- 18 Mart 2011
- 9.224
- 31.696
- 748
Amin amin, hadi inşallah olcak artık bekliyorum ben. Hamile kadını öyle çok bekletmeHayırlısı kuzumm
inşallahhh hamiş duası kabul olurmusDarısı başına inşallahhhh kuzummmm
Bana ac karna dediler kahvaltidan once iciyorum ayda iciyorum peynirde yiyiyorum desene ben Allaha emanet kullaniyorumDoktor gece ya da gündüz demedi kuzum sadece içtikten sonra 1-2 saat süt ürünlerinden ve çaydan uzak dur dedi. Ben gece içiyorum çalıştığımdan, ofiste gündüz beni kötü yapar diye korkuyorum
Ayyy cok sagol elcin icim rahatladiBende yaptırmadım ikili
Doktorumda eğer sorun varsa aldırcakmısın dedi hayır dedim ozaman sana bırakıyorum demişti
Kuzum değerler gayet güzel ..
1 hafta sonra Allahım izniyle keseyi görür
kuzum benım geçtiyse Allahın iznşyle senınde geçer bende çok çektim . Yemek yıyemedıgım günler oldu .
Bide ben inat ettim ne serum aldım be bulantı hapı
Ölü gibi yatıyodum .
Ben ölüyoruummm diye ağlıyodum
Oyy yavruu kusumm çok geçmiş olsunnnn neyin var ?
kızım neden beni rezil ediyorsun otobüs şoförü diyehamile kalmadan önceki aylar gördüğüm oluyodu kuyumcu altın fln görmüştüm gelinlik görmüştüm bebeğe yoruluyodu
ama kimyasal gebelik yasadım 4 kere falan belki o aylara denk gelmiştir hatrlayamadım şimdi ama inşallah sizin bu ay bebiş vardırda o gördürüyodur böyle rüyalar
bu ay tek bitane hatrladıgım rüyam oldu oruçluyken akşam üzerri koltukta uyudum o arada gördüm burdan 2 arkadassımda rüyamda başrol oyuncusu1609ece Red Phoenix
beni beyaz bi otobüsle işten almaya geliyolardı ece otobüsü kullanıyodu
onların yanına biniyodum otobüse gülerek gidiyoduk alkışlar falan öyle bi saça rüyaydı uyandıgımda içime doğan his şu olmuştu hem otobüs beyaz oldugu için hemde onların yanına gittiiğim için alkışlar flnda olunca bendemi hamile kalcam diye yormuştum öylede oldu
manasız bi rüya belkide ama o an o doğmuştu içime
Benimde düşündüğüm 3isimden biriydi. Adı gibi zarif olur inşallah ipek kuş :))Ben aşırı memnunum valla, adamı zor ikna ettim nil istiyordu oİpek bana çok naif geliyor abla çok güzel bence
Canım aman en dikkat ettiğiniz şey kan ilacı olsun. Benimde kan değerlerim hep normaldi ama doğuma kadar sadece kan ilacını içtim çok araştırmıştım. Ben vitamin balık hapı hiçbişey içmedim dr sadece kan hapını ihmal etme iç dedi. Doğumda çok kan kaybı oluyor inanılmaz yani. Normal de de sezeryande de Emzirirken de enerjiye kana ihtiyaç var. O yüzden doğuma kadar depoları fullemek gerekiyor. Benim dr um üstğne bada basa kan hapının önemini vurgulardı. Yoksa vitaminlere gerek yok zaten herşey yiyorsun derdi. Sen dr la bi görüş canım pekmek de yerdim 2 3 kaşık hergün ama kan hapının yeri ayrı derdi dr hep aklımda o kaldı. Vitamin ben hiç içmedim oğlum gelişimi önde diye belki hiç içme derdi dr. Balık ceviz çok yerdim benBana kan ilaci falan demediler yaaa acaba bir sikinti olur mu ki?
Evet bende balık ve ceviz çok yedim ekmek hamur işi uzak durmuştum. Bziimkide maşallahhHamile olan arkadaslar hergün mutlaka ceviz yiyin beyin ve zeka gelisimi icin ben oyle yapmıstim masallah oğlum zeki oldu .Doktorda usgde zeki olcak demisti beyin gelisiminden.
Aynen Maşallah allahim korusun yavrularimiziEvet bende balık ve ceviz çok yedim ekmek hamur işi uzak durmuştum. Bziimkide maşallahhhiç susmuyor çok seviyor öğrenmeyi algıları çok açık, yaşıtlarından önde her zaman
Canim megerse kullaniyormusum benim haberim yokmusCanım aman en dikkat ettiğiniz şey kan ilacı olsun. Benimde kan değerlerim hep normaldi ama doğuma kadar sadece kan ilacını içtim çok araştırmıştım. Ben vitamin balık hapı hiçbişey içmedim dr sadece kan hapını ihmal etme iç dedi. Doğumda çok kan kaybı oluyor inanılmaz yani. Normal de de sezeryande de Emzirirken de enerjiye kana ihtiyaç var. O yüzden doğuma kadar depoları fullemek gerekiyor. Benim dr um üstğne bada basa kan hapının önemini vurgulardı. Yoksa vitaminlere gerek yok zaten herşey yiyorsun derdi. Sen dr la bi görüş canım pekmek de yerdim 2 3 kaşık hergün ama kan hapının yeri ayrı derdi dr hep aklımda o kaldı. Vitamin ben hiç içmedim oğlum gelişimi önde diye belki hiç içme derdi dr. Balık ceviz çok yerdim ben
Bende çok severek seçtim ismi kuzum, amiin :)Benimde düşündüğüm 3isimden biriydi. Adı gibi zarif olur inşallah ipek kuş :))
Ben de kızıma hamile kalmadan önce rüyamda kız çocuğu görmüştüm. Kucağımdaydı.Ben de cok ruya gormustum hamile kaldigim ay kiz cocugu goruyordum hep ruyam gercek cikti kizim olucak insallah sizinde ruyaniz gercek olur
Demek ki bazen ruyalar cikabiliyormus. Insallah bizde saglikla kucagimiza alirizBen de kızıma hamile kalmadan önce rüyamda kız çocuğu görmüştüm. Kucağımdaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?