Yapmadım kuzum. Ben kolumu hiç kullanmadım .Elcin 3 gun kolumu kaldiramadim resmenmasallah seni cok etkilememis ama ben cok kotu oldum yaaa. Igneden sonra 3 gun banyo yapmayin dedi de sen yaptin mi?
Sagkikla doguralim insallah ilaca artik katlanicaz☺ Elcin sana birsey sorayim benim arkadasim hamile cuma gunu test yaptirdi degeri 360 falandi pazar gunu 907 olmustu sali gunu degeri 1200 kusur olmus doktor korkulacak birsey yok demis ama sanki az artis olmus gibi bu deger Allah korusun dis gebelik olamaz dimi? Sen daha iyi anlarsin bu degerlerdenKan ilacı doğumdan sonrada kullanılıyro kuzum .
Doğumda kan kaybedicez onları toparlamak için
Onu nasil basardin kiz kolunu yok saymayiYapmadım kuzum. Ben kolumu hiç kullanmadım .
Resmen kolum yokmus gibi davrandım
Yok yapmadım kuzum fenalık geldiceylo bende gördümmm ama kuruma oluyomu bu testlerde onu bilmiyomm
bu sabah yapcanmı başkaaaa inşallah onda daha belli çıkarr
Canımmm bu arada bebikin ismini belirledik inşallahhhKuzum benım bul atılatım çok vardıya doktor böyle önerdi hassas oldugum için . Sen nasıl rahat ederse öyle yap kuzum ♥
Doktor gece ya da gündüz demedi kuzum sadece içtikten sonra 1-2 saat süt ürünlerinden ve çaydan uzak dur dedi. Ben gece içiyorum çalıştığımdan, ofiste gündüz beni kötü yapar diye korkuyorumNeden gece ic demis ki sana bildigim sabah ac karna. Dun daha iyi olmussan belliki miden alisiyor hemen birakma bebek icin gerekli sonucta
Bende yaptırmadım ikiliHamileligimde kan ilaci bulanti yaptiginda dr sonra geçicek demişti geciyor sonradan kızlar.
Magnezyumda kasılmalara çok iyi geliyor.
Ama vitamini 3 gun kullandim bulanti kusmadan dr birak boşver icme dedi:)icmedim bende.
Tetenozun 2.sinide yaptirmadim dr yaptirmasanda olur demisti:) Benim dr antikaydı biraz
Hatta inanmıymıycaksıniz 2.3lü tarama testide yaptırmadim dr ister yap ister yapmasanda olur dedi.Sakatsa aldıricakmisin dedi hayir dedim zaten ense kalınlıgindan anliyorm ultrasonda demişti.
Kuzum değerler gayet güzel ..Sagkikla doguralim insallah ilaca artik katlanicaz☺ Elcin sana birsey sorayim benim arkadasim hamile cuma gunu test yaptirdi degeri 360 falandi pazar gunu 907 olmustu sali gunu degeri 1200 kusur olmus doktor korkulacak birsey yok demis ama sanki az artis olmus gibi bu deger Allah korusun dis gebelik olamaz dimi? Sen daha iyi anlarsin bu degerlerden
Ney ney ney ?Canımmm bu arada bebikin ismini belirledik inşallahhh
Ben aşırı memnunum valla, adamı zor ikna ettim nil istiyordu ogüzel İpek neden memnun değilsin sen ne istiyodun:)
Yaa çok teşekkür ederim, darısı sizin de başınızaipek gibi güzel bir kız inşallah
hee iyi sonunaBen aşırı memnunum valla, adamı zor ikna ettim nil istiyordu oİpek bana çok naif geliyor abla çok güzel bence
Amiiiiinnhee iyi sonunabunu koyunca memnun değilsin sandım :) adıyla gelsin yaşasın inşallah.
Darısı başına inşallahhhh kuzummmmoy kurban olsun teyzesi İpek kuzusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?