- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Ah canım ya..Ne saçma iş.İcini ferah tut.İnsallah düzgün doktor karşına çıkar,çıkmasa da bebeğin stresle üzülmesinKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Kizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Yok cnm demedi herhangi bisey. Evet kesinlikle aklimdan cikacagi icin belkide faydasi bile olur
Ya bir de soyle diyorlar 30 gunde bir agdet oluyorsan 14. Günmüş 26 günde bir de 12. Günmüş eğer öyleyse o günü mu kaçırdık onu anlamaya çalışıyorum ama her dr farklı birşey anlatıyor kafam allak bullak oldu
Evet canım biraz geç kalmış görüniyorsun, aslında randevuları uygun bir yer bulsan şu 2 3 gün içinde gidebilirsin ama .. hiç moralini bzoma canım yaa dengesiz dr lar yüzünden. Herkes girecek girmek zorunda diye bişey yokki. Bu ayrıntılı biz riskliler için daha bi önemli. Yoksa Allah a şükür senin bi riskin yok bebek gelişimi gayet iyiyse dr sorun yoksa sakın düşünüp takma boşver Allah a emanet bebeğin
Canim doktorum hala cok gerekli degil dedi ama icim rahat etmiyor yaaa. En son carsambaya bir randevu ayarladim insallah bakarlarEvet canım biraz geç kalmış görüniyorsun, aslında randevuları uygun bir yer bulsan şu 2 3 gün içinde gidebilirsin ama .. hiç moralini bzoma canım yaa dengesiz dr lar yüzünden. Herkes girecek girmek zorunda diye bişey yokki. Bu ayrıntılı biz riskliler için daha bi önemli. Yoksa Allah a şükür senin bi riskin yok bebek gelişimi gayet iyiyse dr sorun yoksa sakın düşünüp takma boşver Allah a emanet bebeğin
Canim fakultelere kadar gittim bir turlu bakmadilar ne devlet hastaneleri nede ozel hastaneler tek biri randevu verdiYani sen 24ü bitirmedin ki daha, 24.hafta sonuna kadar bakabilir tabiii bu dr kendine güvenmemiş bence bakamam demiş senin de moralini bozmuş boşver sakın üzülme kendi dr una güven
Kuzum iste insanin ici rahat etmiyor kiAh canım ya..Ne saçma iş.İcini ferah tut.İnsallah düzgün doktor karşına çıkar,çıkmasa da bebeğin stresle üzülmesin
Evet canim maalesef aman sizde dikkat edin yasadiklarimi yasamayinAlla alla sadece belirli bi haftada mi bakılıyor mus
Bizimde yarın inşallah canım..Çok haklısınKuzum iste insanin ici rahat etmiyor kisen yaptirdin insallah benim yasadiklarimi yasama
Tabi canım ben sana yazmıştım geçenlerde hatırlıyomusun, 15 20 günden önce çok zor olur randevu almak. Sen boşver içini ferah tutCanim fakultelere kadar gittim bir turlu bakmadilar ne devlet hastaneleri nede ozel hastaneler tek biri randevu verdi
Sağol canım benim inşallah Doğuma kadar ilerlemez yoksa erkenden ameliyat olabilirmişimCok gecmis olsun canim☺
Başka doktora göründün mü canım vakit kaybetmeden görün belki başka doktor yaparKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Canim bu konular insanın canını çok sıkıyor ama fazla kafaya takma . Detaylı 2 li 4 lü vs bunları yaptirsan bile çıkacak sonucları fazla kafana takma çoğu arkadaşıma neler dedi doktor . Kesin gözüyle bakıldı. Hamilelik burnumdan geldi uzulmekten hepte maşallah nur topu gibi bebisleri oldu .Kizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Eskiyse eğer duymasan bile görebilirsiniz canım bence inşallah hayırlısıylaKızlar bende bugün tam 6 haftalık oldum aslında sat a gore çoktan oldum ama doktor ultrasonda bu şekilde dedi . Pazartesi doktor randevum var yine ama hastane çok eski özel olmasına rağmen daha doğrusu cihazları pek kaliteli değil gibi . Kalp atışlarını duyarmiyiz acaba pazartesi günü
Evet canim maalesef aman sizde dikkat edin yasadiklarimi yasamayin
Arkadas magduru oldum yaaa. Iste bilmedigimiz icin bunlari yasiyoruzTabi canım ben sana yazmıştım geçenlerde hatırlıyomusun, 15 20 günden önce çok zor olur randevu almak. Sen boşver içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?