- 13 Mart 2019
- 16.101
- 62.543
- 598
şimdilik iyi canım meraklı gidiyor ve heycanlı zaman geçmiyo bi kalbini duysak allahın izniyle :)
bizim tam 1 yıl sonra oldu canım geçen mayısta bıraktık korunmayı bu mayıste bebiş geldi :)
Gebelerimiz cogalmıs masallar darısı biz kalanlara insallah yeni bat 29 haziran cnmH E misafirlerim vardı giremedim hiç Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize kızlar dualarınızda bizimde unutmayın
şimdilik iyi canım meraklı gidiyor ve heycanlı zaman geçmiyo bi kalbini duysak allahın izniyle :)
bizim tam 1 yıl sonra oldu canım geçen mayısta bıraktık korunmayı bu mayıste bebiş geldi :)
Rabbim bebeğini sana bağışlasınDua bekliyorum kızlar
Amin canım inşallahHerkes bir bir hamile kalıyor da bana nasip olamadı.. Allah kimseyi bu yolda uzun zamanlar bekletmesin, bize de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah
Sağol canım aminRabbim bebeğini sana bağışlasınartar değerin inşallah
Amin canım inşallahtez vakitte Rabbim anneliği isteyen herkese nasip etsin yaşatsın inşallah
Merhabalar herkese inşallah hepimizin isteği gerçek olur bende istiyorum bebiş gelmedi hala 13 haziran yani bir gün kaldı adet olmama sol kasığımda ağrı var ama geçen ay da böyle olmuştum bir hafta geç geldi kirmizilari gördüm inşallah bu defa hayirlisiyla bebiş görürüz Allah kimseye aratmasin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah
Amin inşallah kuzum sırada biz varız pespese kalırız insallahHerkes bir bir hamile kalıyor da bana nasip olamadı.. Allah kimseyi bu yolda uzun zamanlar bekletmesin, bize de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah@wiha02 Rabbim hayırlı evlat eylesin analı babalı büyütsün topigin ilk bebisini
Senin bu korkun yedi bitirdi biziDoktor kesede olusmaya baslamis dedi sali gunu ama icimde yine bir korku var
Sag salim al kucagina insallah canimIlk bebis oldugundan Boyle galiba oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?