Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla şuan hiç bişey anlamıyorum ki bi kalp atışını duysak allahın izniyle :)
seçim günü çağırdı duymaya inşallah pıt pıt ları duyarızzz
Inşallah canım pıt pit ları duyarsın annesi az kalmis kalp atışlarını duyduğun an hislerin çok daha farklı olacak canım o an unutulmaz zaten Rabbim sağlıklı güzel günlerde kucağına almayı nasip etsin

valla kan verebilme imkanınız varsa verin isterseniz emin olmuş olursunuz inşaallah vardır
İnşallah 2 senedir idrar testleri kan testleri veriyorum zaten eşimde artık belli olmadan gitme bi idrarda iyice görelim öyle gidersin diyo adamda haklı bi yandan

var gibi duruyor bir kan ver istersen canım

Benim yaptığım testin biride böyleydi ilk başta beyaz ve parlaktır sonra pembeleşti başka marka deneyin bence ben başka test yaptım onda silik çıkmıştı bata 4 varken inşallah vardir

İnşallah 2 senedir idrar testleri kan testleri veriyorum zaten eşimde artık belli olmadan gitme bi idrarda iyice görelim öyle gidersin diyo adamda haklı bi yandan
ah canım çok iyi anlarım seni civardaki hastanelerde bi dünya beta hcg kaydım çıkar bi bakılsa son 1 seneye
hakkınızda hayırlısı olsun emin ol bir zamanı var en güzel en doğru zamanda en tatlı bebiş seni bulsun :)

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inş daha iyisindir

Benim yaptığım testin biride böyleydi ilk başta beyaz ve parlaktır sonra pembeleşti başka marka deneyin bence ben başka test yaptım onda silik çıkmıştı bata 4 varken inşallah vardir
Başka marka yaptığındada yine silik çizgi çıkmıştı yani çünkü 11 haziranda yaptığım testte de silik çizgi çıktı koyulaşma olcak mı diye bugun telrar test yaptım bu test böyle çıktı

amin allah razı olsun allah bekleyen herkese yaşatsın inşallahh
bakalım kalbinide duyunca tam olcak herşey :)

bu arada rabbim sağ saliim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah isteyen herkesi bulsun inşallah canım aynen öyle benimde işte o yuzden eşimde artık bi dur sakinleş diyo

Meraba ikinci çizgi çıkmış evet benim ilk gebeliğim dede böyle silik çıkmıştı erken döllenme olabilir sen yine de agdeti bekle ama hamişsin bence
14.gün pik oldu yumurtlama testim erken dollenme olamaz diye dusunuyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…