olamaz kabus gibi
Kızlarr tekrar test yaptırdım beta 154 olmuş iki kat artmış şükür.❤
Kalp atışlarını duy rahatlarsın canım hiç korkma. Benim 2 haftadır var lekeler prpgestan alıyorum maşallah hala devam ama baya azaldı. Sana verdimi progestan. Benim ilk kez bi gebelikte böyle oldu dr sıkıntı yapma progestanı düzenli al belki doğuma kadar bile olabilir bilemeyiz. Her zaman düşük olacak anlama gelmezmiş hatta gebelerin %40 50 si yaşarmış kanamalar. Bebekler sağlıklı olduktan sonra kanama lekelenme bazen sıkıntı olmazmış. Sende inşallah haftaya duyarsın kalp atışlarını rahatalrsınKızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü . Moralim çok bozuk
YorumlayabilirmisinizEki Görüntüle 2277993
Ay bir de ıstahim açıldı ki sormayın ya ya psikolojik ya folik asitten sürekli yiyorum
Henüz değil galiba bat a 8 günün kaldı bakalimHamile misinizz
naptın yaptınmı ovuyuAy sorma evde 2 tane gebelik testinden başka vücut dışı kontrok testi kalmamışşş
Adetime de 10 gün kaldııı
gözün aydın canım darısı keseye kalp atışına inşallahKızlarr tekrar test yaptırdım beta 154 olmuş iki kat artmış şükür.❤
folik asit bende iştah artışı falan yapmamıştıAy bir de ıstahim açıldı ki sormayın ya ya psikolojik ya folik asitten sürekli yiyorum
Henüz değil galiba bat a 8 günün kaldı bakalim
naptın yaptınmı ovuyu
yenilerini sipariş edersin bieşy olmaz :)
inşallah bu ay bebişin gelir:)
hiç bilmiyorumki antibiyotik etkiliyomu ama ben içmiyodum nolur nolmaz diye :)G gamzeli_bebis
19.günüm bata 9 kalmış hatta :)
2 aydır 14.günümde pik oluyor bu ay sanıyorum 15 de oldu çünkü o gün yapamadım
16 günüm baya koyuydu sonra silikleşti
İnşallah yumurtlamışımdır
Biraz antibiyotik kullandın etkiler mi acaba
hiç bilmiyorumki antibiyotik etkiliyomu ama ben içmiyodum nolur nolmaz diye :)
demekki çatladı 16-17 gibi hadi inşallah tutunur bebiş :)
Ay harika anlatmışsın valla aynı bende de böyle akıntı dışında ne düşünsek bilemedimKızlar bende belirti falan yok
Deterjan kokularından midem bulanıyor geçen markete gittim böyle aniden midem bulandı
Tansiyonum da düşmüş olabilir bilmiyorum :)
Bide 2 gecedir canım şalgam suyu çekiyor 2 3 bardak içiyorum normalde de severim ama boş boş içmezdim
Bugünde yoğun beyaz kremsi akıntım var adet öncesi de olduğu için kestiremiyorum artık
Bide dün göğüs ağrısı yaşadım sancı gibi
Bu belirtisiz halim
Inşallah canım Rabbim onların kokusundan mahdum etmesinBekledikçe koyulaşması normal mi
Allahımmm şu çift çizgiyi hcg de de görsek bii
Nasip et Allahımmisteyen herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?