- 18 Mart 2011
- 9.229
- 31.725
- 748
Magnezyumdan hiç şikayetim yok valla, hiçbir yan etki yapmadı çok şükürCanim kasilma gercekten cok oluyor kesinlikle kullan bence
Benim midem de çok hassas, içiyorum 1 saat sonra tuvalete koşuyorum 1-2 gün daha deneyeceğim baktım olmuyorsa ferrum alıcam elço bende yaİçtiğin ilacı ben gebe kalamdan önce kullanmıstım kuum biliyorum .
3 tane klmıstı hatta hamileliğimde nasılsa kan ilacı bunu bitireyim diye içtim içimi çok bulandırmıştı .
Aklında olsun kuzum . Eğer çok rahatsız ederse muhakkak değiştir
Heh tamam kuzum bende decavit kullanıyorum . Sağlık ocakları ucretsiz veriyor haberin olsun .Canim bana decavit vermisti birde bu dedigimuz ilactan ikisini kullaniyorum bir aydirda balik yagi ilacini verdi
Cok gecmis olsun canim kac gun oldu kullanali?Doktor da öyle dedi ama kuzum inşallah alışırım valla işe geldim ama ne yerde ne gökteyim uykusuzluktan
Öyle yap kuzum hepsi kan ilacı zaten .Benim midem de çok hassas, içiyorum 1 saat sonra tuvalete koşuyorum 1-2 gün daha deneyeceğim baktım olmuyorsa ferrum alıcam elço bende ya
Insallah bunun yan etkileri de gecer basta cok kotu oluyor insanMagnezyumdan hiç şikayetim yok valla, hiçbir yan etki yapmadı çok şükür
Pazartesi akşamı başladım işte ilk gün çok kötü oldum sabaha kadar uyuyamadım işe gelemedim, dün de midem bulandı uykusuzum ama ilk günkü gibi değilCok gecmis olsun canim kac gun oldu kullanali?
Ay elço korkuyorum ofisteyken kusturursa diye ilaç beniÖyle yap kuzum hepsi kan ilacı zaten .
Birde dediğim gibi iç . Kahvaltını güzelce yap 1 saat sonra iç.
Bittince orada yazdiriyorum ama ucretsiz hic vermediler banaHeh tamam kuzum bende decavit kullanıyorum . Sağlık ocakları ucretsiz veriyor haberin olsun .
Kuzum benım bul atılatım çok vardıya doktor böyle önerdi hassas oldugum için . Sen nasıl rahat ederse öyle yap kuzumAy elço korkuyorum ofisteyken kusturursa diye ilaç beniOlmazsa biraz biraz alışınca dediğin gibi yapayım
Neden gece ic demis ki sana bildigim sabah ac karna. Dun daha iyi olmussan belliki miden alisiyor hemen birakma bebek icin gerekli sonuctaPazartesi akşamı başladım işte ilk gün çok kötü oldum sabaha kadar uyuyamadım işe gelemedim, dün de midem bulandı uykusuzum ama ilk günkü gibi değil
Kuzum hemşire veriyo.Bittince orada yazdiriyorum ama ucretsiz hic vermediler bana
Hem bebek için hem bizim için çok önemli doğumdan sonra bile kullanmaya devam edicez kan ilaçlarını ..Neden gece ic demis ki sana bildigim sabah ac karna. Dun daha iyi olmussan belliki miden alisiyor hemen birakma bebek icin gerekli sonucta
Ayyyy tetanoz hic deme bugun ikinciyi yaptirmam lazim cok korkuyorum yaaaKuzum hemşire veriyo.
Ben tetanoza gittiğimde hemşire decaviti verdi . Diğer ilaçları aile hekimimde yazdırdım .
Dogumdan sonra da mi gerekli? Digerleri tamam ama bu ilac gercekten cok rahatsiz edici yaaa ama saglik icinse mecbur kullanicaz artikHem bebek için hem bizim için çok önemli doğumdan sonra bile kullanmaya devam edicez kan ilaçlarını ..
Kuzum ben ilkini yaptırdım 2. 26 hazıranda korkulcak ne var kız benım hiç ağrım sızım olmadı çok şükğrAyyyy tetanoz hic deme bugun ikinciyi yaptirmam lazim cok korkuyorum yaaaSen kacinciyi yaptirdin?
Kan ilacı doğumdan sonrada kullanılıyro kuzum .Dogumdan sonra da mi gerekli? Digerleri tamam ama bu ilac gercekten cok rahatsiz edici yaaa ama saglik icinse mecbur kullanicaz artik
2-3 kaldıvalla var pembe görünüyor canım.. kaç kaldı bata.. yükselsin inşallahh
Elcin 3 gun kolumu kaldiramadim resmenKuzum ben ilkini yaptırdım 2. 26 hazıranda korkulcak ne var kız benım hiç ağrım sızım olmadı çok şükğr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?