İnan Allahım kolaylığını veriyo hayırlısı ile kucağına da alıcan sağlıcaklaBi yandan çok heyecanlıyım bir yandan doğum korkularım başladı .
Düşündükçe ağlıyorum nasıl yapıcam diye
Demek ki bazen ruyalar cikabiliyormus. Insallah bizde saglikla kucagimiza alirizAllah kizini sana bagislasin canim
Bunu sakın benimki duymasın zor ikna ettimİpekte güzrl ama Nil de güzeldi
canım keşke bilsem birşeylerKızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü . Moralim çok bozuk
YorumlayabilirmisinizEki Görüntüle 2277993
Allahın izniyle hiçbirsey olmaz .Benimde devamlı rahim icinde kanama alanı görünuyordu son aya kadar hep görundü.Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü . Moralim çok bozuk
YorumlayabilirmisinizEki Görüntüle 2277993
Canım adetin 2. 3 günü mu yaptırdınEki Görüntüle 2277980 kizlar selam hormon sonuclarim bilgisi olan varmi
Enişte duy sesimiiiiiiiiBunu sakın benimki duymasın zor ikna ettimBizim soyisim kısa ya çok yapayalnız kalmış gibi oldu nil
Bizde allah kısmet ederde bi kızımız olursa nil koycazİpekte güzrl ama Nil de güzeldi
Benim ilk gebeliğimde 6. Haftada baslamisti 12. Haftaya kadar devam ettiKızlar bulantılarınız 7. haftadan soramı başladı
Selam kızlarrr nasılsınızz
Bayadır giremiyorum muhabbetinizi özledim
Ne kadar bereketli bi ay oldu bi sürü hamile maşallah
Allahım bizlere de nasip etsin
İnşallah rabbım nasip eder kuzum gerçekten çok güzel brş isim bayılıyorum . Çok kibar naifBizde allah kısmet ederde bi kızımız olursa nil koycaz ❤
Benimde öyle 3 gundur bugun adet günum gelsede rahatlasam artık beklemek sinir bozucu.Karnimin içinde bir dunya çalışma varBenimde bugun biraz kasik ağrılarım var agdet olurken ki gibi şancı gibi daha çokneye yorsam bilemedim
amin canımmmSelam kızlarrr nasılsınızz
Bayadır giremiyorum muhabbetinizi özledim
Ne kadar bereketli bi ay oldu bi sürü hamile maşallah
Allahım bizlere de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?