Hayırlı olsun cnm senin de bebişin :) kalp atışını duydun mu cnm7+3 teyim bende :)
Ay valla aynen ya her gün yapmak istiyorum bende test kendimi zor tutuyorum eşimden test istemeye de yüzüm kalmadiAy inşallah canım yaa
Belli olmaz ki daha belki idrara çıkmadı henüz
Valla ben 6 aydır her ay test yapıyorum amaaaa bakalım
Artık insanın canı istiyor bi kaç gün uapmauonca
Acaba bugün bi test alıp yapsam mı
benimde çin takvimi kız diyoHahaha aynen orda da kızbenim kesinlkle içimden geçen de kız sağ salim 11 12 haftalara gelelim de canım cinsiyete de sıra gelir inşallah
Bende her ikisinde de olmuştu canimKızlar hamiş olupta göğüs uçları ve etrafının rengi koyulaşan oldu mu ben şu an o durumdayım da oğlumda böyle birşey olmamıştı bu bir belirti mi acaba
Bende olmamıştı canım şuan bile çok farklı gelmiyor sadece koyu alan genişlediKızlar hamiş olupta göğüs uçları ve etrafının rengi koyulaşan oldu mu ben şu an o durumdayım da oğlumda böyle birşey olmamıştı bu bir belirti mi acaba
Duydum canım 6+0 da bir de bugün 7+3 de hatta minik hareketlenmeler bile başlıyomuş bu haftadan itibaren, el kol tomurcukları da çıkmışHayırlı olsun cnm senin de bebişin :) kalp atışını duydun mu cnm
Aynen valla ağzımız alışmış deli gibi dua ediyoruz sağlıklı olsun diyebenimde çin takvimi kız diyo
keseninde sağında
ama bakalım
eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsunlar aynen gerisi önemli değil.
insan sadece merak ediyor
topictede kız cogunlukta diyodumya bize pipililer kalcak diyeAynen valla ağzımız alışmış deli gibi dua ediyoruz sağlıklı olsun diyeikimizinde kızı olucak o zaman inşallahhh zaten bu sene kız senesi kız patlaması yaşanacakmış
İnsAllah Rabbim gönlüne göre versin
inşallah allah önce sağlıklı sonrada kız nasip eder
Maşallah cnm Bn de 6+2 de duydum çok şükür Rabbim korusun miniklerimiziDuydum canım 6+0 da bir de bugün 7+3 de hatta minik hareketlenmeler bile başlıyomuş bu haftadan itibaren, el kol tomurcukları da çıkmışpaylaşım yapmıştım bu sabah
Amin canım inşallah hepimizeİnsAllah Rabbim gönlüne göre versin
Hahaha sormatopictede kız cogunlukta diyodumya bize pipililer kalcak diye
öyle olmasın
başka topiclerde erkek olsun bol bol bol
bize pembe tokalar düşmüş olsun
Amin canım bulantın var mı? Benim öğleden sonra akşamları daha çok artıyor, dr öğürme kusma olmazda ilaca gerek yok dedi zaten idare ediyorum şu an istemem ilaç. İnşallah ağır geçmez de gerek kalmazMaşallah cnm Bn de 6+2 de duydum çok şükür Rabbim korusun miniklerimizi
selam canım iyiyiz sen nasılsın ?Selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Sabah yoğunluktan giremedim
Valla benim oğlan benim kopyam bana göre
Evet en son 20 mayısta girmiş o bırakmış takip etmeyi sanırımturuncu_girl vardı o naptı acaba Maria26 onun sayfasında da epey vakit geçti.. öyle aklıma geldi durup dururken sanırım doğru hatırlıyorum nicki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?