- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Alttan bakmıyolar kuzum kolay kolay risklilere bakıyorlar. Benim o kadr lekelenmem vardı bakmadılar hiç alttan. Gerek yok dediler.
İdrara sıkışık gittin dimi kuzum. Tabi ya dr a bağlı, benim dr o kadar tatlıki beni görüyor endişeliyim stresliyim hiç sormadan anlatıp rahatlattı sağolsun. Baya bi baktı işte dedi bastırıcam şimdi biraz 2 saniye bastırdı o ara görmüştük 5+2 de yolk sac la yanında minik karartı vardı bak bu da bebiş dediaklında olsun her zaman yok karnına ve idrara sıkışık git kontrole daha net gözükür
Valla ne güzel olur inş bu tarafa geldiğinde görüşürüzAynen canım görüşebiliriz bile
kuzum benım geçtiyse Allahın iznşyle senınde geçer bende çok çektim . Yemek yıyemedıgım günler oldu .Cidden mi ya tamamen normale anca doğurunca dönerim herhalde diyordum ama İnşaAllah tamamen geçer
Aşkım hasta gibiydim bugün biraz, işe de gitmedim. Bakamadım buraya,kız olacak inşallah.
Haberleşelim canımmmValla ne güzel olur inş bu tarafa geldiğinde görüşürüz
Kesinlikle haberleşelim canım benimHaberleşelim canımmm
Boşver canım üzülme daha güzel görürsün haftaya daha netleşirKubradan duyunca bende sıkışık gittim doktor bastırınca canim bilr yandı ama bi bakti hemen çekti daha erken görünmez dedi uyuz
Kuzum kaç kaldı bataPredöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembikMNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler
Canim girme bencebizde tam 8 haftalıkken allah kısmet ederse tatile gidcezz girmiyimmi havuza ben zararlımı cidden
Boşver canım üzülme daha güzel görürsün haftaya daha netleşir
Gözünüz aydınMerhaba kizlar Bende bugün doktora gittim 5+4 dedi 10 gün sonra kalp sesini duyalım dedi sağlık ocağında kan testleri yaptır dedi liste verdi bana
Çok net bi tek çizgi var bende canım kuruduktan sonra da çok baktım ama hiç birşey yokPredöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembikMNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler
Ben bi çizgi görüyorum ama hayalet çizgi resmen . Bi iki gün sonra lan versen ? Benim ilk dusugumde bende erken gebelik testi almıştım ve çok hafif çizgi vardı kan değerim 6.34 çıkmıştıPredöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembikMNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler
valla var pembe görünüyor canım.. kaç kaldı bata.. yükselsin inşallahhPredöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembikMNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler
Günaydın bebeğimkuzum benım geçtiyse Allahın iznşyle senınde geçer bende çok çektim . Yemek yıyemedıgım günler oldu .
Bide ben inat ettim ne serum aldım be bulantı hapı
Ölü gibi yatıyodum .
Ben ölüyoruummm diye ağlıyodum
Oyy yavruu kusumm çok geçmiş olsunnnn neyin var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?