Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlarım 6+2 de kalp atış sesi duyulur mu duyulmaz ise beklemeliyim ? Haftaya kontrolüm var umarım herşey güzel olur kucağıma alırım sağlıkla
Cnm ben bugün 5+5 im 4 gün geride gibi 5+1 gibi yani öyle olmasına rağmen doktor haftaya çağırdı kalp atışı için bence seninkide duyulur

Kac aydır olmuyor kk da insanlar nasıl dikkat etmiş tutturmuş diye araştırdım.. artik arastirmaktan yoruldum kendimden pek farkli birşey yok . Çok bunaldim kızlar niye olmaz niye tutmaz bu minnak ya
Kafamdan atayım diyorum stressiz beklentisiz yapayım umudum yok zaten diyorum .
Ama her ay yine umut edip bekliyorum kendimi dinliyorum ayyy zor bu islerrr
Sohbetlere katılayım diyorum maşallah herkes hamis dert yanmaktan başka birşey olmuyor benim ki

Ben kafamı rahat bıraktım düşünmedim o ay kaldım diyemicem her ay ne kadarr düşündüysem bu ayda o kadar düşündüm o bence yalan
Ayrıca ne dert yanması aşk olsun hepimiz burda anlattık sorulara cevap aradıkk konuştuk dertleştik

Gamzelimm çok tatlısın çok samimisin çok teşekkür ederim
Bu aralar çok bunaldim . Şimdi sayfaya baktim bende sohbete katılayım dedim sonra ne yazacam ki dedim daha çok üzüldüm. Bi anda yazdım böyle. Hamislere hassas davranmam gerekti dusunemedim
Inşallah bu ay soğan kürü vesilesi ile olur yoksa kafaya takmadım oldu bende de geçerli olmucak asla

Günaydın kızlar gece ağrılardan uyuyamadım boynundaki ağrı girdikçe vücudum kasıldı dayanamadim gece 3 te hastaneye gittik şimdi eve geldik doktor iki tane serum takti biraz rahatlatır hamile olduğun için başka hiç bişey yapamıyoruz dedi eşim sıcak kompres yaptığımızı acaba yanlismi yaptık soğuk mu yapsaydık daha kötü oldu dedi doktorda neyden kaynaklandığını bilemiyoruz bakamıyoruz o yüzden sıcak devam edin ama ağrıyı siddetlendiren sıcak değil masaj yaptıysanız o yapmıştır dedi özellikle sert mesajlar dahada arttırır dedi doğru galiba serkan masaj yaptıkça ağrım arttı neyse biraz rahatladım inşallah bebeğime bi zararı olmaz diye umuyorum hayırlısı allah'tan

Geçmiş olsun canım yaaa

Hepimiz senın yollarından geçtik ama az sabır isyan etmeden rabbımın bir bildiği var diye düşün.
Bende gebeliği hep düşündüm aklımdan hiç çıkarmadım
O gebeliği aklımdan sildim hamile kaldım diyenlerden değilim bende
Zaten bu grupta o imkansız

Çok geçmiş olsun canım inşallah daha fazla sürmez ağrı bebise de hiç birşey olmaz merak etme annesi

Geçmiş olsun canım .. eşimde de var o, soğuk kompres uygulayın ve aslaaa masaj yapmayın der dr u. Sağuk çok iyi gelir sen soğuk mu denesen acaba. Bir de telefonu aşağıda tutarak bakma yukarıda tut hep dik durmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…