Gonulmeyvesi
olabilir canım benimde ilk farkettiklerimden biri sık idrara cıkmatı inşallah bebişin seninledir
Ben folidays kullanıyordum hamilelik öncesi doktorum devam dedi hala onu kullanıyorumkızlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz
Şimdi yok kayboldu
Ben folidays kullanıyordum hamilelik öncesi doktorum devam dedi hala onu kullanıyorum
Kuzum bende ilkinde çizgi gördüm ama 2. Sini bilemedim Rabbim hayırlısı ile nasip eylesin inşaAllah
Amiiin cnm inşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Benimde aklımda hiç yoktu bianda aklıma geldi iyiki gelmişYaa maşallah çok güzell benimde hayalim buu inşallah gerçekleştirmek nasip olur :)
Hayırlı olsun canımm hep güzel anılarla dolsuunn
İnşallahh canımhepimizinkiler ❣ sen ne zaman gidiceksin bir daha
İnşallah çok teşekkür ederim canım perşembe ilk testimi deneyecem sabırsızlık kötü
etkilenirsin kuzum bosveray anlat kız doğurmamızı mı beklicenvalla ben doğum hikayelerinden etkilenmiyorum ama diğer kızları bilemem
Kuzumm yerım ben ama bu ultrason görüntüsünüü maşallaaahhAllah razı olsun kuzum biliyorum da işte korku oluyor yinede, geçen sene tiroidden kalp durmuş şimdi herşey yolunda bişey olmaz inş diyor dr da inşallahşu 1 ayı da sağlıkla atlatalım
Şimdi yok kayboldu
Tabiki atarım Canim ya bu ay oldu gibi gibi bütün belirtileri varTmm.cnm yaptığında atarsin buraya canim
Hiç bişey yok şimdi de
Tabiki atarım Canim ya bu ay oldu gibi gibi bütün belirtileri var☺
Nasıl anladın kuzum döllendiğini, yaklaşık ne zamana denk geldi yani kaç gün vardı adetineInşallah Bende hiç belirti olmadı öncesi terleme dışında sadece dollendiigi zaman çok ağrım oldu ozaman kesin hamileyim demistiminşallah sende yanılmazsin gelir bebiş
Bende de sancı oldu ,sık idrara çıkma , bel ağrısı, geçen ay her gün ateşimi ölçmüştüm bu ay ondan farklı bir ateş durumu , göğüste kararma baş dönmesi ve halsizlik uyku hali de cabasi inşallah bu lar boş değildirInşallah Bende hiç belirti olmadı öncesi terleme dışında sadece dollendiigi zaman çok ağrım oldu ozaman kesin hamileyim demistiminşallah sende yanılmazsin gelir bebiş
Nasıl anladın kuzum döllendiğini, yaklaşık ne zamana denk geldi yani kaç gün vardı adetine
Bende de sancı oldu ,sık idrara çıkma , bel ağrısı, geçen ay her gün ateşimi ölçmüştüm bu ay ondan farklı bir ateş durumu , göğüste kararma baş dönmesi ve halsizlik uyku hali de cabasi inşallah bu lar boş değildirson 1 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?