- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
canım sen bi kan versene çıkar artık varsaKızlar bakınca geçen sene ki gebelikte ilk böyleymiş 3 gün kala
keseyimi gördün kaç mm di hadi gözün aydın kuzum
yolk sac dan veya embriyodan bi belirti varmıydı kesede
karındanmı gördü ne çok soru sordum
Normalde 5+4. Gün bugün ama biz geç denemiştik 4 gün felan geride sanırım doktor öyle dediHadi gözün aydın canım sen kaç haftalıksın şu an takvim yapsana
Peşpeşe güzel haberler alırız da sağlıklılardır inşallah . Kan testlerimi de ozaman yaptırıcam tsh peşimi bırakmıyor18 haziran da benim randevumbizde 6+0 da duyduk kalp atışı ama tiz di tabi çok derinden geliyordu. 7+3 olucaz haftaya bir daha görücez. Zaten 10 15 günde 1 çağıracak riskli diye. 12.haftada ikili test zamanı detaylı bi bakarız dedi renkli ultrasonla sağlıklı haberlerini alalım da bebişlerin. Ne güzel hiç bulantın olmaz inş canım. Ben oğlumda berbattım kendimi bırakırdım ama hep yatardım hep kusardım. Şimdi oğlana bakıyprum diye galiba aklıma gelmiyo buşantı ama tam bulanacakken sık sık atıştırıp atlatıyorum sabahları baya oluyor ama bulantı aç kalırsam artıyor.
Kayınvalide tarafı öyle diyor bilmem kac kisi öyle olmuştaKız yok Allah korusun. Ben oğlumda girdim yaza denk gelmişti denize kaç kere girdim hemde karnımı kapatıp güneşlenmiştim bile maşallah tosun gibi doğdu hala da gayet iyi sağlığı.. Allah korusun hiç okuma duyma öyle şeyler
Rabbim yardımcın olsun inşallah cabucak atlatırsınYok canım daha belli değil şu an 11+1 deyiz, mide bulantıları mahvetti beni hastanede yatıyorum 6 tane serum yedimgeçecek mi bu günler ya
9 mm 1 cm yani seninle aramızda 2-3 gün var benim pazar boyu 1 cm di senin salı
Normalde satlarımız aynı ama biz biraz geç denemiştik yumurtlamadan sora oyüzden 4 gün geri9 mm 1 cm yani seninle aramızda 2-3 gün var benim pazar boyu 1 cm di senin salı
bidaha ne zaman çağırdı
aynen :)Normalde satlarımız aynı ama biz biraz geç denemiştik yumurtlamadan sora oyüzden 4 gün gerihaftaya gel dedi
Canım kan vermem sıkıntı bı ücra köyde kalıyoruz da hafta sonu yada haftaya hasta olmazsam ancacanım sen bi kan versene çıkar artık varsa
Ben daha önceki kimyasalların ikisinde aşerdim birinde çilek birinde cicibebeHamile arkadaşlar bir sorum var size
Hamileliginizi ögrenmeden önce aşerdinizmi?
Ben ilk hamileligimde simit aşermiştim hamieligimi ögrenmeden önce.bu ayda aklimdan simit çıkmiyor ramazan çıkışi diye yoruyorum bende imtimal vermiyorm.
Amiin cnm hepimiz inşaAllahaynen :)
tekrar gözünüz aydın canım hep böyle güzel haberlerle gel hastaneden inşallah
12 13. Haftalarda bitiyor benim de 1. Gebeliğim öyle geçmişti sonra geçiyor ama emin ol Rabbim yardım etsinRabbim yardımcın olsun inşallah cabucak atlatırsın
Küçüktür canım daha ondan görememiştir haftaya daha net görürsün
Benimkide çok minikti ben göremediydim ilkin doktor gördüInşallah abla bakalım alttan bakmadı zaten bekliycez artık
Rabbim yardımcın olsun inşallah cabucak atlatırsın
Kızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Daha çok küçük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Hamilelik öncesi testler istemişti. Aile hekimliğinde yaptırmıştım ordaki doktor sadce d vitamini eksik demişti ama doktorum yeniden idrar testi istedi şekerim sınırda zaten acıkınca çok tatlı çekiyo cnm 26. Haftada unutma şeker yüklemesi yapmalıyız sana dedi
Benimkide çok minikti ben göremediydim ilkin doktor gördü
Oldum canım yumurta kiste dönüşmüş ondan 5 gün gecikmişim3 bursalı olduk kızadet oldun mu sahi sen durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?