Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 günlük tatilde memlekete gittik kızlar orda da telefon zor çekiyor ki internet daha zor :)
Reglim gecikti bi an çok umutlandım ama sonra geldi kırmızılar, yıkıldım...
Döndüğmüzde de taşınma işimiz var diye bir yandan iş, bir yandan ev toplama geçiyor zaman.
Nasılsınız ? ne var ne yok?
Yeni bat 02.07.2019 H E

Evet canım kesinlikle Allah a emanet teşekkür ederim inşallah hepimizin hamileliği güzel geçerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Gebelerimiz cogalmıs masallar darısı biz kalanlara insallah yeni bat 29 haziran cnm H E misafirlerim vardı giremedim hiç Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize kızlar dualarınızda bizimde unutmayın

Kızlar yaa ne alakaysa hcg testi yaptım 9 kala hayaliii çizgi görüyorum orada bir gölge var sankii

Bebeğim bu ay gelsen keşke
Seni çok özledik

Eklentiler

• 2019-06-12 18.09.18.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 2019-06-12 18.06.46.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar yaa ne alakaysa hcg testi yaptım 9 kala hayaliii çizgi görüyorum orada bir gölge var sankii

Bebeğim bu ay gelsen keşke
Seni çok özledik
Inşallah gelir annesi bu ay seninle batimiz aynı galiba ben cuma günü bir kan testi yaptırım diyorum ama çıkar mi bilmiyorum

Iyi günler kızlar bugün ayrıntılı ultrasyona girdim Allaha çok şükür hersey olması gerektiği gibi miniğimde hiç yurmadi yerinde kıpır kıpır di doktor biraz zorlandı ölçüleri almakta çok güzel bir duyguydu onun hareketlerini izlemek rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Senin nasıl gdiiyor tatlım hamilelik
Taze anne

Bide sizin ne kadar süre sonra oldı
şimdilik iyi canım meraklı gidiyor ve heycanlı zaman geçmiyo bi kalbini duysak allahın izniyle :)
bizim tam 1 yıl sonra oldu canım geçen mayısta bıraktık korunmayı bu mayıste bebiş geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…