inşallah hamiledir :)Evet en son 20 mayısta girmiş o bırakmış takip etmeyi sanırım
selam canım iyiyiz sen nasılsın ?
bidaha ne zaman doktor randevun :)
beni 10 gün sonra çağırdı ama o gün çalıştıgım için haftaya cumartesi dedik yani 12 gün sonra :)perşembe gibi gitmeyi düşünüyorum canm. Seni kalp atışından sora ne zaman çağırdı
bakalım beni ne zman çağırcak :)beni 10 gün sonra çağırdı ama o gün çalıştıgım için haftaya cumartesi dedik yani 12 gün sonra :)
Midem çok ağrıyor bnm de çok hassaslaştı sadece Bi kere kustum şimdiye kadar kokulara hassasiyetim arttı Bi deAmin canım bulantın var mı? Benim öğleden sonra akşamları daha çok artıyor, dr öğürme kusma olmazda ilaca gerek yok dedi zaten idare ediyorum şu an istemem ilaç. İnşallah ağır geçmez de gerek kalmaz
İnşallah abla sen bu benim kürleri deniyomusun bu ay denicek misininşallah hamiledir :)
Ay valla aynen ya her gün yapmak istiyorum bende test kendimi zor tutuyorum eşimden test istemeye de yüzüm kalmadiburdakileri de bıktırdım sürekli şöyle şöyle yine aranıyorum bugün gidip kan vereyim dedim de kendimi zor tuttum
Evet koku hassasiyeti tavan bende zatenMidem çok ağrıyor bnm de çok hassaslaştı sadece Bi kere kustum şimdiye kadar kokulara hassasiyetim arttı Bi de
Bata kaç vardı kuzum?Kızlaaar dışarı çıkmıştım eczanenin yanından geçerken dayanamdım test aldım
Ay yapsam mı
Allahım nolır kırmızı çizgileri göreyimmm
Kızlaaar dışarı çıkmıştım eczanenin yanından geçerken dayanamdım test aldım
Ay yapsam mı
Kızlaaar dışarı çıkmıştım eczanenin yanından geçerken dayanamdım test aldım
Ay yapsam mı
[/bata kaç kaldı canım
Ben olsam yaparım
3 var canım
Canım 3 yada 4 gün var hatta 3 diyebilirim
Canım 3 yada 4 gün var hatta 3 diyebilirim
hayırlısıyla çıkar inşallah canım benim bir -iki gün kala çıktı silik şekilde başkaCanım 3 yada 4 gün var hatta 3 diyebilirim
hadi hayırlısıyla inşallah canımCanım 3 yada 4 gün var hatta 3 diyebilirim
folbiol canım ben :)kızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?