testler yapiyorduk üzuluyorduk ne zaman kafadan cikardik coxugumuz olmayacagini kabullendik oldu.Banada dr tup bebek demisti hatta.Kafaniza takmayin arkadaslar.Benim 2.evililigim esim azosperm olmuyor cocugumuz nasip napalim destek oluyorum ona cunku ben cocuksuzluga alismisimAllaha sıgindim ben yoktan var eden allahim nasil nasip gorduyse öyle

Evet insan aile gibi oluyor benim hesabımda cok eskiden bekarken açtıgım bir hesap ama 1 senedir gebelik düşündüğümüzden beri takılıyorum burda.
cok şükür tam 1 yıl sonra nasip oldu cok bekletmeden nasıl geçti anlamadım bir yıl :)
ben o gün test yapacak arkadaslarım varsa gözümü açar açmaz bugun şu kişi test yapcak yada bugun şu kişi doktora gidcek falan diye güne başlarken aklıma geliyor :) :)

inşallah allah size yeniden bebiş nasip ederrr allahtan ümit kesilmez :)

Aminn inşallah canim

Saçma canımya doktorlar denize girin çok faydalı dıyor . Öyle bişey olsa yasaklarlardı .

H E kuzum sanki Red Phoenix inde kızı olacaktı doktoru öyle demişti değişmediyse
Biliyorum kuzum bende değişmedi diye biliyorum ama bi sorimde öyle ekliim dedi müsait değil heralde :)

Kızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Daha çok küçük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Hamilelik öncesi testler istemişti. Aile hekimliğinde yaptırmıştım ordaki doktor sadce d vitamini eksik demişti ama doktorum yeniden idrar testi istedi şekerim sınırda zaten acıkınca çok tatlı çekiyo cnm 26. Haftada unutma şeker yüklemesi yapmalıyız sana dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…