Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimki en son çok yorulmuştu kuzum ayakları yukarı diklemiş uzanıyordu
Kısmetse perşembe günü cinsiyetini öğreneceğiz.
Siz detaylıya girdiniz mi kuzum?
Allaaah bi kız da sana gelecek bence kız Detaylıya geçen c.tesi girdik canım, çok şükür sıkıntı çıkmadı, o gün esnedi durdu genelde ben de çok yorgundum

Evet canım , bu ay da olmazsa eşim gidecek kontrole. Ama tamamen stresden dolayı diye düşünüyorum. Hem evlilik alışma süreci , hem iş stresi , hem bebek stresi ccidden çok etkiliyor.

Evet canım , bu ay da olmazsa eşim gidecek kontrole. Ama tamamen stresden dolayı diye düşünüyorum. Hem evlilik alışma süreci , hem iş stresi , hem bebek stresi ccidden çok etkiliyor.
İnşallahhh canımm eşinde de birşey çıkmaz en azından sonuçları görünce rahatlarsınız da hemencicik olur
Bak bide ateş ölçme ve ovulasyon testleri var yumurtalamayı takip etmek için burdaki kızlar benden tecrübeli o konularda sana yardımcı olabilirler
Çalışan bayan olunca sanırım daha çok stres oluyor bu defa eve de yetmeye çalışıyorsun yeni düzen vs. zor bende çalışıyordum çıktım yapamadım valla

İnşallah vardır canım yaa hayırlısıyla
Bugün sağlık ocağında benm kız yine söylendi duvarda bebek resmi görünce anne ne zmn olacak bizim bebeğimiz hadi gelsin artk insAllah bebeğimiz olqcak die baya söylendi ne diyim vala Rabbim hayrlisindan versin insAllah kızımın yüzüne baksın

Bu ay olmazsa ilk işim eşimi doktora göndermek zaten :) ondan sonra da ovulasyon testi ile ilerlemeyi düşünüyorum. Ama öncelik eşimin de gitmesi. Her şey normal ise inşallah ondan sonrası gene takiple ilerler. Çalışmak zor , çalışan kadın olmak zor, çalışıp hem evi hem eşin tarafını idare etmek çooook daha zor. Bu kdar şey zorken çocuk yapmak nasıl kolay olsun demi :)

inşallah yaaa kuzum benim kardeş istiyo he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…