Inşallah canım pıt pit ları duyarsın annesi az kalmis kalp atışlarını duyduğun an hislerin çok daha farklı olacak canım o an unutulmaz zaten Rabbim sağlıklı güzel günlerde kucağına almayı nasip etsinvalla şuan hiç bişey anlamıyorum ki bi kalp atışını duysak allahın izniyle :)
seçim günü çağırdı duymaya inşallah pıt pıt ları duyarızzz
İnşallah 2 senedir idrar testleri kan testleri veriyorum zaten eşimde artık belli olmadan gitme bi idrarda iyice görelim öyle gidersin diyo adamda haklı bi yandanvalla kan verebilme imkanınız varsa verin isterseniz emin olmuş olursunuz inşaallah vardır
var gibi duruyor bir kan ver istersen canımBaşta damlattığım gibi çıktı ikiside ama ikinci resimdekini bugun yaptım 2 3 dk sonra parlak oldu böyle 1.fotoyuda şimdi çektim 1.testi 11haziranda yaptım 2.de bu sabah yaptıüım test gördüğünüz gibi parlaklık gitti böyle silik çizgi oldu
Benim yaptığım testin biride böyleydi ilk başta beyaz ve parlaktır sonra pembeleşti başka marka deneyin bence ben başka test yaptım onda silik çıkmıştı bata 4 varken inşallah vardirBaşta damlattığım gibi çıktı ikiside ama ikinci resimdekini bugun yaptım 2 3 dk sonra parlak oldu böyle 1.fotoyuda şimdi çektim 1.testi 11haziranda yaptım 2.de bu sabah yaptıüım test gördüğünüz gibi parlaklık gitti böyle silik çizgi oldu
İnşallah canım ya en kısa zamanda tekrar tes yapıp kan vericem eşimi ikna edebilirsem direk gidip vericem kanvar gibi duruyor bir kan ver istersen canım
ah canım çok iyi anlarım seni civardaki hastanelerde bi dünya beta hcg kaydım çıkar bi bakılsa son 1 seneyeİnşallah 2 senedir idrar testleri kan testleri veriyorum zaten eşimde artık belli olmadan gitme bi idrarda iyice görelim öyle gidersin diyo adamda haklı bi yandan
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inş daha iyisindirKızlar yardim edin oturup ağlıcam şimdi gece uyandım boynum tutulmuş tüm gün devam etti akşam eve gelince sekoya masaj yaptırdım daha kotu oldu sıcak dus aldım zeytinyağı sürdüm havlu ütüleyip koydum yok fayda etmiyor boynundan omzuma kadar oturuken kalkarken damarımı çekiyorlar sanki ne yapmam gerekiyor çıldıracam
Başka marka yaptığındada yine silik çizgi çıkmıştı yani çünkü 11 haziranda yaptığım testte de silik çizgi çıktı koyulaşma olcak mı diye bugun telrar test yaptım bu test böyle çıktıBenim yaptığım testin biride böyleydi ilk başta beyaz ve parlaktır sonra pembeleşti başka marka deneyin bence ben başka test yaptım onda silik çıkmıştı bata 4 varken inşallah vardir
amin allah razı olsun allah bekleyen herkese yaşatsın inşallahhInşallah canım pıt pit ları duyarsın annesi az kalmis kalp atışlarını duyduğun an hislerin çok daha farklı olacak canım o an unutulmaz zaten Rabbim sağlıklı güzel günlerde kucağına almayı nasip etsin
şaka maka gamzeli hamilesin yaaaaaaamin allah razı olsun allah bekleyen herkese yaşatsın inşallahh
bakalım kalbinide duyunca tam olcak herşey :)
Hayir tatlim ovulasyon testine göre yumurtlamadan sonra 10.gün bugün. Eminim yani. Acaba ikiz midir diye düşündüm.aa hayırlı olsun var bebişşş erken yumurtlama olmuşturr heralde
Amin inşallah kuzum sırada biz varız pespese kalırız insallah
bu arada rabbim sağ saliim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBenim yaptığım testin biride böyleydi ilk başta beyaz ve parlaktır sonra pembeleşti başka marka deneyin bence ben başka test yaptım onda silik çıkmıştı bata 4 varken inşallah vardir
Amin inşallah isteyen herkesi bulsun inşallah canım aynen öyle benimde işte o yuzden eşimde artık bi dur sakinleş diyoah canım çok iyi anlarım seni civardaki hastanelerde bi dünya beta hcg kaydım çıkar bi bakılsa son 1 seneye
hakkınızda hayırlısı olsun emin ol bir zamanı var en güzel en doğru zamanda en tatlı bebiş seni bulsun :)
14.gün pik oldu yumurtlama testim erken dollenme olamaz diye dusunuyorum ama.Meraba ikinci çizgi çıkmış evet benim ilk gebeliğim dede böyle silik çıkmıştı erken döllenme olabilir sen yine de agdeti bekle ama hamişsin bence
İnşaAllah herşey yolunda gidecekGünaydınnn
1.30 saat sonra detaylı ultrasonum var heyecandan kalpten gitcem
Uyuyamadım hiç
Dua edin hayırlı haberlerle geleyim
Hey maşşallah.. sağlıcakla koyulaşsın
[/QUOTE
amin canim ya
Günaydın herkese güzel gününü olsun inşallahgünaydın bebitolargünümüz bugünde güzel geçsin inşallah
inanamıyosun dimişaka maka gamzeli hamilesin yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?