Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla aynen ya her gün yapmak istiyorum bende test kendimi zor tutuyorum eşimden test istemeye de yüzüm kalmadiburdakileri de bıktırdım sürekli şöyle şöyle yine aranıyorum bugün gidip kan vereyim dedim de kendimi zor tuttum

Hahaha aynen orda da kız benim kesinlkle içimden geçen de kız sağ salim 11 12 haftalara gelelim de canım cinsiyete de sıra gelir inşallah
benimde çin takvimi kız diyo
keseninde sağında
ama bakalım
eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsunlar aynen gerisi önemli değil.

insan sadece merak ediyor

benimde çin takvimi kız diyo
keseninde sağında
ama bakalım
eli ayağı düzgün ve sağlıklı olsunlar aynen gerisi önemli değil.

insan sadece merak ediyor
Aynen valla ağzımız alışmış deli gibi dua ediyoruz sağlıklı olsun diye ikimizinde kızı olucak o zaman inşallahhh zaten bu sene kız senesi kız patlaması yaşanacakmış

Aynen valla ağzımız alışmış deli gibi dua ediyoruz sağlıklı olsun diye ikimizinde kızı olucak o zaman inşallahhh zaten bu sene kız senesi kız patlaması yaşanacakmış
topictede kız cogunlukta diyodumya bize pipililer kalcak diye
öyle olmasın
başka topiclerde erkek olsun bol bol bol

bize pembe tokalar düşmüş olsun

İnsAllah Rabbim gönlüne göre versin

inşallah allah önce sağlıklı sonrada kız nasip eder

topictede kız cogunlukta diyodumya bize pipililer kalcak diye
öyle olmasın
başka topiclerde erkek olsun bol bol bol

bize pembe tokalar düşmüş olsun
Hahaha sorma sona kalan dona kalmayalım sonraa bende 1 pipili yeterdi aslında yaaa inşallah yaa benim içime doğan çıkar valla ben kendime inanıyorum sende inan olacak

Maşallah cnm Bn de 6+2 de duydum çok şükür Rabbim korusun miniklerimizi
Amin canım bulantın var mı? Benim öğleden sonra akşamları daha çok artıyor, dr öğürme kusma olmazda ilaca gerek yok dedi zaten idare ediyorum şu an istemem ilaç. İnşallah ağır geçmez de gerek kalmaz

Valla benim oğlan benim kopyam bana göre bizimkilerde 3 yıldır aynı babası aynı babası modunda devam, tabi bizi aile tarafı gören de benim kopyam diyorlar eşimin küçüklük fotolarıyla alakası yok oğlumun, eşim sapsarı oğlum kapkara benim çocukluğumun kopyası ama tabi eş tarafına bakılırsa babasının çocukluğunun kopyasıymış şimdi ki ne olursa olsun nasıl olsa ayyyy aynı babası dyip dururlar sıkıntı yok nasıl olsa o da bana benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…