Ceylom hayırlısı böyleymiş son adetin olsun inşallahGünaydııınn.
Gine yidiiikyeni bat 16 temmuz
Rabbim en doğru zamanda en güzelini nasip eder inşallah canımGünaydııınn.
Canım benim de gittiğim hastanedeki doktor izindeydi.ben de başka hastaneye gitmek istemedim.benim de 24 uncu haftada çekildi.olmadi randevu alırken 22 haftaligim de :)sat tarihini sorar 15 gün ileri bir tarih söylersinKizlar sinirim cok bozuldu yaaa. Hastaneye geldim doktor detayli utrasyon icin cok gec kalmissin diyor.Ne kadar sansizsim su doktorlar konusunda benim doktorum gerek gormedi gitme dedi simdi geldigim doktorda neden gelmedin diyor aglamamak icin zor tututorum kendimi.
Aaa ,e çizgiler yok muydu senin testlerde ?Günaydııınn.
Tabi ki hergelen Allahtan gelir canim. Cok sukur bir doktor bulduk baktirdik hicbir sorun yok dedi adam cok guzel bakti icim rahatladi elhamdulilahTabi canım, bak hatta şunu söylicem sana, ben arkadaşmla aynı doğum yaptım. O da baktırdı ayrıtnılıda, bende, çocuğu doğdu 2 gün sonra hastaneye yattı, bağırsaklarında falan sorun vardı. Ameliyat oldu çocuk 1 yalına kadar 3 kez. İdrarını yapamıyormuş. Bunu nasıl ayrıntılıda görmezler demiş mesela dr. Doğuştan bir sorunmuş çünkü. Şimdi girmese tamam dicek ama kız bütün test tahlilerini yaptırmıştı bu Allahın verdiği hastalık dedi. Dr ihmalide olabilir tabi. Şimdi ben hep diyorum ne olacaksa razıyım Allahtan gelene. Sende çok düşünme kuzum hayırlısı olsun
Evet canim tabi ki yanilma paylari var ama iste insan tedirgin oluyor. Ama cok sukur esim ayarladi sabah gittik cok sukur kizimiz iyiydiİnşallahhh canımm benim ama görüyorsun o test yapılıyor hepsi farklı bir şeyler söylüyorlar doğunca bir bakıyorsun sapasağlam çipil çipil sana bakıyor
Canım benim de gittiğim hastanedeki doktor izindeydi.ben de başka hastaneye gitmek istemedim.benim de 24 uncu haftada çekildi.olmadi randevu alırken 22 haftaligim de :)sat tarihini sorar 15 gün ileri bir tarih söylersin
Çok sevindim canım prensesi öpüyorum o hep iyi olsunEvet canim tabi ki yanilma paylari var ama iste insan tedirgin oluyor. Ama cok sukur esim ayarladi sabah gittik cok sukur kizimiz iyiydi
Hayaletler vardıAaa ,e çizgiler yok muydu senin testlerde ?
Hayırlısı olsun canım
İnşallah son olur bu :)
Bende saçma sapan korkulu rüyalar görüyorum. Gece zaten bikac kere uyanıyorum uyku kalitem sıfır şuanda. Bilinçaltından kaynakli saniirimKızçeler ben çok acaip rüyalar görüyorum hayatımda gormedigim kadar rüya görmeye başladım saçma sapan çoğu bebekle ilgili hele bugünkü rüyamda bebeğin mi ne mevlid-i yapiliyor rahmetli babannrm felan orda çok saçmaydı dünde kanlar içind e uyanıyordum rüyamda ondan önceki gün değerlerim düşüyordu niye böyle oluyor çok keyifsiz ve yorgun uyanmaya başladım
geçiyor canım o zamanlar allah sağ salim kavuştursun sizi deOy maşallahdarısı bize daha çok zaman var
sağol canım darısı sana olsun inşallah evlat çok farklı soruyorlar oğlun mu kızın mı diye bir gram farkı bile yokmuş düşünürdüm acaba oğlum gibi sever miyim diyeMaşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Onun o cennet kokusu yeter taze annemsağol canım darısı sana olsun inşallah evlat çok farklı soruyorlar oğlun mu kızın mı diye bir gram farkı bile yokmuş düşünürdüm acaba oğlum gibi sever miyim diye
geçiyor canım o zamanlar allah sağ salim kavuştursun sizi de
6.gün mü canım çıkmaz tabiki ben 11.mi 12.mi neydi idrarda silik çıktı birgün sonra kanda 31 çıktı düşün. Zaten kana geçmesi 7 gün felan yazıyor her yerde bide ilk gün değil ikinci üçüncü gün tutmuşsa rahat 10 gün geçmesi lazımKızlar birşey sorcam ben kan testi yaptirmya gittigimde yumurtlamadan sonraki 6. Günmüş ben 9 diye hesaplamistimbeta hcg 0 cıktı testte ben şimdi düşünüyorum olsaydı en azından 1 2 3 falan çıkardı 0 çok net yok demek demi
Tesekkur ederim canim cevapladigin icin Ben hangi akılla öyle hesapladıysam artık kafam çok karışmış olmali eve gelince jeton düştü şimdi bekliyorum günü geçene kadar kan testi yaotirmiycam ama idrar da bakabilirim heralde6.gün mü canım çıkmaz tabiki ben 11.mi 12.mi neydi idrarda silik çıktı birgün sonra kanda 31 çıktı düşün. Zaten kana geçmesi 7 gün felan yazıyor her yerde bide ilk gün değil ikinci üçüncü gün tutmuşsa rahat 10 gün geçmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?