Ben de folbiol kullanıyorum gebelikten öncesi için vermişti dr da şimdi devam etsem mi diye bilemedim 5 mg olduğu için.folbiol canım ben :)
doktor devam dedi bana ama sen bi sor istersen yine kendi doktoruna :)Ben de folbiol kullanıyorum gebelikten öncesi için vermişti dr da şimdi devam etsem mi diye bilemedim 5 mg olduğu için.
folbiol canım ben :)
kuzum 10 gün kaldı bata bakalım inşallah gerek kalmaz da sonrasına bakarız keyfime göre :) ama sıcağım o küre.İnşallah abla sen bu benim kürleri deniyomusun bu ay denicek misin
İnşallah ablakuzum 10 gün kaldı bata bakalım inşallah gerek kalmaz da sonrasına bakarız keyfime göre :) ama sıcağım o küre.
Gonulmeyvesi hadi nerdesin
hani yükle resmi bakalımmmYaptım ay bi an çok heyecanlandım yaa taö test yeri pembe oldu yaptıktan 5 dk aonra falan sonra kayboldu
Yaptın mıGonulmeyvesi
tatlım orda bariz silik çizgi varŞimdi yok kayboldu
hemde cok net görüyorum benben sanki bi çizgi görüyorum
Canım bence sen testin varsa sabah 1 tane daha yap, yani gözüm kör değilse ben görüyorummŞimdi yok kayboldu
Çizgi vaaaarŞimdi yok kayboldu
ordaki çizgiyi görmüyomusun bizemi rol kesiyosun anlamadımResimde belli değil kızlar bildiğiniz pembeydi
Yaptım aradan 10 dk geçti
Testi aldım masaya bıraktım çekmek için oha dedim bi anda sonra yavaş yavaş gitti
Varrr görünüyoŞimdi yok kayboldu
Kız orada çizgi varrrrrrResimde belli değil kızlar bildiğiniz pembeydi
Yaptım aradan 10 dk geçti
Testi aldım masaya bıraktım çekmek için oha dedim bi anda sonra yavaş yavaş gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?