Ya valla zaman geçio canım yaa senin kuzu napıoKuzum siz de bayağı büyümüşsünüz maşallah
Çok teşekkür ederiz gamzeli ablası öptük senimasallah dombilim kızın cok güzel valaaa burna bak yerler onu
sağ salim kucagına al inşllaah
Bizimki en son çok yorulmuştu kuzum ayakları yukarı diklemiş uzanıyorduYa valla zaman geçio canım yaa senin kuzu napıo
Allaaah bi kız da sana gelecek bence kızBizimki en son çok yorulmuştu kuzum ayakları yukarı diklemiş uzanıyordu
Kısmetse perşembe günü cinsiyetini öğreneceğiz.
Siz detaylıya girdiniz mi kuzum?
Yorgun prensesler mi geliyor dersinAllaaah bi kız da sana gelecek bence kızDetaylıya geçen c.tesi girdik canım, çok şükür sıkıntı çıkmadı, o gün esnedi durdu genelde ben de çok yorgundum
Yorgun prensesler mi geliyor dersin
Yerim ben onu ya hareketleri de ne güzel belirginleşmiş
Süslü bi prenses gelecek bence sana tam senlik
Evet canım , bu ay da olmazsa eşim gidecek kontrole. Ama tamamen stresden dolayı diye düşünüyorum. Hem evlilik alışma süreci , hem iş stresi , hem bebek stresi ccidden çok etkiliyor.Çok şükür canım ben dış gebeliğin hemen üstüne kaldım zaten cefadan sonra Rabbim güldürdü yüzümüzü
Eşine de tahlil yaptır kuzum. Streste etkiliyor bak burda birçok kişi ummadığımız ayda hamile kaldık
Aynen yaa büyüğü olsa ben giyerim ki onlarıİnşallahhh kuzum sağlıkla gelsin ama kız olursa çok süsleri doğrudur
Kız çocuk reyonuna girince kendimi kaybediyorum resmen ne güzel şeyler yapıyorlar kendime bulamıyorum öyle kıyafetler
Ohh maşallah canım Allah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin.Yok hayır canım, ilk hamileliğim benim..
kendiliğinden öyle nasip oldu :)
İnşallahhh canımm eşinde de birşey çıkmaz en azından sonuçları görünce rahatlarsınız da hemencicik olurEvet canım , bu ay da olmazsa eşim gidecek kontrole. Ama tamamen stresden dolayı diye düşünüyorum. Hem evlilik alışma süreci , hem iş stresi , hem bebek stresi ccidden çok etkiliyor.
MaşallahhhhhEvet nasipse ikiz :)
Vallahi bende giyerim çok tatlılarAynen yaa büyüğü olsa ben giyerim ki onları
test yaptınmı canım inşallah gelmiştir bu ay bebişin yaaaaBata son 4 gün
Yok cnm yapmadım rutin adet belirtilerim vqr zaten bklm haftasonunu gelmedenn atlatrsam belki yaparım testtest yaptınmı canım inşallah gelmiştir bu ay bebişin yaaaa
İnşallah vardır canım yaa hayırlısıylaYok cnm yapmadım rutin adet belirtilerim vqr zaten bklm haftasonunu gelmedenn atlatrsam belki yaparım test
Bugün sağlık ocağında benm kız yine söylendi duvarda bebek resmi görünce anne ne zmn olacak bizim bebeğimiz hadi gelsin artk insAllah bebeğimiz olqcak die baya söylendi ne diyim vala Rabbim hayrlisindan versin insAllah kızımın yüzüne baksınİnşallah vardır canım yaa hayırlısıyla
Bu ay olmazsa ilk işim eşimi doktora göndermek zaten :) ondan sonra da ovulasyon testi ile ilerlemeyi düşünüyorum. Ama öncelik eşimin de gitmesi. Her şey normal ise inşallah ondan sonrası gene takiple ilerler. Çalışmak zor , çalışan kadın olmak zor, çalışıp hem evi hem eşin tarafını idare etmek çooook daha zor. Bu kdar şey zorken çocuk yapmak nasıl kolay olsun demi :)İnşallahhh canımm eşinde de birşey çıkmaz en azından sonuçları görünce rahatlarsınız da hemencicik olur
Bak bide ateş ölçme ve ovulasyon testleri var yumurtalamayı takip etmek için burdaki kızlar benden tecrübeli o konularda sana yardımcı olabilirler
Çalışan bayan olunca sanırım daha çok stres oluyor bu defa eve de yetmeye çalışıyorsun yeni düzen vs. zor bende çalışıyordum çıktım yapamadım valla
inşallah yaaa kuzum benim kardeş istiyo heBugün sağlık ocağında benm kız yine söylendi duvarda bebek resmi görünce anne ne zmn olacak bizim bebeğimiz hadi gelsin artk insAllah bebeğimiz olqcak die baya söylendi ne diyim vala Rabbim hayrlisindan versin insAllah kızımın yüzüne baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?