teste göre bebiş var gibi duruyor inşallah vardır yaaaaKızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim pco var eşimde sorun yok daha önce hap tedavisi ve aşılama gördüm ama gebelik olmadı cyclos pro adet ilacı kullanıyorum bu 3.ay idi adet ilacım çarşamba bitti ve benim genel de adet ilacım bitince 2.günü parça parça sanki biitmiş gibi sökülerek gelirdi ama bu sefer öyle olmadı içime bişi düştü dedim gebelik testi yapayım sabah yaptım ve hiç bişi yemedim ve içmedim öyle testi yaptım tek çizgi gördüm dedim herhalde yok bişi dedim ama akşam tekrar baktım ikinci silik çizgiyi gördüm resimde mevcut acaba hamilelik olabilir mi???? Ayyy cok istiyorum
günaydın ballarımmmmmmmm bugun bizim için görüş günü
gopta arkadasımın nikahı var bugun işten izin almışken gopta merak ettiğim bi doktor vardı ona randevu aldım :)
inşallah kalp atışı duyulur :) 6+3 bugun :)
bulantıların feln başladımı fiziki açıdan nasılsın?günaydın ballarımmmmmmmm bugun bizim için görüş günü
gopta arkadasımın nikahı var bugun işten izin almışken gopta merak ettiğim bi doktor vardı ona randevu aldım :)
Ayyy çok heyecanlııgünaydın ballarımmmmmmmm bugun bizim için görüş günü
günaydın cok güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar , bana şans dileyin doktora gidiyorum
sorma hemşerim yaaa inşallah duyarızzz senin nasıl gidiyor bu aradaAyyy çok heyecanlıı
günaydın cnm inşaAllah güzel haberlerle gelirsin satlarımız aynı ama benimki 4 gün felan geriden geliyor oyüzden bende perşembe günü gibi gidicem bakalım sana neler dicek :) bende merakla bekliyorm
evet aynıyız ben bugun duyarsam allah kısmet ederse sende 4-5 gün sonra duyarsınnnbulantıların feln başladımı fiziki açıdan nasılsın?
inşallah tesekkür ederimGünaydın güzel anneler ve anne adaylari@gamzeli_bebis canım inşallah güzel haberler alırsın kalp atışlarını duyarsın bebisinin
Biz çok şükür hemşerim,her şey yolundasorma hemşerim yaaa inşallah duyarızzz senin nasıl gidiyor bu arada
bulursunuz hemşerim yaaa güzel evler varrr yeni yapılan bi sürü :)Biz çok şükür hemşerim,her şey yolundaay bı sıkıntımız var ama kiradaydik,ev sahibimiz İstanbul'dan buraya yerlesicekmis.haril harıl ev bakiyoruz,satın alma niyetindeyiz ve vakit sınırlı iki ay
evet aynıyız ben bugun duyarsam allah kısmet ederse sende 4-5 gün sonra duyarsınnn
bulantı hafif oluyor ya kusturacak kadar değil ama devamlı bulanıyo gün içinde
onun dışında göğüs hassasiyeti var kasık batması var başkada bişey yokk
senin nasıl gidiyor :) bide cok karışık saçma rüyalar görüyorum
benim de aynen akşam üzeri başlıyor genelde ama mesela şuandada var birazzzzbende de bulantı aynı özellikle akşam üzerlerine artıyor ama dediğin gibi kusturacak kadar değil onun dışında normal biraz halsiz oluyorm ama o benim genel halim
inşallah pozitif çıkar yaaaagünaydın kızlar hala regl olmadım kan verdim bu sabah
Hayırlı haberlerle gel inşallahhhGünaydın kızlar , bana şans dileyin doktora gidiyorum
Ay hadi inşallah yaa kaçta çıkacak sonuç?günaydın kızlar hala regl olmadım kan verdim bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?