- 18 Mart 2011
- 9.231
- 31.766
- 748
ceylo bende gördümmm ama kuruma oluyomu bu testlerde onu bilmiyommPredöktörde kuruma çizgisi olur mu ya daha önce karşılaşan varmı böyle bir durumla resimde pek belli değil ama pembik pembik@MNbeyaz kız bi baksana elindeki teste atmadıysan varmı kurumalı birşeyler
tamam canım girmicemmm sözzz tesekkürlerCanim girme bence
Mantar ..vs kalabilirsin
Benim doktorum ilk hamileliğimde denize gir ama havuza girme demisti
hamile kalmadan önceki aylar gördüğüm oluyodu kuyumcu altın fln görmüştüm gelinlik görmüştüm bebeğe yoruluyoduGünaydın kızlar☺
Bu ay görmedigim kadar rüya gördum başlikta açmıştim zaten hamilelik bölümüne.
Gördüklerim Avucumda beyaz Yumurta.kumru.başörtü.kıź bebek.kınalık.yeşillik .Ağaç çiçek..bebeğe yorumlanan. birsüru bugun yarin adet olcam karnım başladi.Siz hamile kalmadan önce ruya gordunuzmü?
Ben ilk hamileligimde kaş aldıriyodum :)
Kuzum markası ne ?Günaydın bebeğimDoktor magnezyumla kan hapına başlamıştı kan hapı midemi çok kötü yapıyor işe zor geldim valla 1 haftaya alışırsın dedi ama dur bakalım
Ben de cok ruya gormustum hamile kaldigim ay kiz cocugu goruyordum hep ruyam gercek cikti kizim olucak insallah sizinde ruyaniz gercek olurGünaydın kızlar☺
Bu ay görmedigim kadar rüya gördum başlikta açmıştim zaten hamilelik bölümüne.
Gördüklerim Avucumda beyaz Yumurta.kumru.başörtü.kıź bebek.kınalık.yeşillik .Ağaç çiçek..bebeğe yorumlanan. birsüru bugun yarin adet olcam karnım başladi.Siz hamile kalmadan önce ruya gordunuzmü?
Ben ilk hamileligimde kaş aldıriyodum :)
bende akşam kız bebek kıyafetleri gördümBen de cok ruya gormustum hamile kaldigim ay kiz cocugu goruyordum hep ruyam gercek cikti kizim olucak insallah sizinde ruyaniz gercek olur
Gecmis olsun canim. Doktor neye gore kan ilaci baslatti? bana vitamin ve balik yagi ilaci tek verdi kan ilacinin bahsini bile acmadi hicbir doktorGünaydın bebeğimDoktor magnezyumla kan hapına başlamıştı kan hapı midemi çok kötü yapıyor işe zor geldim valla 1 haftaya alışırsın dedi ama dur bakalım
Ben yalnız varya hiçbende akşam kız bebek kıyafetleri gördüm
bir sürü sarılar turuncular
Sende mi kiz olsun istiyorsun? Bu arada tatil de havuza girsem mi demissin bence denize girmeye calis Allah korusun mantar falan olursan cok kotu oluyor yaa dikkat etbende akşam kız bebek kıyafetleri gördüm
bir sürü sarılar turuncular
Kuzum aslında rutın bir uygulama ama 12 . Haftadan sonra başkattı benım doktorum .Gecmis olsun canim. Doktor neye gore kan ilaci baslatti? bana vitamin ve balik yagi ilaci tek verdi kan ilacinin bahsini bile acmadi hicbir doktor
hadi yaa gerçek gibi anlattın vallaBen yalnız varya hiç
Bebekli rüya görmemiştim kii 1 hafta önceye kadar .
Hamile kaldım kalalı ilk defa gördüm ve emziriyordum .
Ama okdr güzel bir duyguydu ki gözlerimi kapatıyordum ya ısırırsa diye içimden düşünüyodum
Kalkınca 1-2 saat kendime gelmedim ağlamaktan ..
Bi yandan çok heyecanlıyım bir yandan doğum korkularım başladı .hadi yaa gerçek gibi anlattın valla
ne güzel az kaldı annesi gerçeğini yaşıcaksınız
evet kızzz pembe pembeSende mi kiz olsun istiyorsun? Bu arada tatil de havuza girsem mi demissin bence denize girmeye calis Allah korusun mantar falan olursan cok kotu oluyor yaa dikkat et
sen ağlamaya yer arıyonBi yandan çok heyecanlıyım bir yandan doğum korkularım başladı .
Düşündükçe ağlıyorum nasıl yapıcam diye
Bana kan ilaci falan demediler yaaa acaba bir sikinti olur mu ki?Kuzum aslında rutın bir uygulama ama 12 . Haftadan sonra başkattı benım doktorum .
Aksine balık yağı vermedi ben hafta da 2 gün yiyorum diye ..
ama sanırım bu kontrolde başlatcak artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?