zeynom saat kaçta gidceksinnn inşallah görürsün bu sefer 5+2 dimi bugun senin ben 5+2 de gördüm karındannn bugun sende görürsün eminim senin beta hcg de 4000 lerin üzerinde olmalı bugunnn dimiKızlar bizim burdaki kolon hastaneden randevu aldim dua edinde keseyi göreyim hem boynumu söylucem hem belki keseyi görmek kısmet olur
Gamzeliii nasıl gidiyor hamişlikzeynom saat kaçta gidceksinnn inşallah görürsün bu sefer 5+2 dimi bugun senin ben 5+2 de gördüm karındannn bugun sende görürsün eminim senin beta hcg de 4000 lerin üzerinde olmalı bugunnn dimi
Fotoğrafını yükleyin bakalım bizdeArkadaşlar meraba ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 16 gun geçti bugun 11 haziranda test yaptım damlattığım gibi silik çizgi çıktı 1 2 dk içinde ailik çizgi belli oluyodu bugun aabah yine yest yaptım emin olmak için bugun yaptığım testte damlatır damlatmaz silik çizgi çıktı ama bu sefer çizgi parlaktı bildiğin parlıyodu emin olamasım pozitif mi hatalı mı diye başına gelen var mı acaba yada bi bikgisi olan şuan o parlaklık gitti normal silik çizgi oldu
Hey maşşallah.. sağlıcakla koyulaşsınMerhaba canlar. Uzun zamandır giremedim. Son 3 gundür halsizlik,mide bulantısı yaşıyorum. Şuan adetime 6 gün var. Gebelik belirtisi için erkendir diye düşündüm. Ama yine de test yaptım. Sizce nasıl bu kadar erken belirdi?
ilk resimdekiler eve gözüküyor ama ikinci resimdeki çizgi bana beyaz geldi pembe değilde ışıktan falanmı öyle çıktı acaba ben emin olamadımm daha iyi bilenler yorumlar inşallah vardır yaaa kaç vardı adete bu arada :)Başta damlattığım gibi çıktı ikiside ama ikinci resimdekini bugun yaptım 2 3 dk sonra parlak oldu böyle 1.fotoyuda şimdi çektim 1.testi 11haziranda yaptım 2.de bu sabah yaptıüım test gördüğünüz gibi parlaklık gitti böyle silik çizgi oldu
bence gidip kan ver çizgilerin güzel çünkü ben oldugunu düşünüyorumBaşta damlattığım gibi çıktı ikiside ama ikinci resimdekini bugun yaptım 2 3 dk sonra parlak oldu böyle 1.fotoyuda şimdi çektim 1.testi 11haziranda yaptım 2.de bu sabah yaptıüım test gördüğünüz gibi parlaklık gitti böyle silik çizgi oldu
Fleyy mi be o markaysa yanıltabiliyor bazenBaşta damlattığım gibi çıktı ikiside ama ikinci resimdekini bugun yaptım 2 3 dk sonra parlak oldu böyle 1.fotoyuda şimdi çektim 1.testi 11haziranda yaptım 2.de bu sabah yaptıüım test gördüğünüz gibi parlaklık gitti böyle silik çizgi oldu
valla şuan hiç bişey anlamıyorum ki bi kalp atışını duysak allahın izniyle :)Gamzeliii nasıl gidiyor hamişlik
Adetim düzensiz benim canım ya bende ona anlam veremedim beyaz ve parlayan bi çizgi oldu ama şuan o parlaklık beyazlık gitti 1. Resimdeki gibi oldu şaşırdım bende 16 gun geçti yumurtlama ve ilişkinin üzerindenilk resimdekiler eve gözüküyor ama ikinci resimdeki çizgi bana beyaz geldi pembe değilde ışıktan falanmı öyle çıktı acaba ben emin olamadımm daha iyi bilenler yorumlar inşallah vardır yaaa kaç vardı adete bu arada :)
Ayyy inşallahh inşaaallaahhvalla şuan hiç bişey anlamıyorum ki bi kalp atışını duysak allahın izniyle :)
seçim günü çağırdı duymaya inşallah pıt pıt ları duyarızzz
Yok canım o marka değil farklı bi marka wşimle konuştum biraz daha bekleyelim dedi önümüzdeki günlerde doktora gitmeyi düşünüyorum ama aklımı kurcaladı yinede arada kaldım ister istemezFleyy mi be o markaysa yanıltabiliyor bazeninşllah vardır ama ☺
valla kan verebilme imkanınız varsa verin isterseniz emin olmuş olursunuz inşaallah vardırAdetim düzensiz benim canım ya bende ona anlam veremedim beyaz ve parlayan bi çizgi oldu ama şuan o parlaklık beyazlık gitti 1. Resimdeki gibi oldu şaşırdım bende 16 gun geçti yumurtlama ve ilişkinin üzerinden
İnşallah öyledir canım önümüzdski günlerde gidicem inşallah doktorabence gidip kan ver çizgilerin güzel çünkü ben oldugunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?