Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım bu çörekotu kürü denednmi hiç. Eşde de sıkıntı olbilr tabi ona da keçiboynuzu yapmıştım ben. Gerçekten her bebişin zamanı var ben inanıyorum. Sizin için bence enn hayırlı en güzel zamanda gelecek. Diyeceksin ki iyikide şimdi gelmiş bekletmesin Rabbim ama en yakın zamanda gelecektir sen duanı eksik etme

sizde çok tatlısınız hepiniz
inşallah soğan kürü ile gelir bebişşş ne kadar oldu bebiş isteyeli :)
bencede bi zamanı var bizim tam 1 sene sonra geldi keyfi öyle istedi galiba
allah herkese eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Çok saol abla uyandım ağrım devam ediyor onu düşünüyorum bende soğuk mu uygulasam diye çünkü sıcak dahada arttırdı gibi hissediyorum

Merhaba canlar. Uzun zamandır giremedim. Son 3 gundür halsizlik,mide bulantısı yaşıyorum. Şuan adetime 6 gün var. Gebelik belirtisi için erkendir diye düşündüm. Ama yine de test yaptım. Sizce nasıl bu kadar erken belirdi?

Eklentiler

• Screenshot_20190613-103455_Gallery.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 66

En üstte iki tane 29 varya benimde 6 kala en baştaki sabah yaptım diğerini akşam

Eklentiler

• 20190603_062520.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
Meraba ikinci çizgi çıkmış evet benim ilk gebeliğim dede böyle silik çıkmıştı erken döllenme olabilir sen yine de agdeti bekle ama hamişsin bence

aa hayırlı olsun var bebişşş erken yumurtlama olmuşturr heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…