- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Ceylom hayırlısı böyleymiş son adetin olsun inşallah
Rabbim en doğru zamanda en güzelini nasip eder inşallah canım
Heyecandan karıştırmışsındırTesekkur ederim canim cevapladigin icin Ben hangi akılla öyle hesapladıysam artık kafam çok karışmış olmali eve gelince jeton düştü şimdi bekliyorum günü geçene kadar kan testi yaotirmiycam ama idrar da bakabilirim heralde
o koku kısmına gelmiyorum bileOnun o cennet kokusu yeter taze annembenim bak ben hiç cinsiyeti merak etmiyorum hani duysam heycanlanırım ama sadece adı belli olacak diye o kadar
Bizim hasretimizi de gider minnoşla
Oda ellerinden opsun teyzesi insallah senin de butun anne adaylarin bebekleri cok iyi olsunlarÇok sevindim canım prensesi öpüyorum o hep iyi olsun
Amin kuzum inşallahOda ellerinden opsun teyzesi insallah sende butun anne adaylarin bebekleri cok iyi olsunlar
Benim geçen yıl gebeliğim sonlanınca ortaya çıktı 1 yıl da tedavi altına alındı tam ilacı bkraktım gebe kaldım çok şükürMerhaba aranızda gebelikte hipertroid sorunu yaşayan var mı??
Labo güvenilir bence canım ben hep onu yaptım.Kızlar üçüncü gün çatlatma iğnesinon üzerinden geçen bugün test alacağım labo mu frelly mi alayım
Merhaba. Ben devlete gidiyorum bana 26.haftaya ayrıntılı randevu verdiler. Doktora defalarca sordum. Geç değil dedi . Bu haftalarda bakıyoruz dedi. Size niye öyle dediler anlamadımGaliba bebek buyudugu icin tam net gorulmuyormus bize denilen o ama iste herkes birseyler diyor kuzum yaaa
18-22 haftalar arasinda en saglikli olani. Sonrasi gec olabiliyor. Sonuc itibari ile organ tarama oldugu icin 30 dada bakilsq ayni sonuc. Gec olma sebebi tedavi kiski. Herkesi bebegini saglikla kucagina alsin insallah :)Merhaba. Ben devlete gidiyorum bana 26.haftaya ayrıntılı randevu verdiler. Doktora defalarca sordum. Geç değil dedi . Bu haftalarda bakıyoruz dedi. Size niye öyle dediler anlamadım
Bende bilmiyorum ki canim ozelde dontor 28.haftaya kadar bakiliyor dedi ama devlette ki doktorlar ve universitede ki doktorlar da gec kalmis dedi. Guc bela bir doktorun muhanesinde baktirdik cok sukur☺Merhaba. Ben devlete gidiyorum bana 26.haftaya ayrıntılı randevu verdiler. Doktora defalarca sordum. Geç değil dedi . Bu haftalarda bakıyoruz dedi. Size niye öyle dediler anlamadım
Defalarca sordum . Randevular doluymuş. Bu haftalarda bakılmasında da bir sorun yokmuş. Öyle dendi. Az evham yapmamistim ama yapacak bir şeyim yoktu. Daha 2 hafta var ayrintiliya18-22 haftalar arasinda en saglikli olani. Sonrasi gec olabiliyor. Sonuc itibari ile organ tarama oldugu icin 30 dada bakilsq ayni sonuc. Gec olma sebebi tedavi kiski. Herkesi bebegini saglikla kucagina alsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?