Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor gece ya da gündüz demedi kuzum sadece içtikten sonra 1-2 saat süt ürünlerinden ve çaydan uzak dur dedi. Ben gece içiyorum çalıştığımdan, ofiste gündüz beni kötü yapar diye korkuyorum
Bana ac karna dediler kahvaltidan once iciyorum ayda iciyorum peynirde yiyiyorum desene ben Allaha emanet kullaniyorum

Ben de inat ediyordum ama dayanamadım içtiğim suyu bile çıkarınca, en son yeter dedim
İnşaAllah ya Bi bitse hayırlısı ile bulantılar hepten rahatlicam

kızım neden beni rezil ediyorsun otobüs şoförü diye ismini vermek istemeyen seyirci de geç

Bana kan ilaci falan demediler yaaa acaba bir sikinti olur mu ki?
Canım aman en dikkat ettiğiniz şey kan ilacı olsun. Benimde kan değerlerim hep normaldi ama doğuma kadar sadece kan ilacını içtim çok araştırmıştım. Ben vitamin balık hapı hiçbişey içmedim dr sadece kan hapını ihmal etme iç dedi. Doğumda çok kan kaybı oluyor inanılmaz yani. Normal de de sezeryande de Emzirirken de enerjiye kana ihtiyaç var. O yüzden doğuma kadar depoları fullemek gerekiyor. Benim dr um üstğne bada basa kan hapının önemini vurgulardı. Yoksa vitaminlere gerek yok zaten herşey yiyorsun derdi. Sen dr la bi görüş canım pekmek de yerdim 2 3 kaşık hergün ama kan hapının yeri ayrı derdi dr hep aklımda o kaldı. Vitamin ben hiç içmedim oğlum gelişimi önde diye belki hiç içme derdi dr. Balık ceviz çok yerdim ben

Hamile olan arkadaslar hergün mutlaka ceviz yiyin beyin ve zeka gelisimi icin ben oyle yapmıstim masallah oğlum zeki oldu .Doktorda usgde zeki olcak demisti beyin gelisiminden.
Evet bende balık ve ceviz çok yedim ekmek hamur işi uzak durmuştum. Bziimkide maşallahh hiç susmuyor çok seviyor öğrenmeyi algıları çok açık, yaşıtlarından önde her zaman

Canim megerse kullaniyormusum benim haberim yokmus evet haklisin kan ilaci cok onemli benim ailemin kendi uzum bahceleri var pekmezi dogal yapiyorlar ama ben hic yiyemiyorum ancak tahinle karistirip yiyebilirim ona baslayayim diyorum. Ben decavit ve balik yagi da kullaniyorum insallah benim minigim de saglikli olur

kizlar selam hormon sonuclarim bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…