Cnm ben bugün 5+5 im 4 gün geride gibi 5+1 gibi yani öyle olmasına rağmen doktor haftaya çağırdı kalp atışı için bence seninkide duyulurArkadaşlarım 6+2 de kalp atış sesi duyulur mu duyulmaz ise beklemeliyim ? Haftaya kontrolüm var umarım herşey güzel olur kucağıma alırım sağlıkla
Bilmem hayırlısı sağlıklısı olsun allah sizlerede nasip etsin kuzumyaaa kurban olurum ama ben buna :)) ayy hadi inşallah bebeğim prensesimiz mi geliyorr yoksa :))
Tamam abla bşka hafta bidaha atarımAtmışın kuzu görmemişimm tam belli değil şekli uzak gibi ben yorumda bulunamıcam ilerleyen haftalarda bulunurum biliyosun elçini de morciverti de bildiiim ben:)
Ben kafamı rahat bıraktım düşünmedim o ay kaldım diyemicem her ay ne kadarr düşündüysem bu ayda o kadar düşündüm o bence yalanKac aydır olmuyor kk da insanlar nasıl dikkat etmiş tutturmuş diye araştırdım.. artik arastirmaktan yoruldum kendimden pek farkli birşey yok . Çok bunaldim kızlar niye olmaz niye tutmaz bu minnak ya
Kafamdan atayım diyorum stressiz beklentisiz yapayım umudum yok zaten diyorum .
Ama her ay yine umut edip bekliyorum kendimi dinliyorum ayyy zor bu islerrr
Sohbetlere katılayım diyorum maşallah herkes hamis dert yanmaktan başka birşey olmuyor benim ki
Gamzelimm çok tatlısın çok samimisin çok teşekkür ederimBen kafamı rahat bıraktım düşünmedim o ay kaldım diyemicem her ay ne kadarr düşündüysem bu ayda o kadar düşündüm o bence yalan
Ayrıca ne dert yanması aşk olsun hepimiz burda anlattık sorulara cevap aradıkk konuştuk dertleştik
İnşallahDr un cihazına bağlı canım. Ben 6+0 da karından duydum belki sende duyarsın ❣❣
Geçmiş olsun canım yaaaGünaydın kızlar gece ağrılardan uyuyamadım boynundaki ağrı girdikçe vücudum kasıldı dayanamadim gece 3 te hastaneye gittik şimdi eve geldik doktor iki tane serum takti biraz rahatlatır hamile olduğun için başka hiç bişey yapamıyoruz dedi eşim sıcak kompres yaptığımızı acaba yanlismi yaptık soğuk mu yapsaydık daha kötü oldu dedi doktorda neyden kaynaklandığını bilemiyoruz bakamıyoruz o yüzden sıcak devam edin ama ağrıyı siddetlendiren sıcak değil masaj yaptıysanız o yapmıştır dedi özellikle sert mesajlar dahada arttırır dedi doğru galiba serkan masaj yaptıkça ağrım arttı neyse biraz rahatladım inşallah bebeğime bi zararı olmaz diye umuyorum hayırlısı allah'tan
Hepimiz senın yollarından geçtik amaKac aydır olmuyor kk da insanlar nasıl dikkat etmiş tutturmuş diye araştırdım.. artik arastirmaktan yoruldum kendimden pek farkli birşey yok . Çok bunaldim kızlar niye olmaz niye tutmaz bu minnak ya
Kafamdan atayım diyorum stressiz beklentisiz yapayım umudum yok zaten diyorum .
Ama her ay yine umut edip bekliyorum kendimi dinliyorum ayyy zor bu islerrr
Sohbetlere katılayım diyorum maşallah herkes hamis dert yanmaktan başka birşey olmuyor benim ki
Ben 6+2 de duydum karından ama cihaz önemli .Arkadaşlarım 6+2 de kalp atış sesi duyulur mu duyulmaz ise beklemeliyim ? Haftaya kontrolüm var umarım herşey güzel olur kucağıma alırım sağlıkla
Heyecanlar hep taze , Rabbim sen görüyorsunGünaydınnn
1.30 saat sonra detaylı ultrasonum var heyecandan kalpten gitcem
Uyuyamadım hiç
Dua edin hayırlı haberlerle geleyim
Göndermemmm miiiHeyecanlar hep taze , Rabbim sen görüyorsun
Özelden fotoğraf isterim mümkünse kuzum
Bebeğini doya doya göreceksin bugun :)Günaydınnn
Uyuyamadım hiç
Dua edin hayırlı haberlerle geleyim♥
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha fazla sürmez ağrı bebise de hiç birşey olmaz merak etme annesiGünaydın kızlar gece ağrılardan uyuyamadım boynundaki ağrı girdikçe vücudum kasıldı dayanamadim gece 3 te hastaneye gittik şimdi eve geldik doktor iki tane serum takti biraz rahatlatır hamile olduğun için başka hiç bişey yapamıyoruz dedi eşim sıcak kompres yaptığımızı acaba yanlismi yaptık soğuk mu yapsaydık daha kötü oldu dedi doktorda neyden kaynaklandığını bilemiyoruz bakamıyoruz o yüzden sıcak devam edin ama ağrıyı siddetlendiren sıcak değil masaj yaptıysanız o yapmıştır dedi özellikle sert mesajlar dahada arttırır dedi doğru galiba serkan masaj yaptıkça ağrım arttı neyse biraz rahatladım inşallah bebeğime bi zararı olmaz diye umuyorum hayırlısı allah'tan
Oh bol bol izle hasret gider annesi inşallah güzel haberlerle de dön hadi bakalimGünaydınnn
Uyuyamadım hiç
Haydi inaşşallh sağlıkla gidin gelin canım güzel haberlrini alalım hepGünaydınnn
Uyuyamadım hiç
Geçmiş olsun canım .. eşimde de var o, soğuk kompres uygulayın ve aslaaa masaj yapmayın der dr u. Sağuk çok iyi gelir sen soğuk mu denesen acaba. Bir de telefonu aşağıda tutarak bakma yukarıda tut hep dik durmaya çalış.Günaydın kızlar gece ağrılardan uyuyamadım boynundaki ağrı girdikçe vücudum kasıldı dayanamadim gece 3 te hastaneye gittik şimdi eve geldik doktor iki tane serum takti biraz rahatlatır hamile olduğun için başka hiç bişey yapamıyoruz dedi eşim sıcak kompres yaptığımızı acaba yanlismi yaptık soğuk mu yapsaydık daha kötü oldu dedi doktorda neyden kaynaklandığını bilemiyoruz bakamıyoruz o yüzden sıcak devam edin ama ağrıyı siddetlendiren sıcak değil masaj yaptıysanız o yapmıştır dedi özellikle sert mesajlar dahada arttırır dedi doğru galiba serkan masaj yaptıkça ağrım arttı neyse biraz rahatladım inşallah bebeğime bi zararı olmaz diye umuyorum hayırlısı allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?