- 27 Ocak 2019
- 176
- 155
- 53
- 35
Anlıyorum . Hallolmus çok şükür.Bende bilmiyorum ki canim ozelde dontor 28.haftaya kadar bakiliyor dedi ama devlette ki doktorlar ve universitede ki doktorlar da gec kalmis dedi. Guc bela bir doktorun muhanesinde baktirdik cok sukur☺
Canım doktora gittinizmi hiçbende hamile kalıyorum fakat eşimde cinsel isteksizlik iktidarsizlik var pek iliskimiz olmuyor gebeliklerin hep sagliksiz karnimda ölüyorlar acaba eşimde varikosel olabilirmi sperm dna si yada bir bozukluk olabilirmi testosteron düşük semen analizi normal ama sanırım sperm dna testi farklı varikosel de olurmu
4 yıldır böyle oldu şeker hastası tedavi olmak ta istemiyorCanım doktora gittinizmi hiç
Belki bebek fikri ve bu süreç eşini strese sokuyordur
Akışına bıraksanız o da strese girmez
Keçiboynuzu özü kullanabilirsin o her derde deva erkeklerde sperm kalitesi , sperm hızı,isteksizlik falan
Kuzum etiketleyip bat söylemediysen eklememişimdirH E Canım listede ismim epeydir yok silinmiş. Bat 13 Temmuz..
Etiketlemiştim ama sanırım senin pek aktif olamadığın dönemdi o zaman gözden kaçmış olabilir :)Kuzum etiketleyip bat söylemediysen eklememişimdir ☺
Not aldım pc ye geçince eklicem inşllah
Olabılır kuzum ya bide bazen etiketler gelmiyor ben şans eseri görüyorumEtiketlemiştim ama sanırım senin pek aktif olamadığın dönemdi o zaman gözden kaçmış olabilir :)
Bu aralar durgunum, gereksiz sıkıntı yayıyorum evde.. Niye bilmem :/ Ocaktan beri korunmuyoruz ama bir şey yok daha ortada, tabi arada sağlık sorunlarım falan da oldu ama 6 ay olacak neredeyse.. Bu ay da bir şey olmazsa doktora gideceğim tekrardan..Olabılır kuzum ya bide bazen etiketler gelmiyor ben şans eseri görüyorum
Nasılsın nasıl gidiyor ?
Teste gore var canim baya belirgin bir cizgi var insallah vardir Rabbim nasip eder sana da insallahKızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim pco var eşimde sorun yok daha önce hap tedavisi ve aşılama gördüm ama gebelik olmadı cyclos pro adet ilacı kullanıyorum bu 3.ay idi adet ilacım çarşamba bitti ve benim genel de adet ilacım bitince 2.günü parça parça sanki biitmiş gibi sökülerek gelirdi ama bu sefer öyle olmadı içime bişi düştü dedim gebelik testi yapayım sabah yaptım ve hiç bişi yemedim ve içmedim öyle testi yaptım tek çizgi gördüm dedim herhalde yok bişi dedim ama akşam tekrar baktım ikinci silik çizgiyi gördüm resimde mevcut acaba hamilelik olabilir mi???? Ayyy cok istiyorum
Canım sağlık sıkıntın yüzünden böyle oldu . E birsüür ilaçta kullandın bence gayet normal .Bu aralar durgunum, gereksiz sıkıntı yayıyorum evde.. Niye bilmem :/ Ocaktan beri korunmuyoruz ama bir şey yok daha ortada, tabi arada sağlık sorunlarım falan da oldu ama 6 ay olacak neredeyse.. Bu ay da bir şey olmazsa doktora gideceğim tekrardan..
Ben en son takviye için doktora gittiğimde 6 ayda olmazsa gel testlerini yaparız demişti. Muhtemelen temiz çıkarsa dediğin gibi 1 yıl deneyin diyecek. Ovülasyon testini geçen ay yarım yamalak kullandım, araya yine ilaçlar girince bırakmıştım. Yumurtlama falan yakalayamadım tabi öyle olunca.. Yarın öbür gün reglim bitiyor, hemen başlarım yapmaya inşallah..Canım sağlık sıkıntın yüzünden böyle oldu . E birsüür ilaçta kullandın bence gayet normal .
Canını hiç sıkma . Ben korunmayı bıraktıgım ay dotora gittiğimde 1 yıl deneme yapıcaksınız . 1 yıl olmazsa gel demişti .
1 yıla kadar olmamasını normal karşılıyolar haberin olsun .
Sen ovulasyon testi kullanmışmıydın ?
Kullanmadıysan Onu mu denesek 1 ay ?
Canım bunu özelden göndeirrmisin .H E E beni de listeye ekler misin son bat 2 mayis testi ekliyorum tahmini doğum tarihini ( 06.02.2020) uygulama bu şekilde gösteriyor ama hayırlısı
GönderdimCanım bunu özelden göndeirrmisin .
Resimleri sonradan bulmak zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?