Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembik @MNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler
ceylo bende gördümmm ama kuruma oluyomu bu testlerde onu bilmiyomm
bu sabah yapcanmı başkaaaa inşallah onda daha belli çıkarr

Günaydın kızlar☺
Bu ay görmedigim kadar rüya gördum başlikta açmıştim zaten hamilelik bölümüne.
Gördüklerim Avucumda beyaz Yumurta.kumru.başörtü.kıź bebek.kınalık.yeşillik .Ağaç çiçek..bebeğe yorumlanan. birsüru bugun yarin adet olcam karnım başladi.Siz hamile kalmadan önce ruya gordunuzmü?
Ben ilk hamileligimde kaş aldıriyodum :)

hamile kalmadan önceki aylar gördüğüm oluyodu kuyumcu altın fln görmüştüm gelinlik görmüştüm bebeğe yoruluyodu
ama kimyasal gebelik yasadım 4 kere falan belki o aylara denk gelmiştir hatrlayamadım şimdi ama inşallah sizin bu ay bebiş vardırda o gördürüyodur böyle rüyalar
bu ay tek bitane hatrladıgım rüyam oldu oruçluyken akşam üzerri koltukta uyudum o arada gördüm burdan 2 arkadassımda rüyamda başrol oyuncusu 1609ece Red Phoenix
beni beyaz bi otobüsle işten almaya geliyolardı ece otobüsü kullanıyodu
onların yanına biniyodum otobüse gülerek gidiyoduk alkışlar falan öyle bi saça rüyaydı uyandıgımda içime doğan his şu olmuştu hem otobüs beyaz oldugu için hemde onların yanına gittiiğim için alkışlar flnda olunca bendemi hamile kalcam diye yormuştum öylede oldu

manasız bi rüya belkide ama o an o doğmuştu içime

Ben de cok ruya gormustum hamile kaldigim ay kiz cocugu goruyordum hep ruyam gercek cikti kizim olucak insallah sizinde ruyaniz gercek olur

Günaydın bebeğim Doktor magnezyumla kan hapına başlamıştı kan hapı midemi çok kötü yapıyor işe zor geldim valla 1 haftaya alışırsın dedi ama dur bakalım
Gecmis olsun canim. Doktor neye gore kan ilaci baslatti? bana vitamin ve balik yagi ilaci tek verdi kan ilacinin bahsini bile acmadi hicbir doktor

bende akşam kız bebek kıyafetleri gördüm
bir sürü sarılar turuncular
Ben yalnız varya hiç
Bebekli rüya görmemiştim kii 1 hafta önceye kadar .
Hamile kaldım kalalı ilk defa gördüm ve emziriyordum .
Ama okdr güzel bir duyguydu ki gözlerimi kapatıyordum ya ısırırsa diye içimden düşünüyodum
Kalkınca 1-2 saat kendime gelmedim ağlamaktan ..

Gecmis olsun canim. Doktor neye gore kan ilaci baslatti? bana vitamin ve balik yagi ilaci tek verdi kan ilacinin bahsini bile acmadi hicbir doktor
Kuzum aslında rutın bir uygulama ama 12 . Haftadan sonra başkattı benım doktorum .
Aksine balık yağı vermedi ben hafta da 2 gün yiyorum diye ..
ama sanırım bu kontrolde başlatcak artık ..

hadi yaa gerçek gibi anlattın valla
ne güzel az kaldı annesi gerçeğini yaşıcaksınız

Sende mi kiz olsun istiyorsun? Bu arada tatil de havuza girsem mi demissin bence denize girmeye calis Allah korusun mantar falan olursan cok kotu oluyor yaa dikkat et
evet kızzz pembe pembe
ama tabi erkekte olsa cok sevinirim çokta yakışıklı olur sizin kızlar kapışırlar burdaaa valla
öncelik sağlıklı olması inşallah

tamam canım girmicem havuza yok havuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…