Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şimdilik iyi canım meraklı gidiyor ve heycanlı zaman geçmiyo bi kalbini duysak allahın izniyle :)
bizim tam 1 yıl sonra oldu canım geçen mayısta bıraktık korunmayı bu mayıste bebiş geldi :)

maşallah inşallah bizimde gelir

Bizde ocakta bıraktık bu 6.ayımız ben niyeuse mayıstan çoook ümitliydim pat diye oldum

Herkes bir bir hamile kalıyor da bana nasip olamadı.. Allah kimseyi bu yolda uzun zamanlar bekletmesin, bize de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah

şimdilik iyi canım meraklı gidiyor ve heycanlı zaman geçmiyo bi kalbini duysak allahın izniyle :)
bizim tam 1 yıl sonra oldu canım geçen mayısta bıraktık korunmayı bu mayıste bebiş geldi :)

Sağlıkla ilerlesin inşAllah, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun inşAllahhh

Herkes bir bir hamile kalıyor da bana nasip olamadı.. Allah kimseyi bu yolda uzun zamanlar bekletmesin, bize de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah
Amin canım inşallah tez vakitte Rabbim anneliği isteyen herkese nasip etsin yaşatsın inşallah

Merhabalar herkese inşallah hepimizin isteği gerçek olur bende istiyorum bebiş gelmedi hala 13 haziran yani bir gün kaldı adet olmama sol kasığımda ağrı var ama geçen ay da böyle olmuştum bir hafta geç geldi kirmizilari gördüm inşallah bu defa hayirlisiyla bebiş görürüz Allah kimseye aratmasin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

İnsallah bebiş ağrısıdır bu defa kırmızıları değil Hcg de kırmızı çizgileri görürsün. Çok çok aminnn duaların için

Amin inşallah kuzum sırada biz varız pespese kalırız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…