korkma insan o an bi üzülüyo ama sonra diyo bundada bi hayır vardırrr emin ol gerçekten bi zamanı var inşallah senin bebişin zamanı bu aydır inşallah gelmiştir bende çok meraktayımİnşallah canım yavalla negatif den de korkuyorum
Prolaktinim yuksek cikti bu ay ilac kullanicam zaten bos gecicekti boslukta oda aradan cikilacak. Doktor yaparken burnuna dikkat etmen yeterli sadece dedi
Canım o kadar negatif yaşadım ki 3 yıldır bu duyguyu çok iyi biliyorum ama Rabbim gönlümüze her ay o umudu koyuyor ve umut ettikten sonra onu duyunca bı sok geçiriyorum sonra vardır bı hayır zamanı diyorumkorkma insan o an bi üzülüyo ama sonra diyo bundada bi hayır vardırrr emin ol gerçekten bi zamanı var inşallah senin bebişin zamanı bu aydır inşallah gelmiştir bende çok meraktayım
Cok gecmis olsun canim☺Yok kuzum dün doktordaydık 16.haftadan önce söylemeyecekmiş
Ama bizde başka sıkıntı çıktı meğer benim iki tarafımda da kasık fıtığı varmış ya
kızlar ya ben şimdi tekrar Hesapladım ben 26 günde bir regl oluyorum 14 ü çıkarıyoruz demi yum ggünnuü hesaplarken yani 12 cikiyor regl den itibaren 12 sayiyoruz demikafam karisti
Ya bir de soyle diyorlar 30 gunde bir agdet oluyorsan 14. Günmüş 26 günde bir de 12. Günmüş eğer öyleyse o günü mu kaçırdık onu anlamaya çalışıyorum ama her dr farklı birşey anlatıyor kafam allak bullak olducnm adet olduğun tarihten itibaren say 14. günden itibaren 2 günde bir deneyin. Biz mesela yumurtlamadan sora denememize rağmen tuttu
Regl döngüne göre yumurtlama tarihin değişir ama yine de net bir tarihi yok. Reglin düzenlidir ama bu ay 12. gün yumurtlarsın, diğer ay 15. gün..Ya bir de soyle diyorlar 30 gunde bir agdet oluyorsan 14. Günmüş 26 günde bir de 12. Günmüş eğer öyleyse o günü mu kaçırdık onu anlamaya çalışıyorum ama her dr farklı birşey anlatıyor kafam allak bullak oldu
cnm normalde zaten ilişkiye girmiyormusunuz ? adetten sora iki günde bir girin zaten yumurtlamayı kaçırmamış olursun.Ya bir de soyle diyorlar 30 gunde bir agdet oluyorsan 14. Günmüş 26 günde bir de 12. Günmüş eğer öyleyse o günü mu kaçırdık onu anlamaya çalışıyorum ama her dr farklı birşey anlatıyor kafam allak bullak oldu
aaa tüh ya çok üzüldüm canım başka doktora gitsen almaz mı belki başkasıKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Yok cnm demedi herhangi bisey. Evet kesinlikle aklimdan cikacagi icin belkide faydasi bile olurAy hadi bakalım en azindan burun derdine düşerken hamilelik düşüncesi olmazsa belki gelir bebişin bidaki ay inşallahprolaktin benimde düşük çıkmıştı seninki niye okdr yükselmiş bise dedi mi doktor
Iyice gelismis halde gormesi daha iyi degilmiymisKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Evet canım biraz geç kalmış görüniyorsun, aslında randevuları uygun bir yer bulsan şu 2 3 gün içinde gidebilirsin ama .. hiç moralini bzoma canım yaa dengesiz dr lar yüzünden. Herkes girecek girmek zorunda diye bişey yokki. Bu ayrıntılı biz riskliler için daha bi önemli. Yoksa Allah a şükür senin bi riskin yok bebek gelişimi gayet iyiyse dr sorun yoksa sakın düşünüp takma boşver Allah a emanet bebeğinKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Yani sen 24ü bitirmedin ki daha, 24.hafta sonuna kadar bakabilir tabiii bu dr kendine güvenmemiş bence bakamam demiş senin de moralini bozmuş boşver sakın üzülme kendi dr una güvenKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Allah yardımcın olsun herşey yolundadır umarımYani sen 24ü bitirmedin ki daha, 24.hafta sonuna kadar bakabilir tabiii bu dr kendine güvenmemiş bence bakamam demiş senin de moralini bozmuş boşver sakın üzülme kendi dr una güven
Hic sorma canim mersinde gezmedigim doktor kalmadiaaa tüh ya çok üzüldüm canım başka doktora gitsen almaz mı belki başkası
Bende anlamadim ki saat 12 den beri hastane hastane geziyoruz gec kaldiniz diyorlarIyice gelismis halde gormesi daha iyi degilmiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?