Kuzum kan değerlerine yakın zamanda baktırdın mı ?Bana kan ilaci falan demediler yaaa acaba bir sikinti olur mu ki?
Insallah saglikli olsun da onemli olan oevet kızzz pembe pembe
ama tabi erkekte olsa cok sevinirim çokta yakışıklı olur sizin kızlar kapışırlar burdaaa valla
öncelik sağlıklı olması inşallah
tamam canım girmicem havuza yok havuz
Bazen içimde kalsa diyorumsen ağlamaya yer arıyon
kimler kimler doğurmuş bizmi kalıcaz
bi şekilde çıkıcakkk işte öyle düşün kimin içinde kalmış sanki
inan hiç bebekle ilgili rüya görmüyorum canım. aksine ananem beni hep hamile bebekle görüyo benim yerimeGünaydın kızlar☺
Bu ay görmedigim kadar rüya gördum başlikta açmıştim zaten hamilelik bölümüne.
Gördüklerim Avucumda beyaz Yumurta.kumru.başörtü.kıź bebek.kınalık.yeşillik .Ağaç çiçek..bebeğe yorumlanan. birsüru bugun yarin adet olcam karnım başladi.Siz hamile kalmadan önce ruya gordunuzmü?
Ben ilk hamileligimde kaş aldıriyodum :)
Canim neredeyse her gittigimde butun degerlerime baktiriyorum da kimse kan ilaci ic demedi bana. Belkide yuksektir gerek gormemisler olabilir dedigin gibi. Masallah degerlerin kendiliginden duzelmis hep boyle devam eder umarimKuzum kan değerlerine yakın zamanda baktırdın mı ?
Eğer değerlerde sıkıntı görmediyse belki ondan vermemiştir .
Bana verdi mesela ben 2-3 hafta kullanmadım pek ilaç içme alışkanlıgım olmadıgı için sonra kan verdim değerlerim gayet güzeldi etkilememiş yanı .
Aynen kuzum doktorun kontrollerini yapıyordur .Canim neredeyse her gittigimde butun degerlerime baktiriyorum da kimse kan ilaci ic demedi bana. Belkide yuksektir gerek gormemisler olabilir dedigin gibi. Masallah degerlerin kendiliginden duzelmis hep boyle devam eder umarim
Benim sansim pek olmadigi icin doktor konusun da o yuzden hep suphem var doktorlara karsiAynen kuzum doktorun kontrollerini yapıyordur .
Ben en sağlıklısının doktora güven oldugunu düşünüyorum .
Doktorum ne derse o benım için önemli
Elçom gyneferon gibi bi şey, yanımda değil şimdi inşallah biter bu çileKuzum markası ne ?
Bazı ilaçlar dokunuyor alışırsın diceğine keşke ilacını değiştirseydi
Insallah saglikli olsun da onemli olan oAaa bizim kizlar niye kapissin oglun icin bence senin oglun bizimkilerin etrafinda dort donerde kizlarimiz yuz vermez Oglun olursa cok sansli olucak bu kadar guzel kizi bir daha birarada asla bulamaz
Kuzum ben ferrum kullanıyorum veririrken bu içini bulandırmaz demişti.Elçom gyneferon gibi bi şey, yanımda değil şimdi inşallah biter bu çile
Kuzum folik asit bitiminde kan ilacına başlayalım demişti değerlerim de düzgündü ama, magnezyumda ilerdeki kasılmalar içinmişGecmis olsun canim. Doktor neye gore kan ilaci baslatti? bana vitamin ve balik yagi ilaci tek verdi kan ilacinin bahsini bile acmadi hicbir doktor
Aynen aşkım şeker pembesi bi ilaç, zaten içildikten sonra bir süre peynir, süt falan yenip içilmemesi gerekiyormuş gece yatmadan önce içiyorum ben, gündüz içmeye kalksam perişan olurum vallaKuzum ben ferrum kullanıyorum veririrken bu içini bulandırmaz demişti.
Sağlık ocağından bu kan ilacını yazdırıp denesene bi .
Birde aç karnına içme.
Kahvaltını yap 1 saat sonra iç.
İçtiğin ilaç pembe bir ilaç demi ?
Pembe seker gibi olan ilac mi? Aaaa bende onu kullaniyorum bana vitamin ilaci olarak verdi drElçom gyneferon gibi bi şey, yanımda değil şimdi inşallah biter bu çile
İçtiğin ilacı ben gebe kalamdan önce kullanmıstım kuum biliyorum .Aynen aşkım şeker pembesi bi ilaç, zaten içildikten sonra bir süre peynir, süt falan yenip içilmemesi gerekiyormuş gece yatmadan önce içiyorum ben, gündüz içmeye kalksam perişan olurum valla
Canim kasilma gercekten cok oluyor kesinlikle kullan benceKuzum folik asit bitiminde kan ilacına başlayalım demişti değerlerim de düzgündü ama, magnezyumda ilerdeki kasılmalar içinmiş
Kan ilcı aynı zamanda folik asit var kuzum içinde o ilacınPembe seker gibi olan ilac mi? Aaaa bende onu kullaniyorum bana vitamin ilaci olarak verdi drBasta benim de midemi bulandiriyordu ama cok sukur gecti alisiyor insan ona yaaa
Ben burada bosuna yaygara yapmisim uzun zamandir kullaniyormusum zatenKan ilcı aynı zamanda folik asit var kuzum içinde o ilacın
Vermiş işte
Doktor da öyle dedi ama kuzum inşallah alışırım valla işe geldim ama ne yerde ne gökteyim uykusuzluktanPembe seker gibi olan ilac mi? Aaaa bende onu kullaniyorum bana vitamin ilaci olarak verdi drBasta benim de midemi bulandiriyordu ama cok sukur gecti alisiyor insan ona yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?