Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileligimde kan ilaci bulanti yaptiginda dr sonra geçicek demişti geciyor sonradan kızlar.
Magnezyumda kasılmalara çok iyi geliyor.
Ama vitamini 3 gun kullandim bulanti kusmadan dr birak boşver icme dedi:)icmedim bende.
Tetenozun 2.sinide yaptirmadim dr yaptirmasanda olur demisti:) Benim dr antikaydı biraz
Hatta inanmıymıycaksıniz 2.3lü tarama testide yaptırmadim dr ister yap ister yapmasanda olur dedi.Sakatsa aldıricakmisin dedi hayir dedim zaten ense kalınlıgindan anliyorm ultrasonda demişti.

Kan ilacı doğumdan sonrada kullanılıyro kuzum .
Doğumda kan kaybedicez onları toparlamak için
Sagkikla doguralim insallah ilaca artik katlanicaz☺ Elcin sana birsey sorayim benim arkadasim hamile cuma gunu test yaptirdi degeri 360 falandi pazar gunu 907 olmustu sali gunu degeri 1200 kusur olmus doktor korkulacak birsey yok demis ama sanki az artis olmus gibi bu deger Allah korusun dis gebelik olamaz dimi? Sen daha iyi anlarsin bu degerlerden

Neden gece ic demis ki sana bildigim sabah ac karna. Dun daha iyi olmussan belliki miden alisiyor hemen birakma bebek icin gerekli sonucta
Doktor gece ya da gündüz demedi kuzum sadece içtikten sonra 1-2 saat süt ürünlerinden ve çaydan uzak dur dedi. Ben gece içiyorum çalıştığımdan, ofiste gündüz beni kötü yapar diye korkuyorum

Bende yaptırmadım ikili
Doktorumda eğer sorun varsa aldırcakmısın dedi hayır dedim ozaman sana bırakıyorum demişti
Kuzum değerler gayet güzel ..
1 hafta sonra Allahım izniyle keseyi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…