Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım sırada kalp atışı var inşallah

Benımde şekerim sınırda çıkmıstı o haftalarda canım . Geçenlerde yaptırdıgım testlerde normlar dönmüş çok şükğr ama ben yıne de şeker yklemesini yaptırxam .
Burada maşllaahhh gözünaydınnnn

Yok canım daha belli değil şu an 11+1 deyiz, mide bulantıları mahvetti beni hastanede yatıyorum 6 tane serum yedim geçecek mi bu günler ya
Geçiyor kuzumm geçiyor çok az kalmış . Benım 12+5 te ağır bulantılarım bitmişti .
Ondan sonra 2-3 hafta sabah bulantısı çektim . Sınra bulantı falan kalamdı .
Şuan ne görsem yerim köfte hariç

Başlığı ve listeyi görünce çok umutlandım heyecanlandım 1.5 senenin sonunda belki bana da nasip olur Allahtan tek dileğim saglık sıhhat ve bir evlat rabbim yüzümüzü güldürsün bat 13 haziran .. bu ay da olmasa artık hsg ve aşılama rabbim duysun sesimizi inşallah herkes evlat sahibi olur

İdrara sıkışık gittin dimi kuzum. Tabi ya dr a bağlı, benim dr o kadar tatlıki beni görüyor endişeliyim stresliyim hiç sormadan anlatıp rahatlattı sağolsun. Baya bi baktı işte dedi bastırıcam şimdi biraz 2 saniye bastırdı o ara görmüştük 5+2 de yolk sac la yanında minik karartı vardı bak bu da bebiş dedi aklında olsun her zaman yok karnına ve idrara sıkışık git kontrole daha net gözükür

Cidden mi ya tamamen normale anca doğurunca dönerim herhalde diyordum ama İnşaAllah tamamen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…