- 25 Aralık 2018
- 12
- 27
- 3
- 30
Canım iyi değerlerin inşallah keseyi görünce için rahatalrAmin canim ikimizde insalllah
Dr un cihazına bağlı canım. Ben 6+0 da karından duydum belki sende duyarsın ❣❣Arkadaşlarım 6+2 de kalp atış sesi duyulur mu duyulmaz ise beklemeliyim ? Haftaya kontrolüm var umarım herşey güzel olur kucağıma alırım sağlıkla
Yakalandımkuzuuuu yakalandınnnG gamzeli_bebis yuvarlak kese fasulye kese cinsiyet tahminleeri vs konular Allahımmmm bugunleri de mi görecektim hamismiş de cinsiyet tahminlerine bakarmıs oyyy :))
Yani üşütme ceryan falandır saç kurutma makinesini tutabilirsin biraz kuzu geçmiş olsun kafanı pek oynatmamaya çalış geçer oKızlar yardim edin oturup ağlıcam şimdi gece uyandım boynum tutulmuş tüm gün devam etti akşam eve gelince sekoya masaj yaptırdım daha kotu oldu sıcak dus aldım zeytinyağı sürdüm havlu ütüleyip koydum yok fayda etmiyor boynundan omzuma kadar oturuken kalkarken damarımı çekiyorlar sanki ne yapmam gerekiyor çıldıracam
Zeynooo geçmiş olsun kuzummKızlar yardim edin oturup ağlıcam şimdi gece uyandım boynum tutulmuş tüm gün devam etti akşam eve gelince sekoya masaj yaptırdım daha kotu oldu sıcak dus aldım zeytinyağı sürdüm havlu ütüleyip koydum yok fayda etmiyor boynundan omzuma kadar oturuken kalkarken damarımı çekiyorlar sanki ne yapmam gerekiyor çıldıracam
Kızlar yaa ne alakaysa hcg testi yaptım 9 kalahayaliii çizgi görüyorum orada bir gölge var sankii
Bebeğim bu ay gelsen keşke
Seni çok özledik
Yakalandım
Evet kese resmine göre tahminlere bakıyom
Bak tiyzesiii fasulye gibi
Yani üşütme ceryan falandır saç kurutma makinesini tutabilirsin biraz kuzu geçmiş olsun kafanı pek oynatmamaya çalış geçer o
Zeynooo geçmiş olsun kuzumm
Bi doktoramı gidsennn
Benimse 9 kala kuruma çizgileri cıktı testlerde 6 kala belirdi
Ayy inşallah bende bi sonrakini 6 kala yapayım bari
Aynı şeyi ben de düşündümmBidakka ya sen ne zaman gittin de resim aldın??
Evet o yüzden gitmen bi işe yaramaz gibi biraz sabredecen artık kuzuYaptım abla ama fayda etmiyor aksine daha koyu oluyor sanki ağrı omuzdan boyna geçiyor gibi ilk dega bu kadar şiddetli yaşadım
yaaa kurban olurum ama ben buna :)) ayy hadi inşallah bebeğim prensesimiz mi geliyorr yoksa :))Yakalandım
Evet o yüzden gitmen bi işe yaramaz gibi biraz sabredecen artık kuzu
Atmışın kuzu görmemişimm tam belli değil şekli uzak gibi ben yorumda bulunamıcam ilerleyen haftalarda bulunurum biliyosun elçini de morciverti de bildiiim ben:)Yakalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?