Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben zaten ikili test falan istemedim cunku aldirmaktan baska bir cozum yok o sonuclarda benim de aldirma gibi bir dusuncem olmadigi icin gerek duymadim. Ama organ tarama testin de tedavi yada erken mudahale yapildigi icin bu kadar cok uzerine dusuyorum bende insallah birsey cikmaz

Aa bak onu bilmiyordum o amaçla yapıldığını. Inşallah sağlıklıdır bebiş yinede canını sıkıp stres olma .

Benim sansim hep boyle kotu artik alistim buna ama soz konusu bebek olunca asiri uzuldum kuzum yaaa
Kuzum yüzlerce insan bilerek o kadar para vermemek için yaptırmıyor bile bir de öyle düşün. Ne gerek var ki diye yaptıemayıp sağlıkla doğan bir sürü insan var çevremde. Ben oğlumda yaptırdım o zaman 750 liraydı prof da hep çok saçma yaptırma diyorlardı cahiller işte, benden sonra kendi bebeklerine ikili ayrıntıılı hiçbişey yapmadılar doğdular hiçbieşyleri de yok. Yani bu sana kalmış korkma. İnş yaparlar ama yapmazlarsa da sağlık olsun

Haklisin canim ben fazla takiyorum galiba tabi ki olsa cok iyi olur ama yaptirmadim diye sagliksiz olucak diye birsey de yok

Haklisin canim ben fazla takiyorum galiba tabi ki olsa cok iyi olur ama yaptirmadim diye sagliksiz olucak diye birsey de yok
Tabi canım, bak hatta şunu söylicem sana, ben arkadaşmla aynı doğum yaptım. O da baktırdı ayrıtnılıda, bende, çocuğu doğdu 2 gün sonra hastaneye yattı, bağırsaklarında falan sorun vardı. Ameliyat oldu çocuk 1 yalına kadar 3 kez. İdrarını yapamıyormuş. Bunu nasıl ayrıntılıda görmezler demiş mesela dr. Doğuştan bir sorunmuş çünkü. Şimdi girmese tamam dicek ama kız bütün test tahlilerini yaptırmıştı bu Allahın verdiği hastalık dedi. Dr ihmalide olabilir tabi. Şimdi ben hep diyorum ne olacaksa razıyım Allahtan gelene. Sende çok düşünme kuzum hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…