Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktinim yuksek cikti bu ay ilac kullanicam zaten bos gecicekti boslukta oda aradan cikilacak. Doktor yaparken burnuna dikkat etmen yeterli sadece dedi

Ay hadi bakalım en azindan burun derdine düşerken hamilelik düşüncesi olmazsa belki gelir bebişin bidaki ay inşallah prolaktin benimde düşük çıkmıştı seninki niye okdr yükselmiş bise dedi mi doktor

korkma insan o an bi üzülüyo ama sonra diyo bundada bi hayır vardırrr emin ol gerçekten bi zamanı var inşallah senin bebişin zamanı bu aydır inşallah gelmiştir bende çok meraktayım
Canım o kadar negatif yaşadım ki 3 yıldır bu duyguyu çok iyi biliyorum ama Rabbim gönlümüze her ay o umudu koyuyor ve umut ettikten sonra onu duyunca bı sok geçiriyorum sonra vardır bı hayır zamanı diyorum dediğin gibi benim için hayırlı ay bu aydır inşallah

kızlar ya ben şimdi tekrar Hesapladım ben 26 günde bir regl oluyorum 14 ü çıkarıyoruz demi yum ggünnuü hesaplarken yani 12 cikiyor regl den itibaren 12 sayiyoruz demi kafam karisti

kızlar ya ben şimdi tekrar Hesapladım ben 26 günde bir regl oluyorum 14 ü çıkarıyoruz demi yum ggünnuü hesaplarken yani 12 cikiyor regl den itibaren 12 sayiyoruz demi kafam karisti

cnm adet olduğun tarihten itibaren say 14. günden itibaren 2 günde bir deneyin. Biz mesela yumurtlamadan sora denememize rağmen tuttu

Kızlar bide bizim tayinimiz çıktı 1 haftadır eşya topluyoruz ve mecburum ailelerimiz den uzagiz tek basimiza topluyoruz eşim ise gidince tek uğraşmak zorundayım ve benim önceden bı düşüğüm oldu korkuyorum ama yapıyorum inşallah birşey olmaz yaaaa

cnm adet olduğun tarihten itibaren say 14. günden itibaren 2 günde bir deneyin. Biz mesela yumurtlamadan sora denememize rağmen tuttu
Ya bir de soyle diyorlar 30 gunde bir agdet oluyorsan 14. Günmüş 26 günde bir de 12. Günmüş eğer öyleyse o günü mu kaçırdık onu anlamaya çalışıyorum ama her dr farklı birşey anlatıyor kafam allak bullak oldu

Regl döngüne göre yumurtlama tarihin değişir ama yine de net bir tarihi yok. Reglin düzenlidir ama bu ay 12. gün yumurtlarsın, diğer ay 15. gün..

cnm normalde zaten ilişkiye girmiyormusunuz ? adetten sora iki günde bir girin zaten yumurtlamayı kaçırmamış olursun.

Kizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor. Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.

aaa tüh ya çok üzüldüm canım başka doktora gitsen almaz mı belki başkası

Yok cnm demedi herhangi bisey. Evet kesinlikle aklimdan cikacagi icin belkide faydasi bile olur

Iyice gelismis halde gormesi daha iyi degilmiymis

Evet canım biraz geç kalmış görüniyorsun, aslında randevuları uygun bir yer bulsan şu 2 3 gün içinde gidebilirsin ama .. hiç moralini bzoma canım yaa dengesiz dr lar yüzünden. Herkes girecek girmek zorunda diye bişey yokki. Bu ayrıntılı biz riskliler için daha bi önemli. Yoksa Allah a şükür senin bi riskin yok bebek gelişimi gayet iyiyse dr sorun yoksa sakın düşünüp takma boşver Allah a emanet bebeğin

Yani sen 24ü bitirmedin ki daha, 24.hafta sonuna kadar bakabilir tabiii bu dr kendine güvenmemiş bence bakamam demiş senin de moralini bozmuş boşver sakın üzülme kendi dr una güven

Yani sen 24ü bitirmedin ki daha, 24.hafta sonuna kadar bakabilir tabiii bu dr kendine güvenmemiş bence bakamam demiş senin de moralini bozmuş boşver sakın üzülme kendi dr una güven
Allah yardımcın olsun herşey yolundadır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…