Kac aydır olmuyor kk da insanlar nasıl dikkat etmiş tutturmuş diye araştırdım.. artik arastirmaktan yoruldum kendimden pek farkli birşey yok . Çok bunaldim kızlar niye olmaz niye tutmaz bu minnak ya
Kafamdan atayım diyorum stressiz beklentisiz yapayım umudum yok zaten diyorum .
Ama her ay yine umut edip bekliyorum kendimi dinliyorum ayyy zor bu islerrr
Sohbetlere katılayım diyorum maşallah herkes hamis dert yanmaktan başka birşey olmuyor benim ki
Elçommmm bütün dualarım seninle, çıkar çıkmaz haber verGünaydınnn
1.30 saat sonra detaylı ultrasonum var heyecandan kalpten gitcem
Uyuyamadım hiç
Dua edin hayırlı haberlerle geleyim♥
sizde çok tatlısınız hepinizGamzelimm çok tatlısın çok samimisin çok teşekkür ederim
Bu aralar çok bunaldim . Şimdi sayfaya baktim bende sohbete katılayım dedim sonra ne yazacam ki dedim daha çok üzüldüm. Bi anda yazdım böyle. Hamislere hassas davranmam gerekti dusunemedim
Inşallah bu ay soğan kürü vesilesi ile oluryoksa kafaya takmadım oldu bende de geçerli olmucak asla
Geçmiş olsun canım yaaa
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha fazla sürmez ağrı bebise de hiç birşey olmaz merak etme annesi
Geçmiş olsun canım .. eşimde de var o, soğuk kompres uygulayın ve aslaaa masaj yapmayın der dr u. Sağuk çok iyi gelir sen soğuk mu denesen acaba. Bir de telefonu aşağıda tutarak bakma yukarıda tut hep dik durmaya çalış.
günaydın canımGünaydınnn
1.30 saat sonra detaylı ultrasonum var heyecandan kalpten gitcem
Uyuyamadım hiç
Dua edin hayırlı haberlerle geleyim♥
aaaa var var canım hemen mi belirdi?Merhaba canlar. Uzun zamandır giremedim. Son 3 gundür halsizlik,mide bulantısı yaşıyorum. Şuan adetime 6 gün var. Gebelik belirtisi için erkendir diye düşündüm. Ama yine de test yaptım. Sizce nasıl bu kadar erken belirdi?
Merhaba canlar. Uzun zamandır giremedim. Son 3 gundür halsizlik,mide bulantısı yaşıyorum. Şuan adetime 6 gün var. Gebelik belirtisi için erkendir diye düşündüm. Ama yine de test yaptım. Sizce nasıl bu kadar erken belirdi?
Meraba ikinci çizgi çıkmış evet benim ilk gebeliğim dede böyle silik çıkmıştı erken döllenme olabilir sen yine de agdeti bekle ama hamişsin benceMerhaba canlar. Uzun zamandır giremedim. Son 3 gundür halsizlik,mide bulantısı yaşıyorum. Şuan adetime 6 gün var. Gebelik belirtisi için erkendir diye düşündüm. Ama yine de test yaptım. Sizce nasıl bu kadar erken belirdi?
aa hayırlı olsun var bebişşş erken yumurtlama olmuşturr heraldeMerhaba canlar. Uzun zamandır giremedim. Son 3 gundür halsizlik,mide bulantısı yaşıyorum. Şuan adetime 6 gün var. Gebelik belirtisi için erkendir diye düşündüm. Ama yine de test yaptım. Sizce nasıl bu kadar erken belirdi?
Ay hadi inşallah canım kaç haftalikti seninkiKızlar bizim burdaki kolon hastaneden randevu aldim dua edinde keseyi göreyim hem boynumu söylucem hem belki keseyi görmek kısmet olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?