- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
En güzelini yapmış kıza ilk hamile kaldığında çemkirmişlerdiH E U Ufukta_bebek o bugun işe gitmemiş kaytarmış evde o yüzden girememiştir
mide bulantısı vardı.
doktor 2 defa kız dedi onun bebişine kız büyük ihtimalle
keseyimi gördün kaç mm di hadi gözün aydın kuzumKızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Daha çok küçük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Hamilelik öncesi testler istemişti. Aile hekimliğinde yaptırmıştım ordaki doktor sadce d vitamini eksik demişti ama doktorum yeniden idrar testi istedi şekerim sınırda zaten acıkınca çok tatlı çekiyo cnm 26. Haftada unutma şeker yüklemesi yapmalıyız sana dedi
iyiydi şimdiEn güzelini yapmış kıza ilk hamile kaldığında çemkirmişlerdi
Şimdi nasılmış kuzum bu mide bulantıları bitene kadar çekeceğimiz var valla
Hatta doktor ikincisinde emin konuştu diyordu
Gözün aydın canım yesinler o bezelyeyiKızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Daha çok küçük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Hamilelik öncesi testler istemişti. Aile hekimliğinde yaptırmıştım ordaki doktor sadce d vitamini eksik demişti ama doktorum yeniden idrar testi istedi şekerim sınırda zaten acıkınca çok tatlı çekiyo cnm 26. Haftada unutma şeker yüklemesi yapmalıyız sana dedi
18 haziran da benim randevumMaşallah maşallah valla ne çabuk geçti bilmiyoorum. 5+2de kese gördü sata göre geç döllenme varmıș. 6+2de bebekle beraber kalp atışını gördüm. Ses cok tiz geliyordu doktor haftaya daha belli olur dedi annelik sabır işi dedi. 17haziranda randevum var tam 9 haftalık olucak acele etmiyim madem dedim. Ne bulantı var ne kusmaheyecanlıyım kalp atışı için kuzumun
Kız yok Allah korusun. Ben oğlumda girdim yaza denk gelmişti denize kaç kere girdim hemde karnımı kapatıp güneşlenmiştim bile maşallah tosun gibi doğdu hala da gayet iyi sağlığı.. Allah korusun hiç okuma duyma öyle şeylerAmiiin inşallah , yerim onun kollarını bacaklarını.şimdiden cinsiyet savaşları başladı. Öncelikle sağlık ,sonra cinsiyette. Eşim hamile kalmadan önce kız isterdi şimdi tutturmuş oğlum olucak. Geç döllenenler genelde kız oluyormuş gibi bi genelleme varmış sanırım kendini geç gösterirmis. Birde bişey duydum size sormadan geçemicem madem konusu da geçmiş. Hamileyken denize girersen bebek lösemi olurmuş. Bana biraz saçma geldi ama bilenler cevaplarsa sevinirim
Hadi gözün aydın canım sen kaç haftalıksın şu an takvim yapsanaKızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Vala aynı yerde sabahta gölge vardı ama bilmiyoz işte kurumamı bebişmiKuruma çizgisi mı emin olamadım testimde kalmadı cuma anca yapabilirim tekrar
Valla bayaa var canımm hadi inşallah yaaaKuruma çizgisi mı emin olamadım testimde kalmadı cuma anca yapabilirim tekrar
ben hiç gidip meyve almyan biri olarak öğrenmeden bi gün önce falan erik almıştım bu aşermemi yoksa erik yeni çıktı diyemi bilmiyorum şimdide hep erik alıyorum bide limonlu mercimek çorbasıHamile bir sorum var size
Hamileliginizi ögrenmeden önce aşersinizmi?
Ben ilk hamileligimde simit aşermiştim bu ayda aklimdan simit çıkmiyor ramazan çıkışi diye yoruyorum bende imtimal vermiyorm.
Dimi ya beklemekten başka şansım yok ahhh şuradan kurtulsam geçen yıl gibi hastahane dibinde olsam kana giderdim hemen tayinimiz çıktı gidiyoruz çok şükür ama inşallah imkanların iyi olduğu bı yere tasinirizVala aynı yerde sabahta gölge vardı ama bilmiyoz işte kurumamı bebişmi
inşallah bebek vardır.
:)
evet zor oluyor senin için böyle test yok kan vermeye yer yokDimi ya beklemekten başka şansım yok ahhh şuradan kurtulsam geçen yıl gibi hastahane dibinde olsam kana giderdim hemen tayinimiz çıktı gidiyoruz çok şükür ama inşallah imkanların iyi olduğu bı yere tasiniriz
Yarasın bebişe sifa olsun insallahben hiç gidip meyve almyan biri olarak öğrenmeden bi gün önce falan erik almıştım bu aşermemi yoksa erik yeni çıktı diyemi bilmiyorum şimdide hep erik alıyorum bide limonlu mercimek çorbasıikisi favorim
İnşallah canım yaValla bayaa var canımm hadi inşallah yaaa
Merkezde o ilk önce ilçede ki acilde kan veriyorum ona göre gidiyorum ona canımevet zor oluyor senin için böyle test yok kan vermeye yer yok
aşılamayı yapan doktor ne zaman gel dedi bidaha
beta falan bakmıcakmı :)
@uYKuCu KoaLa canım cınısyetın bellı oldu mu ?
@Brrk Kuzummm mınnagımızı kız olarak kaydedıyorum
U Ufukta_bebekleonunannesi canımmm cınısyetınızın bellı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?