- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Ay inşallah canım dua ettben sanki bi çizgi görüyorum
tatlım orda bariz silik çizgi var
Şimdi yok kayboldu
Testin varsa sabah 1 tane daha yap, ama ben bariz görüyorum var :)Resimde belli değil kızlar bildiğiniz pembeydi
Yaptım aradan 10 dk geçti
Testi aldım masaya bıraktım çekmek için oha dedim bi anda sonra yavaş yavaş gitti
Canım bence sen testin varsa sabah 1 tane daha yap, yani gözüm kör değilse ben görüyorumm
Varrr görünüyo
Kız orada çizgi varrrrrr
Yarın tekrarlarsın koyuluğu takip için ama şu an bile belli❤
Testin varsa sabah 1 tane daha yap, ama ben bariz görüyorum var :)
gözün aydın...
inşallah yanılmıyoruzdur
ama bence varrrrr :)
Testim yok yaa bi tane aldım eczaneden olmadı sipariş veririyim netten yada 3 gün bekleyip kan veriyim
Gonulmeyvesi
sen yarın eczaneden 1 tane daha test al, yarın sabah ilk idrarla yap.. duruma göre de 1-2 gün sonra gider kan verirsinn.. benim fikrim bu yöndee canımm Rabbim gönlüne göre versin inşallah var hadii
pooofff yaa çizgi varrr ama noluyooo bu testlerde mi sıkıntı bizde mi sıkıntı arkadaşşşŞimdi yok kayboldu
pooofff yaa çizgi varrr ama noluyooo bu testlerde mi sıkıntı bizde mi sıkıntı arkadaşşş
kayboldu dediğin için dedimm gönül yanlış anlamaa ama çizgi varrr
Evet canım ekliyeyim :)
ordaki çizgiyi görmüyomusun bizemi rol kesiyosun anlamadım
orda çizgi var silik
Okuya okuya heyecanla geldim valla var mı yok mu diye bende gördüm ikinci çizgi var ilk resimde Ha'di inşallah hamissindir canimResimde belli değil kızlar bildiğiniz pembeydi
Yaptım aradan 10 dk geçti
Testi aldım masaya bıraktım çekmek için oha dedim bi anda sonra yavaş yavaş gitti
Okuya okuya heyecanla geldim valla var mı yok mu diye bende gördüm ikinci çizgi var ilk resimde Ha'di inşallah hamissindir canim
ben 2. attıgın resimdede görüyorum inşallah vardır yarın belli olur ovu testi yokmu elinde bitanede ondan yapsanaKız yok bunu bende görüyorum ama beliridği gibi çektim sonra hızlıca kayboldu çizgi
ben 2. attıgın resimdede görüyorum inşallah vardır yarın belli olur ovu testi yokmu elinde bitanede ondan yapsana
İnşallah canımm sende bendee
Bu ara ben çok sıkışıyorum
Bu bi bwlirti mi acaba
Hatta bu sabah uykudayken az daha kaçırıyodum
Tuvalete koştum direk
Yani ben uykudan çiş için pek uyanmam
Geldi mi de konrtol edebiliyordum ama bu bi kaç gündür deli gibi sıkışıyorum
@gamzeli_bebis sen ne dersin bu işe bELİRTİ OLABİLİR Mİ BU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?