Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktora gittinizmi hiç
Belki bebek fikri ve bu süreç eşini strese sokuyordur
Akışına bıraksanız o da strese girmez
Keçiboynuzu özü kullanabilirsin o her derde deva erkeklerde sperm kalitesi , sperm hızı,isteksizlik falan

4 yıldır böyle oldu şeker hastası tedavi olmak ta istemiyor

Kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim pco var eşimde sorun yok daha önce hap tedavisi ve aşılama gördüm ama gebelik olmadı cyclos pro adet ilacı kullanıyorum bu 3.ay idi adet ilacım çarşamba bitti ve benim genel de adet ilacım bitince 2.günü parça parça sanki biitmiş gibi sökülerek gelirdi ama bu sefer öyle olmadı içime bişi düştü dedim gebelik testi yapayım sabah yaptım ve hiç bişi yemedim ve içmedim öyle testi yaptım tek çizgi gördüm dedim herhalde yok bişi dedim ama akşam tekrar baktım ikinci silik çizgiyi gördüm resimde mevcut acaba hamilelik olabilir mi???? Ayyy cok istiyorum

Eklentiler

• 20190616_092231.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 60
Etiketlemiştim ama sanırım senin pek aktif olamadığın dönemdi o zaman gözden kaçmış olabilir :)
Olabılır kuzum ya bide bazen etiketler gelmiyor ben şans eseri görüyorum

Nasılsın nasıl gidiyor ?

Olabılır kuzum ya bide bazen etiketler gelmiyor ben şans eseri görüyorum

Nasılsın nasıl gidiyor ?
Bu aralar durgunum, gereksiz sıkıntı yayıyorum evde.. Niye bilmem :/ Ocaktan beri korunmuyoruz ama bir şey yok daha ortada, tabi arada sağlık sorunlarım falan da oldu ama 6 ay olacak neredeyse.. Bu ay da bir şey olmazsa doktora gideceğim tekrardan..

Teste gore var canim baya belirgin bir cizgi var insallah vardir Rabbim nasip eder sana da insallah

Canım sağlık sıkıntın yüzünden böyle oldu . E birsüür ilaçta kullandın bence gayet normal .
Canını hiç sıkma . Ben korunmayı bıraktıgım ay dotora gittiğimde 1 yıl deneme yapıcaksınız . 1 yıl olmazsa gel demişti .
1 yıla kadar olmamasını normal karşılıyolar haberin olsun .
Sen ovulasyon testi kullanmışmıydın ?
Kullanmadıysan Onu mu denesek 1 ay ?

Ben en son takviye için doktora gittiğimde 6 ayda olmazsa gel testlerini yaparız demişti. Muhtemelen temiz çıkarsa dediğin gibi 1 yıl deneyin diyecek. Ovülasyon testini geçen ay yarım yamalak kullandım, araya yine ilaçlar girince bırakmıştım. Yumurtlama falan yakalayamadım tabi öyle olunca.. Yarın öbür gün reglim bitiyor, hemen başlarım yapmaya inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…