Çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsınız inşallahYok canım daha belli değil şu an 11+1 deyiz, mide bulantıları mahvetti beni hastanede yatıyorum 6 tane serum yedimgeçecek mi bu günler ya
Çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsınız inşallah
Gözün aydın canım sırada kalp atışı var inşallahKızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Daha çok küçük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Hamilelik öncesi testler istemişti. Aile hekimliğinde yaptırmıştım ordaki doktor sadce d vitamini eksik demişti ama doktorum yeniden idrar testi istedi şekerim sınırda zaten acıkınca çok tatlı çekiyo cnm 26. Haftada unutma şeker yüklemesi yapmalıyız sana dedi
Gölge var gibiKızlar bekleyince böyle oldu
Benımde şekerim sınırda çıkmıstı o haftalarda canım . Geçenlerde yaptırdıgım testlerde normlar dönmüş çok şükğr ama ben yıne de şeker yklemesini yaptırxam .Kızlaaaar minik bezelyemi gördüm
Daha çok küçük haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi doktor. Hamilelik öncesi testler istemişti. Aile hekimliğinde yaptırmıştım ordaki doktor sadce d vitamini eksik demişti ama doktorum yeniden idrar testi istedi şekerim sınırda zaten acıkınca çok tatlı çekiyo cnm 26. Haftada unutma şeker yüklemesi yapmalıyız sana dedi
Geçiyor kuzumm geçiyor çok az kalmış . Benım 12+5 te ağır bulantılarım bitmişti .Yok canım daha belli değil şu an 11+1 deyiz, mide bulantıları mahvetti beni hastanede yatıyorum 6 tane serum yedimgeçecek mi bu günler ya
Kuzu doktorunun cihaz markası çok güzel inşallah yeni modeldir güel güzel ultrason fotoları verirNormalde satlarımız aynı ama biz biraz geç denemiştik yumurtlamadan sora oyüzden 4 gün gerihaftaya gel dedi
Alttan bakmıyolar kuzum kolay kolay risklilere bakıyorlar. Benim o kadr lekelenmem vardı bakmadılar hiç alttan. Gerek yok dediler.Inşallah abla bakalım alttan bakmadı zaten bekliycez artık
Bi dahaki aya inşallah bebişle aramıza katılırsınOldum canım yumurta kiste dönüşmüş ondan 5 gün gecikmişimbu arada bursanın ne tarafındasın canım sen
Demirtaştayım canım ben tersmişiz birazBi dahaki aya inşallah bebişle aramıza katılırsınben ihsaniyedeyim canım sen nerdesin
Evet öyle ama doğuma yakın bende o tarafa taşıncamDemirtaştayım canım ben tersmişiz biraz
İdrara sıkışık gittin dimi kuzum. Tabi ya dr a bağlı, benim dr o kadar tatlıki beni görüyor endişeliyim stresliyim hiç sormadan anlatıp rahatlattı sağolsun. Baya bi baktı işte dedi bastırıcam şimdi biraz 2 saniye bastırdı o ara görmüştük 5+2 de yolk sac la yanında minik karartı vardı bak bu da bebiş dedi4 gün geriden geliyorsa 5+0 oluyor senin ozaman dimi benimkini görmedi uyuz karı daha doğrusu incelemedi incelese goeucekti belkineyse haftaya bebekle görürüm artıkın ne edem sağlıcakla büyüsün kuzum inşallah
İnşallah önümüzdeki ay bebiş gelir yaaaG gamzeli_bebis hamile kaldı kurtuldu inşallah darısı herkese kimyasallar kraliçesi olarak idolümüzbende 2.kimyasalımı yaşadım bu ay bakalım önümüzdeki ay ne olcak
Aa ne güzel yakınlaşmış oluruzEvet öyle ama doğuma yakın bende o tarafa taşıncam
Geçiyor kuzumm geçiyor çok az kalmış . Benım 12+5 te ağır bulantılarım bitmişti .
Ondan sonra 2-3 hafta sabah bulantısı çektim . Sınra bulantı falan kalamdı .
Şuan ne görsem yerim köfte hariç
Aşkım hasta gibiydim bugün biraz, işe de gitmedim. Bakamadım buraya,kız olacak inşallah.@uYKuCu KoaLa canım cınısyetın bellı oldu mu ?
Red Phoenix Kuzummm mınnagımızı kız olarak kaydedıyorum
U Ufukta_bebekleonunannesi canımmm cınısyetınızın bellı mı?
Aynen canım görüşebiliriz bileAa ne güzel yakınlaşmış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?