Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana kan ilaci falan demediler yaaa acaba bir sikinti olur mu ki?
Kuzum kan değerlerine yakın zamanda baktırdın mı ?
Eğer değerlerde sıkıntı görmediyse belki ondan vermemiştir .
Bana verdi mesela ben 2-3 hafta kullanmadım pek ilaç içme alışkanlıgım olmadıgı için sonra kan verdim değerlerim gayet güzeldi etkilememiş yanı .

evet kızzz pembe pembe
ama tabi erkekte olsa cok sevinirim çokta yakışıklı olur sizin kızlar kapışırlar burdaaa valla
öncelik sağlıklı olması inşallah

tamam canım girmicem havuza yok havuz
Insallah saglikli olsun da onemli olan o Aaa bizim kizlar niye kapissin oglun icin bence senin oglun bizimkilerin etrafinda dort donerde kizlarimiz yuz vermez Oglun olursa cok sansli olucak bu kadar guzel kizi bir daha birarada asla bulamaz

sen ağlamaya yer arıyon
kimler kimler doğurmuş bizmi kalıcaz
bi şekilde çıkıcakkk işte öyle düşün kimin içinde kalmış sanki
Bazen içimde kalsa diyorum
En azından şuan sadece benım
Doğunca herks sevcek falan ay ben kıskançlıktan delircem sanırım
Doğdugunu düşündükçe kafayı yicem he bide doğum hediyesi sorunum var
Şimdiden eşime sipariş etmem lazım bide Allah izin verirse 10 kasımda 10 yıl oluxak tanısalı bebeğimide ekim gibi doğcak ikisini birleşticem diyo

inan hiç bebekle ilgili rüya görmüyorum canım. aksine ananem beni hep hamile bebekle görüyo benim yerime

Canim neredeyse her gittigimde butun degerlerime baktiriyorum da kimse kan ilaci ic demedi bana. Belkide yuksektir gerek gormemisler olabilir dedigin gibi. Masallah degerlerin kendiliginden duzelmis hep boyle devam eder umarim

Canim neredeyse her gittigimde butun degerlerime baktiriyorum da kimse kan ilaci ic demedi bana. Belkide yuksektir gerek gormemisler olabilir dedigin gibi. Masallah degerlerin kendiliginden duzelmis hep boyle devam eder umarim
Aynen kuzum doktorun kontrollerini yapıyordur .
Ben en sağlıklısının doktora güven oldugunu düşünüyorum .
Doktorum ne derse o benım için önemli

Aynen kuzum doktorun kontrollerini yapıyordur .
Ben en sağlıklısının doktora güven oldugunu düşünüyorum .
Doktorum ne derse o benım için önemli
Benim sansim pek olmadigi icin doktor konusun da o yuzden hep suphem var doktorlara karsi Tabi guveniyorsan doktor cok daha iyi bilir

Elçom gyneferon gibi bi şey, yanımda değil şimdi inşallah biter bu çile
Kuzum ben ferrum kullanıyorum veririrken bu içini bulandırmaz demişti.

Sağlık ocağından bu kan ilacını yazdırıp denesene bi .
Birde aç karnına içme.
Kahvaltını yap 1 saat sonra iç.

İçtiğin ilaç pembe bir ilaç demi ?

Gecmis olsun canim. Doktor neye gore kan ilaci baslatti? bana vitamin ve balik yagi ilaci tek verdi kan ilacinin bahsini bile acmadi hicbir doktor
Kuzum folik asit bitiminde kan ilacına başlayalım demişti değerlerim de düzgündü ama, magnezyumda ilerdeki kasılmalar içinmiş

Aynen aşkım şeker pembesi bi ilaç, zaten içildikten sonra bir süre peynir, süt falan yenip içilmemesi gerekiyormuş gece yatmadan önce içiyorum ben, gündüz içmeye kalksam perişan olurum valla

Aynen aşkım şeker pembesi bi ilaç, zaten içildikten sonra bir süre peynir, süt falan yenip içilmemesi gerekiyormuş gece yatmadan önce içiyorum ben, gündüz içmeye kalksam perişan olurum valla
İçtiğin ilacı ben gebe kalamdan önce kullanmıstım kuum biliyorum .
3 tane klmıstı hatta hamileliğimde nasılsa kan ilacı bunu bitireyim diye içtim içimi çok bulandırmıştı .
Aklında olsun kuzum . Eğer çok rahatsız ederse muhakkak değiştir

Pembe seker gibi olan ilac mi? Aaaa bende onu kullaniyorum bana vitamin ilaci olarak verdi dr Basta benim de midemi bulandiriyordu ama cok sukur gecti alisiyor insan ona yaaa
Kan ilcı aynı zamanda folik asit var kuzum içinde o ilacın
Vermiş işte

Pembe seker gibi olan ilac mi? Aaaa bende onu kullaniyorum bana vitamin ilaci olarak verdi dr Basta benim de midemi bulandiriyordu ama cok sukur gecti alisiyor insan ona yaaa
Doktor da öyle dedi ama kuzum inşallah alışırım valla işe geldim ama ne yerde ne gökteyim uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…