Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sata göre 7+3 bebiş boyunu ölçüyo ya dr gelişimine göre 2 kere ölçtü hatta ilk 7+5 çıktı sonra 7+4 dedi uyumlu yani canım
Hmm anladım balım, yok benim de sat'a göre 7+4 ama 6+3 dedi de geçen hafta ondan bir sorayım dedimm

Hmm anladım balım, yok benim de sat'a göre 7+4 ama 6+3 dedi de geçen hafta ondan bir sorayım dedimm
Senin geç döllenme olbailir canım ama sen yok eminim dersen de geriden geliyordur bebiş emin ol ilerde kapatır o farkı ❣ hiç merak etme doğuma kadar oo neler neler olıyor bi ileri bir geri onlar gelişimini güzel tamamlar. Ben oğlumun ultrason fotolarına baktım dün, ilk haftalarda 2 3 gün geriymiş, 8 9 da 3 4 gün ileri 11.haftada 1 hafta öne geçmiş ki benim 3 ay kusmayla geçmişti hiç beslenememiştim. Sonra 2 hafta öne geçmiş 6 aylıkken tam 3 hafta öne geçmiş hatta hatırlıyprum dr erken doğabilir diyordu o kadar yememe dikkat ederdim ama hep bebek alırdı kg ben almazdım fazla. Doğuma kadar tabi dr beni diyete soktu, 20 gün düştü 10 15 gün önde olarak doğum yaptım. Yani bebeğe bağlı senin bebişte zamanla arayı kapatıp ileri bile geçebilir korkma canım

Ay inşallah canım yaa
Belli olmaz ki daha belki idrara çıkmadı henüz
Valla ben 6 aydır her ay test yapıyorum amaaaa bakalım
Artık insanın canı istiyor bi kaç gün uapmauonca

Acaba bugün bi test alıp yapsam mı

Kızlar hamiş olupta göğüs uçları ve etrafının rengi koyulaşan oldu mu ben şu an o durumdayım da oğlumda böyle birşey olmamıştı bu bir belirti mi acaba

Yaa bilmiyorum canım sıkıldı birazzzz :/
benim 23-27 nisan adet tarihimdii.. 10 mayısta yumurtlama günümdü..
anlamadım yani bakalım; inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…