- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aynen simdi kardeş diye bunaltıyor Allah nasip eder de olursa o zmn görceminşallah yaaa kuzum benim kardeş istiyo he
Adete 3 gun kala kanda belli olur diolar normalde cnm ama garanti olsun dersen adet gününü ya da gecikmeni beklemelisin insAllah hayırlısıyla vardrKızlar bugün yumurtlamadan sonraki 11. Gun ne zaman kan testi yaptıriyim
Canım benim sata göre 7+3 bebiş boyunu ölçüyo ya dr gelişimine göre 2 kere ölçtü hatta ilk 7+5 çıktı sonra 7+4 dedi uyumlu yani canımMaria26 canımm maşallah, senin kaç haftalıktııı doktor kaç hafta kaç gün dedi sana ..
İnşallahh canımOh maşallah abla böyle sağlıkla devam eder insallah
Hmm anladım balım, yok benim de sat'a göre 7+4 ama 6+3 dedi de geçen hafta ondan bir sorayım dedimmCanım benim sata göre 7+3 bebiş boyunu ölçüyo ya dr gelişimine göre 2 kere ölçtü hatta ilk 7+5 çıktı sonra 7+4 dedi uyumlu yani canım
Sorma vallaMaşallah kuzuu gözün aydın sağlılla gümbür gümbür geliyor inşallahhh❤
Senin geç döllenme olbailir canım ama sen yok eminim dersen de geriden geliyordur bebiş emin ol ilerde kapatır o farkıHmm anladım balım, yok benim de sat'a göre 7+4 ama 6+3 dedi de geçen hafta ondan bir sorayım dedimm
İnşallah çok teşekkür ederim canım perşembe ilk testimi deneyecem sabırsızlık kötüCumartesi pazar idrar testiyle dene bakalım belki gözükür inşallah vardır cnm
Aminnn inşallah sizin haftalara gelelim bir an evvelGözünüz aydın kızlar, sonuna kadar hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah hep böyle@gamzeli_bebis Maria26 diğer hamile arkadaşlar
Ayyy hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinBaktım kuzu orda da erkek çıktı
7+3 teyim bende :)Mrb kızlar benimle aynı olan var mı 7+5 hafta bilgi alış verişi yaparız :)
Gonulmeyvesi hayırlara yoralım canım rüyanı inşallah Rabbim nasip etmiştir batlarimiz aynı galiba seninle 3 gün kaldı benim yaptığım bütün testler herşey negatif cıktı pek umudum kalmadı malesef
Bende ağırlık erkek demiştimBaktım kuzu orda da erkek çıktı
Amin inşallah canımAyyy hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Yaa bilmiyorum canım sıkıldı birazzzz :/Senin geç döllenme olbailir canım ama sen yok eminim dersen de geriden geliyordur bebiş emin ol ilerde kapatır o farkı❣ hiç merak etme doğuma kadar oo neler neler olıyor bi ileri bir geri onlar gelişimini güzel tamamlar. Ben oğlumun ultrason fotolarına baktım dün, ilk haftalarda 2 3 gün geriymiş, 8 9 da 3 4 gün ileri 11.haftada 1 hafta öne geçmiş ki benim 3 ay kusmayla geçmişti hiç beslenememiştim. Sonra 2 hafta öne geçmiş 6 aylıkken tam 3 hafta öne geçmiş hatta hatırlıyprum dr erken doğabilir diyordu o kadar yememe dikkat ederdim ama hep bebek alırdı kg ben almazdım fazla. Doğuma kadar tabi dr beni diyete soktu, 20 gün düştü 10 15 gün önde olarak doğum yaptım. Yani bebeğe bağlı senin bebişte zamanla arayı kapatıp ileri bile geçebilir korkma canım
Hahaha aynen orda da kızgözün aydın mariam yer teyzeleri onu
seninde kesenin sağında bebiş ramzi teorisine göre kız
çin takvimi ne diyo sana
Valla benide tatlı bir heyecan sardı kuzum bide Aralık annelerinde de çoğunluk erkekBende ağırlık erkek demiştimçok merak ediyorum ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?