Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay harika anlatmışsın valla aynı bende de böyle akıntı dışında ne düşünsek bilemedim

Ay kız ne biliyim bu ay çokta sallamıyorum aslında ne ovüyü nede hcg testini

6.ayda yız artık diğer aylarda daha çok belirti yaşadığım da oldu ama negatiflerle karşılaştım hep

Ama içimde hep acabalar var

Ya insan ilk hamileliginin unutuyor belirtilerini uzun zaman geçince.o zamanlar yerlesme olmustu bende 20gun lekelenme adet agrisi vardi.Ama adet oncesi hatirlamiyorum yoktu belirtim.5 gundur kasıklar hafifti ama bugün adet günum adet olmuş gibi karnimin ici sag sol rahim yaniyor ama olmadim olmak istiyrm artik.Sizin nasildı hamile arkadaslar

Kızlar yaa benim temizlik yapmam lazım biraz ilham verin bana canım hiç bişey yapmak istemiyor

Oysa öğle vakti çok aşk gelmişti
Mutfak lavabosunun altı bi faciaa benim sürekli küf oluyor ve altta başka dolabım yok mecburen kullanıyorum

Orayı güzelce cifledim tertemiz oldu herşeyi yıkadım yerleştirdim
Ama öğlen yemeğini yedim ağırlık çöktü

Aynen valla ilkinin ilk zamanları bende hic yok fazla belirti olmadı başlarda ondan mi hatırlamıyorum bilmiyorum ama 5 sene olacak neredeyse bir de her hamilelik kendine özeldir derler ya belki de ondan

KK da temizlik bölümü vardı bi ara o topikleri bulamadım bi türlü hangi başlığın altında acaba ?

geçmiş olsun canım gebelik düşündüğünü belirttiysen belki ona göre bişey vermiştir

Verdi canım progestan ama kanama kese ye yakın yada çevresindeymiş Şuana kadar öbür türlü kanamam olmadı . Ama belki öbürü geç döllenmiştir . Yada gelişmemiştir dedi inşallah haftaya çağırmadı doktor bu arada 15 gün sonra gel dedi

Allahın izniyle hiçbirsey olmaz .Benimde devamlı rahim icinde kanama alanı görünuyordu son aya kadar hep görundü.
İnşallah canım insan bir endişeleniyor. Güzel geçer hepimizin inşallah hamileliği ve sonrası Çok teşekkür ederim

Selam kızlar 5yil korunup sonra çocuk düşününce aşırı heyecan bastı beni 3 ay olmayınca artık daha sakinim geçen ay ateş ölçtüm her sabah, gözüm takvimdeydi günler geçmez oldu 21. Günden başladım test yapmaya 10 tane test yapmıştım. Bu ay daha sakinim çok düşünmemeye çalışıyorum yumurtlama haftamizi gectik gunlerimizii değerlendirdik şimdi bekleme zamanı

öncesinde genel muyane ve kontrol yaptırdınmı canım? bende 3,5 yıl sonra denedik ama öncesinde kan ve idrar testleri yaptırdım alttan ve ultrasondan muayene oldum ve folik asite başlamıştım, 3 ay öncesinde başlamak gerekiyor

Herşeyin hayırlısı olsun diye dua et canım. Bu gibi durumlarda ilk aylarda 2 keseden birinde sıkıntı olabilir ama sen dua et dinlen belkide hiçbişeycik olmadan minikleirni alırsın kucağına ❣❣ hepimizin ki Allah a emanet. Kanama vs hiçbişey olmadan kaybeddnlerde var kanamaları olup doğuran da. Allah a emanet edelim de biz

Evet canım ben seamer ters , kan tahlili ve idrar tahlili oldum. Çoğu temiz çıktı çok şükür insülin biraz yüksek ve demir eksikliği cikti. İlaç verdiler demir tedavisi için ama folat değeri iyi olduğu için folik asit içmeye gerek yok dedi doktorum

seamer testini yaşımdan dolayı yaptırmadım 30 dan sora ypılıyormuş devlette aile hekimliği öyle dedi. benimde kan şekerim aynı düşük çıktı 26. haftanda şeker yüklemesi yapmamız lazım sık beslen dedi

Şeker yüklemesi çok berbat birşey ya ama sağlığımız için mecbur yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…