Evet canım kesinlikle Allah a emanet teşekkür ederim inşallah hepimizin hamileliği güzel geçerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızHerşeyin hayırlısı olsun diye dua et canım. Bu gibi durumlarda ilk aylarda 2 keseden birinde sıkıntı olabilir ama sen dua et dinlen belkide hiçbişeycik olmadan minikleirni alırsın kucağına ❣❣ hepimizin ki Allah a emanet. Kanama vs hiçbişey olmadan kaybeddnlerde var kanamaları olup doğuran da. Allah a emanet edelim de biz
Amin canım inşallahgözün aydın canım darısı keseye kalp atışına inşallah
İnşallah canım hcg de de göreceksinBekledikçe koyulaşması normal mi
Allahımmm şu çift çizgiyi hcg de de görsek bii
Nasip et Allahımmisteyen herkesee
İnşallah canım hcg de de göreceksin
Inşallah gelir annesi bu ay seninle batimiz aynı galiba ben cuma günü bir kan testi yaptırım diyorum ama çıkar mi bilmiyorumKızlar yaa ne alakaysa hcg testi yaptım 9 kalahayaliii çizgi görüyorum orada bir gölge var sankii
Bebeğim bu ay gelsen keşke
Seni çok özledik
gölge var evvet kurumamı acaba bu kdr erken cıkarmıkiiiKızlar yaa ne alakaysa hcg testi yaptım 9 kalahayaliii çizgi görüyorum orada bir gölge var sankii
Bebeğim bu ay gelsen keşke
Seni çok özledik
gölge var evvet kurumamı acaba bu kdr erken cıkarmıkiii
ay bilmiyorum ama bn gölge görebiliyorum inşallah vardırDirek çektim canım yani en fazla 10 dk
Bilmiyorum ki çıkmaz heralde
Ben öylesine yaptım bi an sanki hamileymişim gibi geldi öyle hayal ettim belllki kopkoyu çift çizgi çıkar dedim
Inşallah gelir annesi bu ay seninle batimiz aynı galiba ben cuma günü bir kan testi yaptırım diyorum ama çıkar mi bilmiyorum
ay bilmiyorum ama bn gölge görebiliyorum inşallah vardır
şimdilik bişe söylemede bekle bakalım varsa bat yaklaştıkça belli olur inşallahAy inşallah canım bi umut işte bi an eşime süpriz yapmayı bile düşündüm testten önce
Düşünmesi bile çoook heyecanlı ve güzel
şimdilik bişe söylemede bekle bakalım varsa bat yaklaştıkça belli olur inşallah
şimdilik bişe söylemede bekle bakalım varsa bat yaklaştıkça belli olur inşallah
şimdilik iyi canım meraklı gidiyor ve heycanlı zaman geçmiyo bi kalbini duysak allahın izniyle :)Senin nasıl gdiiyor tatlım hamilelik
Taze anne
Bide sizin ne kadar süre sonra oldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?