Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım ya..Ne saçma iş.İcini ferah tut.İnsallah düzgün doktor karşına çıkar,çıkmasa da bebeğin stresle üzülmesin

Alla alla sadece belirli bi haftada mi bakılıyor mus

Canim ben 28 günde bir adet oluyorum gecen ay 17.günde yumurtam çatladı dollenme geç oldu geriden geliyoruz biz her ay farklılık gösteriyor o yuzden bence ovi testi kullan

Canim doktorum hala cok gerekli degil dedi ama icim rahat etmiyor yaaa. En son carsambaya bir randevu ayarladim insallah bakarlar

Yani sen 24ü bitirmedin ki daha, 24.hafta sonuna kadar bakabilir tabiii bu dr kendine güvenmemiş bence bakamam demiş senin de moralini bozmuş boşver sakın üzülme kendi dr una güven
Canim fakultelere kadar gittim bir turlu bakmadilar ne devlet hastaneleri nede ozel hastaneler tek biri randevu verdi

Kızlar akşam üzeri göneğimin altı rahme doğru çok acı oldu ayaklarımı dikleyerek dinleniyorum ama kötü bişey yoktur dimi

Başka doktora göründün mü canım vakit kaybetmeden görün belki başka doktor yapar

Canim bu konular insanın canını çok sıkıyor ama fazla kafaya takma . Detaylı 2 li 4 lü vs bunları yaptirsan bile çıkacak sonucları fazla kafana takma çoğu arkadaşıma neler dedi doktor . Kesin gözüyle bakıldı. Hamilelik burnumdan geldi uzulmekten hepte maşallah nur topu gibi bebisleri oldu .

Kızlar bende bugün tam 6 haftalık oldum aslında sat a gore çoktan oldum ama doktor ultrasonda bu şekilde dedi . Pazartesi doktor randevum var yine ama hastane çok eski özel olmasına rağmen daha doğrusu cihazları pek kaliteli değil gibi . Kalp atışlarını duyarmiyiz acaba pazartesi günü

Eskiyse eğer duymasan bile görebilirsiniz canım bence inşallah hayırlısıyla bende salı gidicem 7+3 ptesi de tahlillerimi yaptırayım aradan çıksın dedim

Herkese iyi akşamlar benim ilk gebeliğim olduğu için Bilgi almak istiyorum sizden ben nerdeyse 7. haftama giricem koku hassasiyetim ilk zamanlara göre daha arttı bulantım yok şimdilik benim merak ettiğim ilerde daha fena olur muyum? Sizlerde kaçıncı hafta da başladı bulantı, ilerleyen dönemlerde artar mı? Cevaplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…