Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teste göre bebiş var gibi duruyor inşallah vardır yaaaa

günaydın cnm inşaAllah güzel haberlerle gelirsin satlarımız aynı ama benimki 4 gün felan geriden geliyor oyüzden bende perşembe günü gibi gidicem bakalım sana neler dicek :) bende merakla bekliyorm

bulantıların feln başladımı fiziki açıdan nasılsın?

Ayyy çok heyecanlıı

günaydın cnm inşaAllah güzel haberlerle gelirsin satlarımız aynı ama benimki 4 gün felan geriden geliyor oyüzden bende perşembe günü gibi gidicem bakalım sana neler dicek :) bende merakla bekliyorm
bulantıların feln başladımı fiziki açıdan nasılsın?
evet aynıyız ben bugun duyarsam allah kısmet ederse sende 4-5 gün sonra duyarsınnn
bulantı hafif oluyor ya kusturacak kadar değil ama devamlı bulanıyo gün içinde
onun dışında göğüs hassasiyeti var kasık batması var başkada bişey yokk

senin nasıl gidiyor :) bide cok karışık saçma rüyalar görüyorum

sorma hemşerim yaaa inşallah duyarızzz senin nasıl gidiyor bu arada
Biz çok şükür hemşerim,her şey yolunda ay bı sıkıntımız var ama kiradaydik,ev sahibimiz İstanbul'dan buraya yerlesicekmis.haril harıl ev bakiyoruz,satın alma niyetindeyiz ve vakit sınırlı iki ay

Biz çok şükür hemşerim,her şey yolunda ay bı sıkıntımız var ama kiradaydik,ev sahibimiz İstanbul'dan buraya yerlesicekmis.haril harıl ev bakiyoruz,satın alma niyetindeyiz ve vakit sınırlı iki ay
bulursunuz hemşerim yaaa güzel evler varrr yeni yapılan bi sürü :)
valla kira olsaydı babamlar kiracıyı çıakrcak siz otururdunuz bizim evde
otogarın yanında hemen agam böreğin arkasında

bende de bulantı aynı özellikle akşam üzerlerine artıyor ama dediğin gibi kusturacak kadar değil onun dışında normal biraz halsiz oluyorm ama o benim genel halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…