Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyecandan karıştırmışsındır inşallah bu defa güzel bir değer görürsün

Onun o cennet kokusu yeter taze annem benim bak ben hiç cinsiyeti merak etmiyorum hani duysam heycanlanırım ama sadece adı belli olacak diye o kadar
Bizim hasretimizi de gider minnoşla
o koku kısmına gelmiyorum bile
sağlıklı sıhhatli olsunda kuzum adı sanı önemli değil

İyi geceler kızlar nasılsınız. Benim bulantılarım gün geçtikçe artmaya başladı sizler nasılsınız. Özellikle 4 den soraları akşamları kötü oluyor. Afedersiniz öğürme yok ama bulantı yoğun

Merhaba aranızda gebelikte hipertroid sorunu yaşayan var mı??
Benim geçen yıl gebeliğim sonlanınca ortaya çıktı 1 yıl da tedavi altına alındı tam ilacı bkraktım gebe kaldım çok şükür ama her ay temkinli gideceğiz her ay bakacağız oynama olursa ilaca başlayacağım düşük doz da sizde her ay baktırmanız gerekir

Merhaba. Ben devlete gidiyorum bana 26.haftaya ayrıntılı randevu verdiler. Doktora defalarca sordum. Geç değil dedi . Bu haftalarda bakıyoruz dedi. Size niye öyle dediler anlamadım
18-22 haftalar arasinda en saglikli olani. Sonrasi gec olabiliyor. Sonuc itibari ile organ tarama oldugu icin 30 dada bakilsq ayni sonuc. Gec olma sebebi tedavi kiski. Herkesi bebegini saglikla kucagina alsin insallah :)

Merhaba. Ben devlete gidiyorum bana 26.haftaya ayrıntılı randevu verdiler. Doktora defalarca sordum. Geç değil dedi . Bu haftalarda bakıyoruz dedi. Size niye öyle dediler anlamadım
Bende bilmiyorum ki canim ozelde dontor 28.haftaya kadar bakiliyor dedi ama devlette ki doktorlar ve universitede ki doktorlar da gec kalmis dedi. Guc bela bir doktorun muhanesinde baktirdik cok sukur☺

bende hamile kalıyorum fakat eşimde cinsel isteksizlik iktidarsizlik var pek iliskimiz olmuyor gebeliklerin hep sagliksiz karnimda ölüyorlar acaba eşimde varikosel olabilirmi sperm dna si yada bir bozukluk olabilirmi testosteron düşük semen analizi normal ama sanırım sperm dna testi farklı varikosel de olurmu

18-22 haftalar arasinda en saglikli olani. Sonrasi gec olabiliyor. Sonuc itibari ile organ tarama oldugu icin 30 dada bakilsq ayni sonuc. Gec olma sebebi tedavi kiski. Herkesi bebegini saglikla kucagina alsin insallah :)
Defalarca sordum . Randevular doluymuş. Bu haftalarda bakılmasında da bir sorun yokmuş. Öyle dendi. Az evham yapmamistim ama yapacak bir şeyim yoktu. Daha 2 hafta var ayrintiliya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…