Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa maşallah çok güzell benimde hayalim buu inşallah gerçekleştirmek nasip olur :)
Hayırlı olsun canımm hep güzel anılarla dolsuunn
Amiiin cnm inşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Benimde aklımda hiç yoktu bianda aklıma geldi iyiki gelmiş

Allah razı olsun kuzum biliyorum da işte korku oluyor yinede, geçen sene tiroidden kalp durmuş şimdi herşey yolunda bişey olmaz inş diyor dr da inşallah şu 1 ayı da sağlıkla atlatalım
Kuzumm yerım ben ama bu ultrason görüntüsünüü maşallaaahh

Inşallah Bende hiç belirti olmadı öncesi terleme dışında sadece dollendiigi zaman çok ağrım oldu ozaman kesin hamileyim demistim inşallah sende yanılmazsin gelir bebiş
Nasıl anladın kuzum döllendiğini, yaklaşık ne zamana denk geldi yani kaç gün vardı adetine

Inşallah Bende hiç belirti olmadı öncesi terleme dışında sadece dollendiigi zaman çok ağrım oldu ozaman kesin hamileyim demistim inşallah sende yanılmazsin gelir bebiş
Bende de sancı oldu ,sık idrara çıkma , bel ağrısı, geçen ay her gün ateşimi ölçmüştüm bu ay ondan farklı bir ateş durumu , göğüste kararma baş dönmesi ve halsizlik uyku hali de cabasi inşallah bu lar boş değildir son 1 gün

Nasıl anladın kuzum döllendiğini, yaklaşık ne zamana denk geldi yani kaç gün vardı adetine

Abla 20 sinde çatladı o hafta sonu adapazarina gittik 25 cumartesi günüydü arabada oturamadım hatta belimin ağrısından kasigima felan çok ağrı yaptı ilk defa öyle bise yaşadım hatta 26 sinde test yaptım rüyama dayanarak kuruma çizgisi bariz belliydi ama renksiz olduğu için önemsemedim çöpe attım

Bende bu ay ölctum ateşimi ece var o yardımcı oldu bana ama ovide yaptım ateşi ilk defa yaptım için anlamadım ama yumurtlama sonrası hiç düşmedi ateşim saydıklarım bi çoğunu daha yeni yaşıyorum ben inşallah güzel haberlerle gelirsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…