Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H E U Ufukta_bebek o bugun işe gitmemiş kaytarmış evde o yüzden girememiştir
mide bulantısı vardı.
doktor 2 defa kız dedi onun bebişine kız büyük ihtimalle
En güzelini yapmış kıza ilk hamile kaldığında çemkirmişlerdi
Şimdi nasılmış kuzum bu mide bulantıları bitene kadar çekeceğimiz var valla
Hatta doktor ikincisinde emin konuştu diyordu

keseyimi gördün kaç mm di hadi gözün aydın kuzum
yolk sac dan veya embriyodan bi belirti varmıydı kesede
karındanmı gördü ne çok soru sordum

En güzelini yapmış kıza ilk hamile kaldığında çemkirmişlerdi
Şimdi nasılmış kuzum bu mide bulantıları bitene kadar çekeceğimiz var valla
Hatta doktor ikincisinde emin konuştu diyordu
iyiydi şimdi
kan hapı vermiş doktor o bulandırmış :)
evet kız demişti doktoru :)

Gözün aydın canım yesinler o bezelyeyi ilk haftalar bende de sınırda çıktı sonra dikkat edince normale düştü ama bende şeker yüklemesi yaptıracam babamda ve tüm ailesinde şeker vardı risk grubundayım

18 haziran da benim randevum bizde 6+0 da duyduk kalp atışı ama tiz di tabi çok derinden geliyordu. 7+3 olucaz haftaya bir daha görücez. Zaten 10 15 günde 1 çağıracak riskli diye. 12.haftada ikili test zamanı detaylı bi bakarız dedi renkli ultrasonla sağlıklı haberlerini alalım da bebişlerin. Ne güzel hiç bulantın olmaz inş canım. Ben oğlumda berbattım kendimi bırakırdım ama hep yatardım hep kusardım. Şimdi oğlana bakıyprum diye galiba aklıma gelmiyo buşantı ama tam bulanacakken sık sık atıştırıp atlatıyorum sabahları baya oluyor ama bulantı aç kalırsam artıyor.

Kız yok Allah korusun. Ben oğlumda girdim yaza denk gelmişti denize kaç kere girdim hemde karnımı kapatıp güneşlenmiştim bile maşallah tosun gibi doğdu hala da gayet iyi sağlığı.. Allah korusun hiç okuma duyma öyle şeyler

Hadi gözün aydın canım sen kaç haftalıksın şu an takvim yapsana

Hamile bir sorum var size
Hamileliginizi ögrenmeden önce aşersinizmi?
Ben ilk hamileligimde simit aşermiştim bu ayda aklimdan simit çıkmiyor ramazan çıkışi diye yoruyorum bende imtimal vermiyorm.
ben hiç gidip meyve almyan biri olarak öğrenmeden bi gün önce falan erik almıştım bu aşermemi yoksa erik yeni çıktı diyemi bilmiyorum şimdide hep erik alıyorum bide limonlu mercimek çorbası ikisi favorim

Vala aynı yerde sabahta gölge vardı ama bilmiyoz işte kurumamı bebişmi
inşallah bebek vardır.
:)
Dimi ya beklemekten başka şansım yok ahhh şuradan kurtulsam geçen yıl gibi hastahane dibinde olsam kana giderdim hemen tayinimiz çıktı gidiyoruz çok şükür ama inşallah imkanların iyi olduğu bı yere tasiniriz

evet zor oluyor senin için böyle test yok kan vermeye yer yok
aşılamayı yapan doktor ne zaman gel dedi bidaha
beta falan bakmıcakmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…