Maşallah maşallah valla ne çabuk geçti bilmiyoorum. 5+2de kese gördü sata göre geç döllenme varmıș. 6+2de bebekle beraber kalp atışını gördüm. Ses cok tiz geliyordu doktor haftaya daha belli olur dedi annelik sabır işi dedi. 17haziranda randevum var tam 9 haftalık olucak acele etmiyim madem dedim. Ne bulantı var ne kusmaKuzzummm senın basıl gidiyor 8 haftalık olmussunuz maşllaahh
Kuzum benımde 6+2 deki çok uzaktan ve garip bir sestiMaşallah maşallah valla ne çabuk geçti bilmiyoorum. 5+2de kese gördü sata göre geç döllenme varmıș. 6+2de bebekle beraber kalp atışını gördüm. Ses cok tiz geliyordu doktor haftaya daha belli olur dedi annelik sabır işi dedi. 17haziranda randevum var tam 9 haftalık olucak acele etmiyim madem dedim. Ne bulantı var ne kusmaheyecanlıyım kalp atışı için kuzumun
9 mu kaldı bugun bataDayanamadım test yaptım tek tabiki poffkanda en erken ne zaman cikarki
Amiiin inşallah , yerim onun kollarını bacaklarını.Kuzum benımde 6+2 deki çok uzaktan ve garip bir sesti
Ama şimdi görsen gümbür gümbür atan bir kalp var .
Sanada nasip olsun inşallah
Çok az kalmıs 10 haftalıkken gittiğimde tam bebek olmustu elleri kolları gözüküyordu çok eşssiz haftalar
canım bence sen testi erken yaptın biraz 4-5 gün daha sabredebilseydin çıkardı eğer varsaDayanamadım test yaptım tek tabiki poffkanda en erken ne zaman cikarki
9 kaldı ya belki çıkar dedim bir umut yaptım9 mu kaldı bugun bata
çıkmaz tabi gerçi testi çok uzaktan cekmişsin varsa bile göremeyiz
7 kala falan çıkabilir kanda gebelik varsa belki 8 de de çıkar bilmiyorumki9 kaldı ya belki çıkar dedim bir umut yaptımtek çizgi o kadar net ki yakın uzak en erken kan testi bata kaç kala belli oluyor ki
Evet insan aile gibi oluyor benim hesabımda cok eskiden bekarken açtıgım bir hesap ama 1 senedir gebelik düşündüğümüzden beri takılıyorum burda.Benim yeni hesabim bu Bazen sizleri okuyunca 10 yıl önce eskiler geliyor aklima burda cok arkadaslik dostlarim oldu yeri geldi buluştuk dertlestik.Yıllarca çocuğu olmayan bir arkadaşim vardi 6 kez tup bebek hüsran sonra doğal yolla hamile kaldı.Başka arkadaşım 4.tup bebekte hamile kaldı.Bende 4 yil sonra tedaviler aşilama olmadi normal yolla hamile kalmıştim.Bizde o zamanlar hep erkenden testler yapiyorduk üzuluyorduk ne zaman kafadan cikardik coxugumuz olmayacagini kabullendik oldu.Banada dr tup bebek demisti hatta.Kafaniza takmayin arkadaslar.Benim 2.evililigim esim azosperm olmuyor cocugumuz nasip napalim destek oluyorum ona cunku ben cocuksuzluga alismisim
Aminn inşallah canimEvet insan aile gibi oluyor benim hesabımda cok eskiden bekarken açtıgım bir hesap ama 1 senedir gebelik düşündüğümüzden beri takılıyorum burda.
cok şükür tam 1 yıl sonra nasip oldu cok bekletmeden nasıl geçti anlamadım bir yıl :)
ben o gün test yapacak arkadaslarım varsa gözümü açar açmaz bugun şu kişi test yapcak yada bugun şu kişi doktora gidcek falan diye güne başlarken aklıma geliyor :) :)
inşallah allah size yeniden bebiş nasip ederrr allahtan ümit kesilmez :)
Saçma canımya doktorlar denize girin çok faydalı dıyor . Öyle bişey olsa yasaklarlardı .Amiiin inşallah , yerim onun kollarını bacaklarını.şimdiden cinsiyet savaşları başladı. Öncelikle sağlık ,sonra cinsiyette. Eşim hamile kalmadan önce kız isterdi şimdi tutturmuş oğlum olucak. Geç döllenenler genelde kız oluyormuş gibi bi genelleme varmış sanırım kendini geç gösterirmis. Birde bişey duydum size sormadan geçemicem madem konusu da geçmiş. Hamileyken denize girersen bebek lösemi olurmuş. Bana biraz saçma geldi ama bilenler cevaplarsa sevinirim
Biliyorum kuzum bende değişmedi diye biliyorum ama bi sorimde öyle ekliim dedi müsait değil heralde :)
Olabilir kuzum müsait olsa kaçırmazdı burayıSaçma canımya doktorlar denize girin çok faydalı dıyor . Öyle bişey olsa yasaklarlardı .
Biliyorum kuzum bende değişmedi diye biliyorum ama bi sorimde öyle ekliim dedi müsait değil heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?