Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kubradan duyunca bende sıkışık gittim doktor bastırınca canim bilr yandı ama bi bakti hemen çekti daha erken görünmez dedi uyuz

Cidden mi ya tamamen normale anca doğurunca dönerim herhalde diyordum ama İnşaAllah tamamen geçer
kuzum benım geçtiyse Allahın iznşyle senınde geçer bende çok çektim . Yemek yıyemedıgım günler oldu .
Bide ben inat ettim ne serum aldım be bulantı hapı
Ölü gibi yatıyodum .
Ben ölüyoruummm diye ağlıyodum
Aşkım hasta gibiydim bugün biraz, işe de gitmedim. Bakamadım buraya,kız olacak inşallah.

Oyy yavruu kusumm çok geçmiş olsunnnn neyin var ?

Predöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembik MNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler

Eklentiler

• F239A164-8ED1-4C1D-863F-B10D7A008049.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 80
Kuzum kaç kaldı bata
Sen az sabret
Ben göremiyorum çizgiyi ama ben normal çizgiyi bile göremeyen bir insan olduğum için sen bana bakma
2 gün sonra eğer varsa bak nasıl güzel çıkcak çizgi

Arkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 12 haftalık gebeyim. Tsh 0.001 serbest t4 :1/32 servest t3 4.74 . Küçük ve imkanları kostlı bir yerde yaşıyoruz gebelikte triodi sorunı olan var mı atanızda??
Bir de bugün doktor ensesi kalın 2.6 dedi çok moralim bozuldu

Çok net bi tek çizgi var bende canım kuruduktan sonra da çok baktım ama hiç birşey yok

Ben bi çizgi görüyorum ama hayalet çizgi resmen . Bi iki gün sonra lan versen ? Benim ilk dusugumde bende erken gebelik testi almıştım ve çok hafif çizgi vardı kan değerim 6.34 çıkmıştı bence iki gün bekle ve kan ver

valla var pembe görünüyor canım.. kaç kaldı bata.. yükselsin inşallahh

Günaydın bebeğim Doktor magnezyumla kan hapına başlamıştı kan hapı midemi çok kötü yapıyor işe zor geldim valla 1 haftaya alışırsın dedi ama dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…